Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Temmuz ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar 2 saat sonra herşey belli olur hesaba yatarsa yatar olmassda salıya kalır gece 12 den sonra hesaba yansıyoryageçen ay öyle olmuştu eğer internet şifresi kullanan varsa gece 00:05 yatıp yatmadıgını anlar ianşalalh alırızda kurtuluruz.................

İstanbul il sosyal hizmetleri az önce aradım para daha gelmemiş ay sonuna doğru yatar dedi galiba dalga geçiyorlar ne diyeyim...

serap kardeş bari sen yapma ya sen tecrübelisin şaka bi yana bu sosyal hizmetlerdekia adamlar yalandan cevap veriyor yok para gelmemiş oray gelmiyorki zaten aktarma işi oluyor oda ankaradan bunlara günler öncesi aktarılıyor fakt onlara hesaba yansıtmaları biraz zman alıyor artık bişeyde demiyorum bunlara istanbul yarın alsa ne olcakki 26 alıcak agustos 7 nde çanakkale alıcak aradaki farka bakın biz temmuzu aırken 10 gün sonra çanakaklae agustosu alıcak aramanında anlamı kalmadı zaten ....

gene başladı sosyal hizmetler filimleri laf yemeden küfür yemeden yatırmıyorlar yani alışmışlar onlar bunu şikayet edelim arkadaşlar böyle olmaz bu ya ne böyle ya tüm iller istanbul neden yatmıyor nedir böyle ya

havin25;

adana malesef bizle alakası yok merkezden yatırılıyor diyor..:p

ozi kardeşim ben san bişey diyeyim mi geçen ay aliye kavafa yazdım cvp söyleydi şikayetiniz ilgili bakanlıgımıza bağlı kurmu shçek iletilmiştir fealn dendi yani açıkcası o kadarda önemsenmiyor yani açıkcası adamlar diyor ki kardeşim alıyosunuz ha 5 gün sonra ha 5 önce verildigine şükredin diyolar tamam şükrediyoruz ama ankara izmir gibi büyük kentler yatıyor istanbul ne hikmetse sorun lu ya desinlerki ayın 27 her ay böyle olcak kimse sesini çıkaramıcak aslında o bile fazlada diğer illere bakrsak çanakkale 7 alıyo biz 25 26 27 hangisi denk gelirse illa çanakkaleyemi taşınmak lazım ya sinirden gülüyorum ya :mad::D:D:mad:

beyler baynlar sayın istanbul mağdurları alın size yeni baknın mail adresi yazın belki bişeyler olur en azından durumu bilir ..Fatma Şahin Resmi Web Sitesi | Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Gaziantep Milletvekili valalhi ben yolaldım açıkcası ne çıkar ilmiyorum...

aynen kardeşim her ay böyle anlamdım bugunden geçti umutlar yarına kaldı muhtemelende çarşamba içimden bir ses 27 dio bide cumaya bırakırlarmı o zaman işte her sözü hak ediyor derim bu yetkililer yani...yani sebep nedir bilinmiyor acaba para sosyal hizmetlerde ağırlık mı yaptı acaba yoksa unuttular mı :mad::mad::mad::mad::mad: uyuz oldum valalhi yaa ...

bugün'de yatmadı yani istanbul bakan varmı son dk ?

bahçelievler 442 13 79 arıom teli yüzüme kapıyoyor hat düştü hesabı 8 10 kere aradım santralı dahili no bilen varmı

Merhaba

Merhaba az önce ananem için baktık fakat yatmamıştı hala yatan varsa yazarsa sevinirim...

Bu arada ikametimiz İstanbul eyüp...

loresima;

Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah demek siz aldınız darısı İstanbul'un başına artık...

uşak ta bize her ayın 20 sinde gidin paranızı alın dendi şimdiye kadar hiç gecikmedi 8 aydır.20 sinde git hesapta para.
bu nasıl iş.illere göre değişiyormu.ankaradan yattığına göre her ile yatıyordur.yoksa sizin sosyal hizmetler il müdülüğü parayı repo yamı yatırıyor.

mardin yatmadı

mardinde genelde ayın kaçında yatıyor bilen varmı?

BAKIM AYLIĞI YATAN IL VE İLÇELER :)
Çanakkale
Kırıkkale
Şanlıurfa
Tekirdağ
Kırşehir
edirne
bursa,
ANTALYA
BALIKKESİR
ADIYAMAN
SAMSUN
KONYA
adıyaman
diyarbakır
BİLECİK
eskişehir
karabük
ANKARA
ERZURUM
muğla
sakarya
izmir
manisa
niğde
kastamonu
uşak

Saat 0015 adana hala yatmamıştı....yaaa sabır.

müjde istanbul avrupa yakası 01:15 itibariyle YATMIŞTIR... güle güle harcayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt