Selamlar, 2011 yılından beri aktif araç kullanıyorum. Ehliyet yenilemesi için Maltepe devlet hastanesi Kuruluna sevk edildim. Kurula girdim ve kurulda ki bir kadın doktorun ısrarıyla sürücü olamaz kararı verildi. Kendime ait aracım bulunmakta. Kesinlikle bu nalet raporu hiç bir yerde kullanmadım. Yıllar önce memurluk sınavları için başvurdum ancak atanamadığım için bir daha katılmadım ve bu rapordan hak kazandığım hiç bir şeyi talep etmedim başvuru yapmadım. Üçüncü aracım ve hepsini kendi imkanlarımla ÖTV indirimsiz aldım. Her gün aracımla işe giderken bir anda bütün sosyal hayatımı bitirdiler. İtiraz dan dönen bir emsal karar yok araştırmalarıma göre. Lütfen bilgisi olan biri beni yönlendirebilirim. Neden bu kadar zor olan hayatımızı daha çok zorlaştırmak için bu kadar çabalıyorlar. Hastalığım herkesin anlayacağı şekilde ki adıyla kas hastasıyım. Yürüyorum kendi işlerimi kendim yapıyorum. Aktif hayatın içinde kalmak için büyük mücadele veren biriyim. Kollarımı omuz seviyesine kaldıramadım yahu kaldırsam engelli olamazdım zaten, gel otur bakalım yanıma gör bakalım aracı nasıl kullanıyorum zorlanıyor muyum. Çok kötü bir o kadar da zor bir sınavdan geçiyorum. Yaşamayalım mı biz, birilerine muhtaç mı olalım, defolup gidelim mi bu dünyadan ne istiyorlar anlamıyorum.