Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Ramazan Bayramı Dolayısı ile 2022 Eylül Maaşı Erken Alınabilir mi?

arkadaslar simdi 144 gorusme yaptim bayramdan once ayligimizi alabilirmiyiz diye yetkili kisi bana uc dortgun sora birdaha arayin dedi bu konu hakkinda bize kesin talimat gelecek dedi bence verecekler masimizi hayirlisi

maaşı vereceklerinden şüphe bile etmiyroum geçen yıl vermişlerdi millet güle güle harcayın bence

@Eryaman; 144'ü arayan ellerin dert görmesin çok teşekkürler...

Arada 20 gün var bence erkenden vermezler gibi geliyor mantıken
Ama verirlerse de şaşmam umidinizi kırmayayım.

Kafalarına göre takılcak gibiler , umarım verirler.

arkadaşlar bakın bence sesimiziduyurmanın bir yolu daha var hepbirlikte sabah 8 de FOX TV de çalar saat var sabah haberleri ora halktan gelen mesajlarıda okuyo program içerisinde ben her sabah yazıyorum tabi daha okumadı neden çünkü yüzlerce insan mesaj atıyor e bu durumdadabenim mesajım pasif kalıyo yani oka mesaj gelince benim mesajım görülmediği için okunmuyo şimdi hep birlikte sabahları yazarsak FOX tv ye ozaman okunma şansımız yüksek olur diye düşünüyorum mesajımızda diyebiliriz mesela sayın başbakanımızdan 2022 engelli maaşını bayramdan önce verilmesini istiyoruz bayramı bizde en azından bir nebzede olsa evde pencereden izlemek yerine halkın arasına karışmayı istiyoruz malum parasız cep tuzssuz yemeğe benze :D işte buna benzer mesajlar yazarak sesimizi duyurabiliriz isteyenin bir yüzü vermeyenin ikiyüzü

bayramdan önce verirlerse bence eylül zammını vermezler yani zamsız verirler karma karışık iş yaaa :S

farzedin erkenden verdiler ee sonra ne olacak diğer maaş için 4 ay beklemiş olacaz

şu maaşı her ay verseler kimse böyle ha verecekler ha vermiyecekler deyip piskolojisini bozmaz .engellileri 2 sınıf vatandaş olarak görüyor birileri .evde bakım maaşı alanlar neden her ay alıyor acaba... asıl mağdurlar her aylık maaşı hakedenler (engelliler ) 3 ayda alıyor hala anlamıyorum mantık dışı bişey .büyük adaletsizlik :S binlerce e-mail istek dilekçe gönderildi hiçbirini ciddiye almadılarmı ? bu insanların en temel hakkıdır aylık olarak maaş almak

@kare'nin dediğini uygulayalım beyler.. Mantıklı..

tamam ben yazarım yarın fox'ta ama cumaya kadar resmi açıklama yapılır dedi yetkililer

cumayı iple çekiyorum.

ben yarını iple çekiyroum nasıl uyucam bilmiyroum :) şu atamada atanayım o maaşta onların olsun :)

fox tv sabah programına birsürü mesaj gönderdik facebook-twitter sayfasına yazdık ama adamın umrunda değil hiç bakmıyor ordan bize bişey çıkmaz

05 07 2012 online ödeme tarihi işlem yapılması lazım kaç hafta geçti hala tebligat yok para yok ortada toplu paramı alamadım maaşı erken verirler mi bilmem ama benim şu konu hakkında ne diyorsunuz sizce neden bukadar gecikti?

eylül maaşına yakın zamanda verirler cebrailov galiba bayram öncesi maaş vermiyecekler :/verselerde yine eylül dönem maaşına yakın zamanda öderler .bu maaş hemen verilmiyor binlerce kişi başvuruyor .onları araştırıyorlar sıra senin maaşı vermeye gelene kadar zaman geçiyor bu işlerde biraz sabırlı olacaksın

vallahi dönem maaşından şüphem yokta;bu toplu para neden bukadar gecikti anlamadım 05 07 diyor lakin ses seda çıkmayınca korkuyor insan.

korkmaya gerek yok kesin alacaksın bayramdan hemen sonrada verebilirler .

emeklilerin maaşı bayramdan önce verilecek dedi bülent arınç. bizimkilerde verilcekmi?

16-17 ağustos ssk emeklilerin maaşı bayramdan önce ödeniyor sadece diğerleri yine aynı gününde ödenecekmiş.

şimdi aradım Alo 144'ü. 2022 maaşları bayramdan sonra Eylül ayında ödenecekmiş :( Ne yazıkki :( Yazıklar olsun bu tayyibe..!

allah kahretsin bee emekliyi sevindirmek iyide engelli neden sevindirilmez.:mad:

ya bence verırler ben ptt bank ile gorustum hanı 15 ınden sonra deneyın dedı

Arada çok gün var bence verilmez.
Verilse çok iyi olur tabi :)

Üst Alt