Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012-ÖMSS Nitelik kodları için soru/cevap..?

slm ilköğretim okuldum program kodu istiyo ne lüfen yardım

Ben düz lise mezunuyum.Hiç bir sertikam falan yok.

Arkadaşlar ben düz lise mezunuyum.Hiç bir sertifikam falan da yok.Sadece 2001 yazan yerleri mi tercih edeceğim.2001 nitelik kodunun yanında yeralan nitelik
kodları olan yerlere ben tercih yapamaz mıyım..

Arkadaşlar eğitim niteliklerinden biri kafidir dedim, misal bir kadro 4419 4421 4423 4425 4427 4429 4431 4434 4459 4499 4503 4505 4507 4509 eğitim nit istemiş bunlardan 4421 bana uygunsa eğitim nitinden geçerim. Extra nit isterse misal 7225 buna durumum uymassa yanlış tercih oluyor. Bir arkadaş sormuş; "lise mezunuyum ama bilgissayar sertifikam yok" o halde eğitim nitinden geçersin ama extra nitten(bilgisayar sertifikası) geçemezsin ve sonuçta o tercihi yapmamalısın.

Uzun lafın kısası nitleri eğitim niti ve extra nit olarak değerlendirin. 2'side size uygunsa tercihinize alın, istenen koşullarda extra nit yoksa ve yukardaki gibi eğitim nitinden biri size uygunsa sorun yok.

Ackurt19 extran(sertifika vs.) yoksa nitlerde sadece 2001 yazanları tercih etmelisin.

arkadaşlar o nitelikler hepsi kriter demek yani üzerinizde taşımanız gerekmektedir. biri var biri yoksa tercih etmeyin o kadroyu

teşekkür ederim arkadaşım.74.6 puan ortapedik özürlüyüm.lise mezunuyum.1969 doğumluyum.inşallah atanırız da kurtuluruz ya...

Mesela önlisans tercih edecek arkadaşlar ;

Nit1 Nit2
3163 3179

seçenekleri var(yan yana) biri genel işletme,işletme mezununun seçeneği diğeri ise büro yönetimi mezunu .İşletme önlisans mezunu olanlar seçebiliyor bu iki kod birlikte ise.Neden derseniz aynı anda hem işletme önlisans hem de büro yönetimi programından mezun olamayacağınıza göre birinin tutması yeterli oluyor.

2113 Kod'lu Meslek Lisesi Bölümü Mezunlar Buraya..

[FONT=Arial][SIZE=1][FONT=Arial][SIZE=1]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]Bilgisayar, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşletimiTeknisyenliği, Bilgisayar Donanım, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar
Yazılımı, Bilgi İşlem, Bilişim Teknolojileri alanlarının birinden mezun olanlar Buraya ..

Puanlarınızı Belirtiniz..
[FONT=Arial][SIZE=1][FONT=Arial][SIZE=1][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

össm aklıma takılan ?

slm.herkeze hayırlı olsuntercihleri....yanlız benim anlamadığım ve hala tercih yapmadım bu arada

SINIF (gih.yh.th)
DERECE (10,12)
NIT1 (2001)

bunlar ne anlama geliyor....yardımcı olursanız sevinirim....

SINIF : genel idare hizmetler, yardımcı hizmetler,teknik hizmetler DERECE: memuriyet dereceleridir ama önlar tercihte bişey ifade atmıyor. NİT1(2001) nitelik 2001 lisenin kodu

kadran;

tablo 1 adalet bakanlığı son nıteliği buna ılk 999 1000 1001 7225 lı nıtelikler son niteliğin 7225 in anlamı '' guvenlik tahkıkatının olumlu sonuçlanması '' bunu ılkögretim mezunu taşıyor mu lütfen ilgili yazıya yardım edin

Ömss kılavuzunda böle yazıyor arkadaşlar Atama yapılacak İlköğretim/ortaokul/ilkokul düzeyi kadrolar Tablo-1’de, ortaöğretim düzeyi kadrolar
Tablo-2’de, ön lisans düzeyi kadrolar Tablo-3’de, lisans düzeyi kadrolar Tablo-4’te gösterilmiştir.
4.3 Tercihlerinizi yaparken, kadrolar için “Aranan Nitelikleri” gösteren sütunlardaki koşulları dikkatle
incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemlidir.
Bir kadro için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması Atama yapılacak İlköğretim/ortaokul/ilkokul düzeyi kadrolar Tablo-1’de, ortaöğretim düzeyi kadrolar
Tablo-2’de, ön lisans düzeyi kadrolar Tablo-3’de, lisans düzeyi kadrolar Tablo-4’te gösterilmiştir.
4.3 Tercihlerinizi yaparken, kadrolar için “Aranan Nitelikleri” gösteren sütunlardaki koşulları dikkatle
incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemlidir.
Bir kadro için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterli diyor bu durumda nitelik kodlardan birinin uyması yeterli dimi

anlamadığım birşey var ben önlisans muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum.. "VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ" NIT 3001 yazıyor(yani herhangi bir önlisans programından mezun olmak) .. Tercihimi yapıyorum yalnız sistem kabul etmiyor neden olabilir ??

iktisat mezunuyum ve mali müşavirlik ruhsatım var.muhasebe kadrosunu seçebilir miyim?

merhaba arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardıma ihtiyacım var!
ben iktisat mezunuyum mezun olduktan sonra TESMER'in sınavlarına girip SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK ruhsatı aldım. klavuzda muhasebe kadrolarını tercih edemeyecek miyim? fikri olan varsa lütfen bekliyorum :(

..ve ayrıca ben böyle düzmece, baştan savma bir klavuz görmedim. masa başında oturup resmen alay etmişler."YAPTIK OLDU" anlayışı burada da kol geziyor ne yazık!

lise mezunuyum,we bilgisaayar sertifikam var...sadece 2001 ve 6225 NİTLİKLERE Mİ BASVURABLİRİM.?BİLgi verebilirmisiniz.?

muratozturk;

duz lise,TURCE MATEMATIKTEN

Ben meslek lisesi Kimya mezunuyum KPSS de nitelik kodu 2267 olarak geçerken ÖMSS de bu kod atlanmış.Benzer bölüm Laborantlık var ama ondada istenilen kadrolar boş kalmış.Bu konuda kime yazı yazmalıyız ki nitelik kodu olarak Kimya da eklensin.

Üst Alt