Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS ek yerleştirmeleri Eylül'de yapılacak

alanya

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Batman Valiliği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere şehre geldi. Bakan Şahin ilk olarak valiliği ziyaret etti.Valilik makamında açıklamada bulunan Fatma Şahin, özürlü memur sınavı sonuçlarını 9 Ağustos Perşembe günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat açıklayacağını belirtti. Şahin, yerleşemeyen engellilerin üzülmemesini, boş kalan kadrolar için eylül ayında ek kontenjan açacaklarını söyledi.Başbakan'ın katılımıyla 7 bin 700 engellinin istihdamını açıklayacaklarını ifade eden Bakan Şahin, "İlkokul mezunları kurayla yerleşecekler. Orta öğretim, lise ve üstü olanlara sınav yapıldı. 60 bin engellimizi ilk kez farklı bir yöntemle sınav yaptık. Bedensel engelli, işitme engelli, görme engelli ve zihinsel engellilere kendi içinde sınav yapıldı. Önemli bir model ve biz kendimizi de test ettik. Hamdolsun başarıyla altından kalktık. Şimdi ilk aşamada bunların 7 binini yerleştiriyoruz, bu yerleştirmeden sonra geriye kalanlar için eylül ayında ek kontenjan açacağız. Perşembe günü açıklandığında yerleşemeyen arkadaşlarımız üzülmesin, biz boş kalan kadroları tamamlayana yerleştirme sürecek. Bu sınav zaten 2 yıllık. 2 yıl boyunca bu ek kontenjanları açıp boş kadroları doldurma azminde ve kararlılığındayız.” diye konuştu.Bakan Fatma Şahin, okul öncesi eğitimde de şartlı nakil transferi yapacaklarını söyledi. Bakanlık olarak kız çocuklarına olan desteği çok daha güçlendirerek takip edeceklerini belirten Bakan Şahin, “Çünkü bölgede kadın sorunları ile ilgili yaşadığımız sorunların temeline baktığımız zaman eğitimsizlik ve cehalet yatıyor. Bizim bu sorunu çözmeyi başarmamız gerekiyor. Bu yüzden bir okul öncesi eğitime de şartlı nakil transferini uygulama kararı aldık. Bu dönem inşallah eğitim başarısındaki yüzde 48’lik oran çok hızlı bir şekilde yükselecektir.” dedi.Haber Kaynağı: CİHAN HABER AJANSI

2012 ÖMSS ek yerleştirmeleri Eylül'de yapılacak

Güzel bir konu açmışsın eline sağlık arkadaş ......ömss ile ilgili önemli haberler bu sitede rabet görmüyor......

Şuanki aşamada tercih yapmış olsamda açıkçası pek ümidim yok lBenim branşım lise düzeyinde çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü inşallah eylül ayında ek yerleştirmede bu alanda kadro açarlar sabırsızlıkla bekliyorum kendi işimle alakalı çalışmak istiyorum yüegimize bi nebzede olsa su serptiniz tesekür ediyorum.. saygılar:eek:

bu atamalarda boşta kalan kadrolarmı doldurulacak yoksa yeni kadromu açılacak

Dolmayan kadrolar eylülde düz memur olarak dolduralacakmış yapılan açıklamalar öyle.

bulamamaları gerektiğini hala anlayamadınız mı... pes...

kadronun dolmicagını bile bile acmak hata tabi yanlış hesap bagdattan döner misali değerlendirmeleri güzel

bu kadının Allah bir dediğine inanmak için önce biraz düşünmeli..

tekrar tercih yapılmayacak ozaman tercihlere göre doldurulacak 2 yıl boyunca

Sayın bakanımız Eylül dediyse 2-3 ay ötesini düşünmek gerek. Eylül diyorsa muhtemelen 2013'e uzar :) Kimbilir belki de Eylül 2013'te olur ek yerleştirmeler :)

Ek yerleştimeden ziyade ikinci atamada önemli Bu sınavda kaç kişi lise mezunu olarak atandı

exelans;
süpersin valla arkadaşım biz ne anlarız imamlıktan yerleştirmediler

benim anlamadığım birşey var cahilliğime verin velev ki biri atandı ama o yere gitmedi o gitmeyen yere nasıl atanma olur arkada kalan engellinin atanma durumu olurmu...

ek yerleştirme bu ve başka sebelerden boşkalan kadrolar için belki birazda süslerler.............

aybaroğlu,
o kişi gitmezse zaten
1 - bi daha atanmak için tercih yapamıyor bir sonraki sınava girmeden
2 - kadro dolmadığından bir sonraki tercih formuna mutlaka yansır (tahminim bu yönde...)

rica ederim

dediğim gibi kesin diyemem ama büyük ihtimalle böyle olur

hadi bakalım zaten ilk yerleşmede ümitim yoktu inşallah 2ci tercihde olur

allah büyük mutlaka bu ek yerleşmede yerleşemeyenlerin yüzü gülecek hiç panik yapmayın

bekleyen derviş atanamamış bir türlü:D

inşallah 2.ci tercihde mutlaka olur

bilen varsa yazsın

hadi bakalım ho ho ho:D

ek yerleştirmede kaç kisi alınacak.kadro sayısı ne kadar olacak daha belli değil.yoksa 100-200 ile geçiştirmesinler...

arkadaşlar şimdi henüz belli değil ama tahminim açık kalan kadrolarla karşı karşıya kalacağımız
bakalım biraz bekleyelim şu ömss telaşı bitsin herkes yerleşsin göreceğiz inşallah ama eylül dendiğine bakmayın 2-3 ay sürer 2. atamalar...

öyle aynen... bekle bekle atanama... napalım nasipte ne varsa o oluyor

Bir sonraki ÖMSS Terichleri ne zaman yapılacak?

Ortaöğretim mezunu olarak girdim lakin mezuniyet sartı uyuşmadı 2. bir tercih hakkı doğarsa şayet o zaman yapabileceğim.Bu durum da bir sonraki tercih süreci ne zaman belli olur ?

Eylül ayının ÖMSS kura çekiliş tarihi ve şartları nedir?

arkadaslar bende sans yokmuş bana da bişey cikmadi hayirlisi bunda da vardir bir keremet ney yapalim nasip degilmiş ve arkadasalr sunu soracam yeni cekiliş ne zaman olacak acaba eylulun kacinda olacak acaba ve yeni bir kayir bişey yapacakmiyiz yoksa ayni kayit kalacakmi yani eski kayitlami olacak cvp

ek yerleştirmeden önce önemli olan işe yüksek puanlılarmı yerleşti .....yoksa düşük puanlılarmı.....istisnalar ola bilir....mesala kaç puna kadar lise düzeyindekiler yerleşti....bu çok önemli...

Üst Alt