Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılı Kamu Kurumları Engelli Personel Boş Kadro Listesi: 23.545 kişi

Sözleşmeli personeller de kadroya geçecek yakın zamanda büyük bir rakam yaklaşık 100.000 kişi kadroya geçecek.
Bunun da yüzde 3'ü 3.000 eder hadi biz 2.000 diyelim.
Buda 2.000 daha eklenir kadro açığına demek yalnız bu açık kadroların ne kadarının önümüzdeki sınav sonrası alınacağı muamma. Yani çok büyük bir atama yapmazlar gibi geliyor tamamı dolmaz 1-2 senede.
İlk rakamlara bakarsak 5.000 + 5.000 alabilrier.

evet evet bi atama daha olsun dolsun kadrolar

Ömss 2014 olursa kuraya katılanlarında adı çıkar insallah bende birlikte tek umudumuz KADRO

Seçim öncesi mutlaka bir alım yapılacaktır. Faruk çeliğinde 2014 diye bir açıklaması var yine 7 8 bin alım olur gibi düşünüyorum inşallah herkes atanır puanlar düştü zaten 74 puanı görebilir böyle bir atama olursa 2014 emss de seçimden sonra yapılır.

İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur arkadaşlar.3.bir atamayla 7-8 bin arası bir kadro alımına gidilirse puanlar lise için 71-72 bandına kadar iner diye düşünüyorum.
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin.

Gönül isterki tüm arkadaşlarımız yerleşsin. Verilen rakamlara bakılırsa 10 binlere ulaşmayacak bu rakam. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşALLAH.

kamu personel memuru tebliğine göre ekim ayında atama yapmaları lazım ve yasa gereği yapacaklar gibi duruyor herkez için hayırlısı..

veyselkaranisekerr;

ağzın bal yesin canım kardeşim benimde o aylarda ümidim var ekim kasım gibi eylül ayının sonuna doğru çıkar diyorum ekim kasım tercih atama derken olabilir diye düşünüyorum ama arkadaş alım az oluyo yav hele benimki kura alım sayısını görünce morel oluyo sıfır 3 bin kişi alsa bile havaya uçacam yani hiç yoktan bir hayalimiz var ömür boyu zaten sabretcez bunada sabredelim bakalım

Üst Alt