Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme (ÖMSS) Sınav Sonuçları Açıklandı

Ben lise genelden 86 aldım bi cacık olacağını sanmıyorum. Torpilliler yerleşir gibi..

inşallah bu torpil olayı işin içine girmez . sonuçta torpili önlemek için bu sınav geldi eğer başından beri söyledikleri sistemi işletebilirlerse torpil olmaz . tabi burası türkiye el altından çok işler dönüyor .

Arkadaşlar aksaraylıyım lise mezunuyum 87 puan aldım inşallah atamamız olur sayğılarla.

87 puan.. Sıralama 1345 ama tercih yapmayı düşünmüyorum.Zaten Meb.te memurum.
yüksek puanlar senin gibi ise ozman bizlere umut düşer :)

Madem tercih yapmayacaksınız neden sınava girdiniz?
+1
Ben lise genelden 86 aldım bi cacık olacağını sanmıyorum. Torpilliler yerleşir gibi..
ee sen 86 ile böle diyosun ben 61 ile ne diyeyim :confused:

ya arkadaşlar anlamadım ne bu yok torpil yok o atanır yok o atanmaz ben düşük aldım yüksek aldım mevzularını artık söylemeyin bırakında ne kadar alacaklarsa nasıl bir yol izleyeceklerse bekleyelim görelim gereksiz olarak strese sokuyorsunuz insanları yapmayın Allah aşkına.

Toplam genel olarak 59,301 kisi sınava girmiş ve 699 kişi girmemiş

lisans sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum. 87,2 aldım. sıralamam 141 umarım bi gıcıklık cıkmaz da atanırım... herkeze sevgler...

officer aynen bende sizin gibi lise 79 puan almişim...atama için tercihleri nasıl nezaman yapacağiz bilen varmi?:confused::confused:

tercih klavuzi haziranin ortalarinda yayinlanir kendi memleketinizi tercih ediniz atanmaniz daha yüksek olur. bende 83.587 aldım 2460 ci siradayim umarim atanirimda hizmet ederim devletime.

barj kaçtı arkadaşlar ben hiç çalışamadım sonuçdan haberim yok bakmaya korktuğum için bakamıyorum ve çok umutsuzum?

barj puanımız kaçtı canyıldız bana bilgi verebilirmisin?

merhaba arkadaşlar ben önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü mezunuyum.ömss önlisans puanım 92.541 sıralamam ise 48.Şunu merak ediyorum.ömss önlisansa girmiş bilgisayar bölümü mezunu ve ilk 50 girmiş kaç kişi vardır.çevresinde ömss önlisans sınavında ilk 50 ye girmiş ve bilgisayar bölümü mezunu olan kaç kişi vardır duyan bilen arkadaşlar varsa lütfen bilgi verirmisiniz.

Ben teknik lise bilgisayar bölümü mezunuyum ama bu diplomaların tercihler sırasında değilde atamalardan sonraki kurulda etkili olacağını düşünüyorum, muhtemelen diploma ve sertifikalara bakıp örneğin - vergi dairesinde hangi konumda çalışabilir - bilgisayar başımı - özel kalem mi - vb vb. tamamen şahsi fikrim.

Ya bu önlisans ve özellikle lisans mezunlarındaki atanmışlık hissi nedir peki ? 62 küsür yada 56 küsür almış bilmem kaçıncı ama kesinlikle atandım diyor. Vallahi eğer öyle bir durum olursa o atama sistemini yapan kişinin vicdanından ve etikliğinden şüphe ederim. 80 alıp 5.000 küsürde olan ortaöğretim atanamayacak 56 alıp kendi grubunda 5.000 küsürde olan atanacak. Ben beklerdimki genel sıralamayıda yazsınlar. O zaman gerçektende hak hukuk olurdu. Puantaj sisteminde katsayı farkıyla dengeyi kurabilirlerdi. Örneğin 50 net yapan hem lisans hem ortaöğretim öğrencisine birine 80 birine 82 verebilir genel sıralamayı böyle yapabilirdi. Neden böyle örnek verdim diye soran olursa şimdi altta birileri yazar ben üniversite bitirmişim neden onunla aynı sıralamaya gireyim diye. e bu şekilde çözülebilirdi. o zaman 56 alan genelde 20.000 küsürde olurdu lisans da 5.000 küsürde olurdu. O zaman böyle atandım zaten diye konuşabilirmiydi merak eder oldum..

ibrahimozturk88;

çok haklı sözler ediyorsun kardeş candan kutlarım...

adım ve soyadımı kullanıyon +++

adaş ve soydaş :D

sendemi önlisans bilgisayar programcılığı ve web tasarım mezunusun

ibrahimozt;

Yok ben teknik lise bilgisayar donanım mezunuyum önlisans devam ediyordum ama sağlık problemlerınden dolayı 2. sınıf ortalarında bırakmak zorunda kaldım 3 senedir de gidemiyorum. yani lise mezunu olarak görünüyorum.

sahipsizengelliler;

baraj puanı yok kardeşim kaç puan alırsan al tercih yapabiliyorsun.

tercih kılavuzu yayınlanmadan kimse kesin atanırım demesin,kimse de ümidim yok demesin..biraz daha sabır tercih kılavuzu bütün soruların cevapı olacak..

puanım 88 sıralama 1200 inşaallah hayırlısı olur...

Arkdaşlar öncelikle allah herkezin gönlüne göre versin

Ortaöğretim
Puanım 93,833
Sıralama 214

Üst Alt