Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR BEN EYLÜLDE YAPILCAK EK TERCİHLER EYLÜLÜN 5 -6 sı gibi olcağını düşünüyorum çünkü öncelikle atanan arkadaşlarımızın işe başlamaları gerekliki boş kontenjanlar çıksın ortaya
Bence en büyük kadro boşluğu iç işleri bakanlığında var, onlarda emniyeti bahane ediyor, bence emniyet içerisinde trafik tescil, yabancılar şubesi ofis işlemleri gibi birçok masabaşı kadro var, bunlar için iç işleri bakanlığına baskı yapalım.
2010 yılının başında başbakan ve ilgili bakanlar yıl sonuna kadar 40 bin özürlü kadrosu doldurulacak diye sürekli beyanatlar vermişlerdi ne oldu.yıl 2012 hala aynı sözler.bizler birer maşayız seçimler yaklaştıkça kullanıyorlar.yine aynı senaryo ve nutuklar devam edecek.ümit bizim ekmeğimiz ye ye bitmez...
nasılsa bizim sesimizi iyi kesiyorlar sınavla kura ile bu kuralar için 1 sene bekle sonra kurada adın çıkmasın hemen agzımıza bal sürüyorlar 2ci atamalar olaçak diye nasılsa alışdık beklemeye bekleriz biz hayatımız beklemekle geçiyor geçsin be nasılsa son durak var
29 nisanda sınav yapılıyor 3,5 ay sonra atamalar yapılıyor.bakanın eylül dediğide aralık ayını bulur.atama sonuçları nisan 2013 te açıklanır.oynayın bakalım engelilerle.kullanın oy uğruna...
neden böyle ilkler biz engelli kişilerde deneniyor uygulanıyor neden hep biz bekliyoruz bekletiyoruz ve umutlandırıyoruz anlamız degilim aglanaçak halimiz varken gülüyoruz
benim diplomasının fotokopisini verdiğim bölümden bile kadro açılmadı üstelik ben de gıda teknikeri statüsündeyim ama benim bölüm devlet tarafından tanınmıyor
yani açılan kadro sıfır... tercihlerimi hep 3001 yaptım o da 2-3 kişilik kadrolar...
eylül ayında ek kadro açılması yalan. öncekinden boşta kalan kadrolar iyileştirilip doldurulacak. yani 7700 kişinin tamamı yerleştirilecek. ek kadro dan kasıt, sanılmasın ki 7700 kişi dışında daha başka kadrolar açılacak.