Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 toyota auris hakkında fikirlerinizi yazar mısınız?

barisvan

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
7
2012 toyota auris almak istiyurum .kulanan arkadaşlar varsa göröşlerini yazabilirlermi nasıl bir araba

Ben baktım sorudum bize dizel otamatik olanı 37 biniraya geliyor.bagajı küçük ama sağlam araba ben eyilemle memlekete giderken c3 pikaso düşüyorum h yakıt az hem fiyat bize 35 bin lir aynı özellikle

bir arkadaş aldı otoparkta yatıyor araba.. binip bir yere gidemiyorki,çok benzin yakıyor pişmanım diyor :)

ha bu arada SUBARU .1.6 benzinli otomatik SUV çıkardı.74.000 civarında bu hafta sonu inceleyecegim.

bu zamanda benzinli almak pek mantıklı değil açıkcası :S
hafta sonu kullanıcaksan o başka :)

işe servisle gidip geliyorum zaten hafta sonu birde tatile gidersem kullanıyorum..dizel pek mantıklı gelmiyor bana

benim için yerden yüksekliği otomatik ve 4*4 olması cezbediyor araçdaki güvenlik ve teknoloji oldukça iyi :)

benzilinli, zaten 180 hp dedim anlaman lazım :)
dizel otmatiği isveçte çıkmış , sene sonuna buraya gelir ;)

ALİ57;
evet bende sordum 37 ye mal oluyur ama kafam karışık rampa falan çıkmıyurmuş ben c3 pikasoya bir bakacam bende memlekete gidecem biraz geniş olsun

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt