Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Temmuz ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydın alan varmı.şimdiye kadar böyle gecikmemişti.........
:confused:

BAKIM AYLIĞI YATAN IL VE İLÇELER :)
Çanakkale
Kırıkkale
Şanlıurfa
Tekirdağ
Kırşehir
edirne
bursa,
ANTALYA
BALIKKESİR
ADIYAMAN
SAMSUN
KONYA
adıyaman
diyarbakır
BİLECİK
eskişehir
karabük
ANKARA
ERZURUM
muğla
sakarya
izmir
manisa

istanbul inş. beklediğimiz kadar geç yatmaz ne olur çok gecikmese...

Çanakkale
Kırıkkale
Şanlıurfa
Tekirdağ
Kırşehir
edirne
bursa,
ANTALYA
BALIKKESİR
ADIYAMAN
SAMSUN
KONYA
adıyaman
diyarbakır
BİLECİK
eskişehir
karabük
ANKARA
ERZURUM
muğla
sakarya
izmir
manisa
niğde

besalti20 kapmışsın işi :)) kolay gelsin yatan iller he iyi iyi durmak yok yola devam :))

besalti20;

ya arkadaşım bu koca listeyi niye yazıp duruyorsun çanakkale alalı 1 ay oldu nerdeyse hayret bişey ya yazma artık.......sayfayı doldurma boşuna zaten insanlar gergin.

arkadaşlar evde bakım maaşı her ilde farklı tutarda ve farklı bankalardan mı alınıyor?
bir de bn maaşı 2 ay çekemedim hastamızdan dolayı dışarı çıkmam mümkün olmadı
dün parayı çekmeye gittğimde 200 ytl kadra eksik çıktı
sebebi ne olabilir acaba?

arkdaslar adanadan haber yok sanırım.adanada maaslar kac ayda baglanıyor bılgısı olan varmı onaylanmasından sonra bır ay sonra hesaba yatırılıyo mu

havin25;
adana onaydan ikinci ay bilemedin üçüncü ay alınıyor gecikmişse gidip sorgulayın
...

sen ne zaman basladın almaya eve kontrole gelen oluyomu.ordakılere bısey sorulmaz dıye dusunuyorum beklemeyı tercıh ederım

İstanbul il hizmetleri arayan oldumu buğün maaş yatarmı acaba bir sorsanız benim tel dışarıya kapalı çünkü soramıyorum.

istanbul muhtemelrn haftaya kaldı geçen ay 23 haziranda almıştık süprizdi fakat belkide öğleden sonra bi bomba olur ama bence haftaya kaldı umutlarımız istanbuldamı yaşıyosun çilen çok kısacası beklicez......:mad::mad::mad::mad:

oscar71;

ben ikinci ay aldım fakat eve konrol için geldikleri tarih ayın başlarıydı ,eğer sonlarına doğru gelmişse yani 14, 15 inde gelmişse üçüncü ayda alırsın bildiğim kadarıyla ..

Hayırlı Cumalar Herkese istanbul bugün yatsa iyi olurdu valla :(

Ya kardeşim ya bu evde bakım aylığındaki istanbulun çilesi nedir tamam büyük kent sıkıntı olabilir okeyde her ayda sıkıntı olmaski hep aynı film hep aynı senaryo artık çileden çıktı geçen ay aliye kavaf eski bakndan mesaj geldi ilgililere ileticez diye ne işle ilgilenen var nede çözümü hadi hayırlısı artık haftaya kaledı tüm umutlar amanda haftaya cumaya bırakmasınlarda bu insanları mağdur etmesinler.....

Çanakkale
Kırıkkale
Şanlıurfa
Tekirdağ
Kırşehir
edirne
bursa,
ANTALYA
BALIKKESİR
ADIYAMAN
SAMSUN
KONYA
adıyaman
diyarbakır
BİLECİK
eskişehir
karabük
ANKARA
ERZURUM
muğla
sakarya
izmir
manisa
niğde

aliercan4;

dostum aslında daha gidip bakmadım dün gittim çok kötü oldum şimdi cesaret edemiyorum .kimbilir belki yatmıştır.akşam üstü bakarım.yatmışsa bilgilendirrim..

tel İl Hizmetler müd.BAHÇELİEVLER iST 4423162 tel num

havin25;

hiç bişe olmaz gerkli bilgiyi veriyorlar O SAĞIRLAR okulunun yanındaki SHÇK ye git ,ama yanına kayıt numaranıda al onunla sorarsan bilgisayardan bakıp hemen söylüyorlar,başka biride gitse oluyor inşallah alırsınız..

gerçekten gerginliği artırıyor geçen zamanı kar sayıyorsun kendine istanbul !?

zaman tükeniyor

havin25;
Şöyle izah edim ağır özürlü % nin üzernde raporu aldınız SHÇK ye teslim ettiniz orda evde oturan ailenin toplam geliri kişi başına düşen para hesaplanıyor ,şartlar uygunsa tamam diyorlar ,size bi kayıt no su veriliyor ÖRNEK (2158) gibi .yaklaşık 2.ay 3ay sonra eve konrole geliyorlar uygun görülürse ziraat bankasına hesp açtırın SHÇK ye gelin deniliyor ,gidip banka kartın ın fotokopisini oraya veriyorsun ki hesaba para yatırabilsinler,eğer sorun yaşıyorsan ÖRNEK (2158) verilen numarayla gidiyorsun onlar O numarayı bilgisayardan bakıp sorguluyorlar sorun varsa giderin diyorlar . hangi aşamada olduğunuzu bilmiyorum ama tüm sorun larınızı tarif ettiğim SHÇK den çözebilirsiniz numara yoksa yine gidin isimle de bakarlar bence ihmal etmeyin ,umarın en kısa zamanda alırsınız..

Alıntı yapacaksanız yukarıdaki gibi yaparsanız sevinirim..

havin25 arkadaşım bu konularda hiç çekinmeyin dosyanızı takip edin biz evde bakım ücretini ilk alanlardanız ilk kez geçen ay kontrole geldiler ve bizde evde yoktuk fakat kızım evdeydi onu ve odasını temizligini bakımı inceleyip gitmişler bizdende tekrar ssklı olup olmadıgımıza dair evrak istemişlerdi tamamlayıp adana shçek;e gittik eşime bakım şartlarına çok uygun davrandıgımızdan dolayı tşk ettiler yani shçekle sürekli irtibat halinde olun

ekrem kanar;

tesekkürler ekrem kanar. bana sosyal hızmetlerden bır ay ıcınde alırsınız demıslerdı bazısıda uc ayı bulur dedı oyuzden sorrdum ılgılenırım saol .buarada cok gecmıs olsun .

Teşekkür etmek için tüm yazılanı alıntı yapmak yerine nick; yazıp teşekkür ediniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt