Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013-2014 AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Başladı

Arkadaşlar sizlerdede 17,75TL kayıt yenileme ücreti çıkıyormu??

internet ortamından başvuru yenileme sistemi olsa çok güzel olacak. acaba AOF kendi iş yükünü de oldukça hafifletecek bu uygulamayı neden yapmıyor anlamıyorum.

Bende ilk dönemdede çıkmıştı. (Fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmeniz halinde ders ekle-sil işlemi yapmadan, bankaya 0,00 TL. geçmiş dönem borcunuzu ve 17,75 TL. kayıt yenileme bedelini ödeyerek kaydınızı yeniletebilirsiniz.) böyle yazıyor.

bu uyarıyı veriyor.

Ads_z.jpg

Arkadaşlar bu dönemki kayıt yenilemede engelli olan arkadaşlarımız para ödeyeceklermi?

Bende 17,75TL çıkıyor geçen dönemdede çıkmıştı. Acaba herkestemi çıkıyor 17,75TL

koseharun 27 geçmiş dönemde kalmış olduğun derslerden ücreti diye çıkıyordur.bu yüzden kayıt yenilettirdiğinde onun harçıdır.

benim bildiğim bahar derslerinden hangsinde tekrar göreceğin varsa onun harçıdır. güz döneminde kaldığın ders varsa seneye güz dönemindeki kayıt parası için geçerlidir.

arkadaşlar rapor derecenize göre ücret değişiyor o konuda sıkıntı yok da güz dönem raporu vermiştik açıköğretim bürosuna şimdi ders-ekle işlemi yaptıktan sonra bankaya parayı ödedikten sonra birde açıköğretim bürosunamı gidilecek deniyor açıklamada doğrumudur büroya gitmemize gerek varmı parayı yatırdıktan sonra?

ali79;

kardeş benim % 50 raporum var ben her dönem 17,75TL ödeyecekmiyim. % 100 ünden muaf olmuyormuyuz.

Arkadaşlar mereden görüyorsunuz ne kadar para yatıracağınızı.
ling verirmisiniz

yok benim bildiğim kayıt yenileme bedeli alınıyor rapor derecene göre mesala benim rapor derecem %82 ben 6.75 ödüyorum sistem den öyle çıkıyor

Arkadaşlar Neden Para çıktığını sizlere açıklayayım hemen. Bende 2008-2009-2010-2011-2012-2013 YILINDAYIZ ki kayıt yapyırdım sildirdim filan derken 2011 sezonunda Radyo tvye Kayıt oldum son sınıftayım. Üniversite normaldeki zamanında geç bittiği için o para çıkıyor siz 4 senelık okulu 6ncı seneye kadar uzatmıs isenız bu tür rakamlar cıkmaktradır. bendede 15,30 çıkıyor. bunun acıklamasını böle aldım ben Okulda fazla kayıtlı olduqumuz ıcınç EĞERKİ ENGELLİ OLMASAYDIK 250 TL verecektik yine. saygılar.

ben ilk kez raporumu vericem aöf ye 240,50 lira borcum gözukuyor. alttan hıc dersim yok. Şimdi hiç para ödemeyecekmiyim:S yoksa %50 sinimi ödeyeceğim. buro ekle silden sonra bize gelın dedi.

Dersleri Ekle Sİl İşlemi Yaptıktan sonra Herhangi hiç bir ücret ödemeden Aöf bürosuna Raporunuzla gidiniz.
DİP NOT: DAHA ÖNCEDEN YANİ GEÇMİŞ YILLARDAN BORCUNUZ VAR İSE ONU ÖDEMEK ZORUNDASINIZ.

DİPNOT: BU DÖNEM HARİCİNDE YATIRILCAK PARA GÖZÜKMÜYOR İSE DERS EKLE SİL İŞLEMİNİ YAPIP DİREK RAPORUNUZLA BIRLIKTE AÖF BÜROSUNA GİTMEK OLACAK İŞİNİZ.

geçen dönem raporu vermiştik bu kayıt döneminde demi rapor verecez,

bilgi için tşk. Birde engellilere sınavlarda daha yakın okullara verildiğini duydum. En son snavım 4 kattaydı ve cok zorlandım acaba zemin kattamı giriyorsunuz sınava.

SU35;

Kardeş aynı sorun bendede çıktı 5.katta girdim sınava ve sınav adresim ikamet adresime 15 km uzaklıktaydı.

biraz önce aöf bürosuna gitdim kayıtımı yeniledim arkadaşlar. hiç para ödemedim.

ben Dikey Geçiş yapmıştım. benim dersleri otomatik kendisi seçmiş.Ve bende şu uyarı çıkıyor.Ben Güz Döneminde Raporumu vermiştim ama sanırım yeniden vereceğiz öyle gibi görünüyor bu uyarıya bakarsak

KAYIT YENİLEME DUYURUSU
1) 2012-2013 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 205.00 TL dir.Kayıt yenileme ücretinizi
11-22 Mart 2013 tarihleri arasında bankaya yatırabilirsiniz.

2) Bakanlar Kurulu Kararında sayılan Kanunlar kapsamına giren şehit, malül ve şeref aylığı alanların eş ve çocukları ile özürlü öğrencilerimiz bankaya ödeme yapmayacak olup, 11-22 Mart 2013 tarihleri arasında AÖF Bürosunda kayıtlarını
yenileteceklerdir.

yani tekrar mı aöf burosuna rapor götüreceğiz e 1. dönem de verdik raporu tekrar niye bir daha vereceğiz anlamadım hem sistem de ödenecek tutar 21,00 tl yazıyor 1. dönemde de ödedin aynı tutarı gitmeye gerek yok sadece parayı yatırmamız yeterli diye düşünüyorum..:confused:

ders ekle işlemini yaptıktan sonra direk olarak aöf burosuna qidin durumu açıklayın.

Arkadaşlar : 5-10-15-20-25 tl gibi küçük rakamlar cıkıyorsa bunlar aöf yi zamanında bitirmediğimiz için çıkıyor bana verilen bilgi bu yöndeydı. Ama normakl harc çıkanlar aöf bürosuna sölesinler durumu. 2nci kez rapor getirmeye gerek yok küçük miktar cıkanlar ıcın.

Üst Alt