Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011'de 3 büyük kalp krizi geçirdim, stent takildi. %47 oran verildi..?

Tskk ederim.rahatsızlık veriyorum.bir konuda da bilginizi rica etsem ne zaman kesinleşir bu durum.emekli olma durumu.raporu ayin 1 inde aldim.heyete 14 un de girmiştim.ortalama kaç ay suret acaba...

Bu ayın sonunda bir ihtimal alabilirsiniz belki cevap, tahmini 2 ayı buluyor aslında ama bu aralar daha kısa sürede yanıt alan var.

Kelebek ilgine Alamana çok TSK.allah razı olsun..

Benim vergi indirimi yazım 85 günde geldi

Polat34
Peki emekliliğini 85 gün sonraki başladı.yoksa 85 gün önemi ilk raporun verildiği günmü.ve herhangi bir ödeme yapıldığı 85 gün sonra.tskk.

oge1972;
29.08.2014 te heyete girdim vergi indirimi yazım 24.11.2014 te geldi

Polat34
Peki ne zamandan itibaren emekli sayildin.29.08.2014 tenmi.okşa 24.11.2014 tenmi.ilk heyette girdiğinde tarihli baz alınıyor...

@oge1972
Hocam vergi indirim yazısı alınca,sigortaya başvuru yapman gerekiyor emeklilik için
Onlar sana ne zaman emekli olabileceğini söylüyorlar.
Sende o zaman gidip dilekçenle emeklilik işlemlerini başlatıyosun.

Earibagi.
Bilgine tesekkurler.ben raporu kuruldan aldım ama vergi dairesine goturmedim.kuruldan biz yolladıkları dediler. Acaba benim takip etmem gerekirmi.şayet onlar yollamislar diyelim kabul edildi vergi indirim emeklim.benim SSK bas vurucam is yerimi.bilginin varsa yazardan sevinirim.tskk.

@oge1972
Hocam hastane raporunu başvurduğun vergi dairesine gönderecek.Onlarda raporu onay için ankara maliye merkez sağlık kuruluna gönderecekler.
Sağlık kurulu onayından sonra vergi dairesi işyerine vergi indirim yazını gönderecek.
O vergi indirim yazısı gelince,onunlar beraber SGK ya gidip ben emekli olmak istiyorum diye dilekçe vereceksin.
Onlarda sana ne zaman,nasıl emekli olacağını söyleyecekler..

Bu arada hangi vergi dairesine başvurdun

Eairbagi
Bilgin icin tskk.artik beklicex 1 veya 2 ay.anladigim kadari ile birde ssk bas vurunca beklicez herhalde ofa uzun suretmi acaba?? Kocaeli deftardarligi Acısu vergi dairesi.

Eairbagi
Bilgin icin tskk.artik beklicex 1 veya 2 ay.anladigim kadari ile birde ssk bas vurunca beklicez herhalde ofa uzun suretmi acaba?? Kocaeli deftardarligi Acısu vergi dairesi.

Aynen,beklemekten başka çare yok
Raporun vergi dairesine ulaşacak ordan da ankaraya gönderilecek
Ordan çıkacak sonucu bekleyeceksin artık
Umarım hayırlı olur

Üst Alt