Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme (ÖMSS) Sınav Sonuçları Açıklandı

[*]Puanım 74.31496...
[*]Öğrenim Durumundaki Başarı Sıram 9462...
[*]Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334...
:( ORTAÖĞRETİM

ya ben giremedim şifremi değiştirdiğim halde kabul etmiyor nasıl girebilirim:confused:

[SIZE=2]Herkese Hayırlı olsun...

Önlisans : 79.14735

Başarı Sırası : 778[/SIZE]

öncelikle sonuçların herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Ben lisans düzeyinde 1300 üncü olmuşum, sınav sonucunu sıralama belirleyecektir sonuçta. Inşallah önce en çok ihtiyacı olan atanır.

Allah herkez için hayırlı etsin bu puanlamayı

Puanı 82.91141
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası : 2791
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı : 47334

bukadar beklemiyordum ama çok iyi geldi inş herkez için ii olur...
acaba bu puanla girebilirmiyim bi yere..??*

arkadaşlar plaka 67 lisans puanım 77,5 sıralama 908 bi umut varmı acaba

valla başarı 50 ise 3 puanla kaybettim olamaz böyle bişey :(((

bu arada hepimiz icin hayırlısı olsun ve öncelikle ihtiyacı olanlar yerleştirilir inş.

LİSE
Başarı sırası:282

Orta Öğretim Genel Engelli

74.74607
8964
47334

Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

Bende ORTAÖĞRETIM : İŞİTME ( konuşuyorum )

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2460

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334

INŞALLAH ATANIRIM ALLAH HEPINIZE YARDIM ETSIN. :(

Allaha çok şükür lise 94:) sevindirik oldum birden;);););)

Ya arkdaşlar 50 puan baraj mı var anlamadım gitti

ömss

arkadaşlar ömss sınavından 63.66 puan aldım lise mezunuyum sizce yerleşme ve bir yerlere girme durumum varmı ve baraj puanı varmı lütfen yardımcı olunuz...

arkadaşlar baraj diye bişey yok, olamazda. kendi puan türünden 10 veya 15 tercih yapılır, o kadroyu tercih edenler arasından en çok puanı alan o kadroya girer, atama bu şekilde yapılır. yani kaç panla alınacak diye bir genelleme yapmak mümkün değildir. hakkaride bir kadroya 90 puanlı birisi başvurursa 90 ı geçemeyen kimse giremezken ankarada bir kadroya sadece 45 puan almış tek bir kişi başvurursa kadroya o arkadaş yerleşir. tercih ve sınav sıralaması sonucu belirler.

xxxman 94 ile kaçıncı sıradasınız

kurum değiştirmek için sınava giren arkadaşlara bir sorum var şimdi zamanında konuşacağınıza kazanın siz girin deniyordu şimdi hak eden başaran gircekse yerlerini verceklermi acaba başarılı olanlara ;)mebin sağlığın sınavı gibi sandılar kaybedecek bişeyleri olmayınca şanslarını denediler ama Allah büyük işte;););)

94.8578 182.sıra orta ögretim:)Allahım sama geliyorum elim ayağım titriyor heycandan

earl2000

Kpss gibi bir kadroya tercih yapacaklar puan sıralaması olacak mülakat hakkı kazananlar gidip görüşecek öyle eski sınavlara benzetme Kpss neyse Ömss benzer görüşme yapılacak eski haberleri iyice kavrayıp okumanızı tavsiye ederim

Ben de LİSE den girdim;

Sıra: 1708

Aday Sayısı: 47334

Herkese hayırlı olsun...

a kadrolar hariç kpss de mülakat yoktur. ömss zaten mülakata cevaz vermeyen bir sınavdır, mülakat demek ağır engeli olan arkadaşlarımın elenmesi demek ve böyle bir uygulama olması ne etik olur ne de adilane. kpss b kadrolara benzer bir atama sistemi uygulanacağını düşünüyorum, meb'in yaptığı atamayla paralellik olcağını düşünüyorum

ben 94.400 ile 200 . sıradayım lise mezunu.Puanım senden yüksek ama sıralamam düşük :(

arkadaşlar, lisans da 79 puanım var, 650. olmuşum atanır mıyım sizce ????

Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM
Puanı 44.85434
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 47174
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334

:( çook morelim bozuldu

arkadaşlar, lisans da 79 puanım var, 650. olmuşum atanır mıyım sizce ????

hüseyin, hayırlı olsun puanın, bence çok güzel bir sıralama, kadro sayısına da bağlı ilk atama olmasada atamaların sonunda açıkta kalıcanı düşünmüyorum hakkında hayırlısı olsun

Üst Alt