Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Temmuz ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İdo teşekkürler İstanbul için ilk müjdeyi verensin sağol...

Hadi Hayırlı Olsun Ooh Bee yani Sonunda Teşekkürler...

adana ne oldu acaba haberi olan varmı. emilyo kardeş ne olacak halimiz

Beklenen müjdeli haber eldi istanbul gözümüz aydın.....................

aliercan4;

ya dostum sabaha karşıda gittim yoktu az sonra tekrar bakacam bide çok sıcak bende sedef var ,valla git gel mahvoluyorum.bugün bari yatsa..

allah yardımcımız olsun kardeş istanbul bile adanadan daha erken aldı adana niye böle anlamadım
asdere arkadaş vardı adanadan shçek yakındı o bir bilgisi varmı acaba
slmlar

şu an shçek merkezinden uzaktayım,bende bilmiyom ama cumaya kadar yatırmaları gerekir.hava sıcak akşam çıkp bakalım adanalılar

BAKIM AYLIĞI YATAN IL VE İLÇELER :)
Çanakkale
Kırıkkale
Şanlıurfa
Tekirdağ
Kırşehir
edirne
bursa,
ANTALYA
BALIKKESİR
ADIYAMAN
SAMSUN
KONYA
adıyaman
diyarbakır
BİLECİK
eskişehir
karabük
ANKARA
ERZURUM
muğla
sakarya
izmir
manisa
niğde
kastamonu
uşak
istanbul

Her ay aynı şey. Ne olursa olsun, ortada bir adalaetsizlik var. Bütün iller aynı gün yatırılmalı. Her ay bu başlığa tıpkı bu ifadelerin olduğu mesajlar yazarım, herkes parasını alıp çekip gider. Biraz geç yatar paramız, ama yattığı gibi de gelecek aya kadar unuturuz her şeyi. Son 3 aydır hep yazıp da cevap alamadığım mesajı yine yazıyorum. Bu adaletsizliğin ortadan kaldırılması için, yani tüm illerin en geç ayın 5-6 sı gibi alması ne yapmalıyız? Gerekirse hep birlikte mail, dilekçe, ne gerekiyorsa söz konusu yerelere gönderelim. Ama bu durumdan şikayet edip de bir köşeye çakilmeyelim. Yapmamız gereken şey ne? Kime başvurmalıyız? Sizlerden destek bekliyorum...

haklısın zirtufuk kardeşim valla bende senın gibi yol iz bilmiyom yoksa nereye olsa yazardım bu derdımızi

Gaziantep saat 01:00 itibariyle yatmıştır. 570 tl. iyi günlerde harcayın...

BAKIM AYLIĞI YATAN IL VE İLÇELER :)
Çanakkale
Kırıkkale
Şanlıurfa
Tekirdağ
Kırşehir
edirne
bursa,
ANTALYA
BALIKKESİR
ADIYAMAN
SAMSUN
KONYA
adıyaman
diyarbakır
BİLECİK
eskişehir
karabük
ANKARA
ERZURUM
muğla
sakarya
izmir
manisa
niğde
kastamonu
uşak
istanbul
gaziantep

ben adanada onaylanalı bır ay oldu aama baktım öglen yatmamıstı engellıler gen sıtesınde ıse adana yattıgını yazmıslar benımkı yatmamıs cunku bır ıkı ay ıcınde yatar demıslerdı hesabınızı kontrol edın yada 444u arayın arkdaslar emın olmak ıcın

ben almadım daha onaylanalı bır ay oldu hesabıma yatmamıstı . sen onayından kac ay sonra aldın jaguar .adana ıcın yattı dıyolar sen hesabını kontrol ettır

lütfen adanadan parayı alan varsa yazsın
Nİhayet yatmış ADANA saat 15 10 da çektim .sağlıcakla.

ben almadım daha onaylanalı bır ay oldu hesabıma yatmamıstı . sen onayından kac ay sonra aldın jaguar .adana ıcın yattı dıyolar sen hesabını kontrol ettır
Havin bende öğlen gittiğimde yatmamıştı .şimdi yatmış.belki senikede yatmıştır.eğer yatmamışsa ,öbür ay kesen bağlanır.Allah ağız tadıyla yedirsin.

Havin eve geldikten iki ay sonra para yattı

adana yatmış aldım 570 tl

zirtufuk;

İşte gördünüz, değil mi? Her ay olduğu gibi, yine ben söyledim, ben dinledim. Maaşını alan kayboldu ortalıktan. Gelecek ay maaşlara yakın gene ortalığa çıkar, ne zaman yatacak, niye geç yattı diye şikayete başlarız. Biraz geç olur, ama sonra yine maaşı alıp ortalıktan kayboluruz. Kusura bakmayın. Dünya çıkar dünyası. Kimsenin kimseyi düşündüğü yok. Birbirleriyle en çok dayanışması gereken kişiler bile böyle yaparsa, diğer insanlara ne diyeceğiz...

evde bakım ücreti maaşı kesildi bunun la ilgili olarak nereden ögrenebiliriz

ekrem gelırın artmıs olabılır ne zamandır alıyordun maasını sosyal hızzmetlerı ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt