Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS lisans olarak katılacak kişi sayısı belli oluyor

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
Lisans olarak tam 6.000 kişi katılması bekleniyor

6000 girer 3000 i anca tercih yapabilecek ilk atamada

[FONT=arial]ngelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
2014-EKPSS **[/FONT]
[FONT=arial]27.04.2014[/FONT]​
[FONT=arial]24.02.2014
07.03.2014[/FONT]​
24 şubatta blşıyo

80,000 ılk-ortaolkul -işokulu.

60,000 lıse.

8500 ö.lisans.

6500 lısans.

toplam da 75.000 dıplomalı 80.000 kura ıle 155.000.kişi...

sıvılcemın ustune bıde ucugumu eklettırsem %40alırmıyım dıyenler oyle arttıkı! daha basvurlar başlamadı bıle bekleyın gorun..

musty35

öyle gerçekten hele puanların bu kadar düştüğünü gören hastanede tiyatrocu olur :D bakalım 12 martı sabırsızlıkla bekliyorum sayılar açıklanır..lisans atama puanları 65 altı olmaz derdim süpriz oldu bence buda süpriz olacak

Başvuru tarihimizde 2 yıllık veya 4 yıllık mezun değiliz ama bu yıl mezun olacakların durumu nedir ? bilginiz var mı ?

NİMBUZ;
mezun olabılcek herkes gırebılır..

nurse88 sen hemşirelik lisans olarak mı gireceksin
gördüğüm kadarıyla hemşirelik te puan hiç oluşmamış

Merhabalar peki Lise mezunu olup hizmetli kadrosunda goreve baslamistim ancak lisans mezunu olmama 4 ay gibi bir süre var yani haziran 2014'te mezun olacağım. Ekpss'ye lisans mezunu olarak girip lisansa göre mi tercih yapacağım yoksa yine lise düzeyinde mi?

candy crash;

yok hayır ben kamu yönetimi olarak gircem ama çok katılım olcagından 85 üstü almak gerek oda zor

anladım... o zaman başarılar ,kolay gelsin :) nurse nikini hemşire zannetmiştim ben
hemşire olsan iyiydi ama... :)

teşekkürler candy ama kamu okudum olsun.sen ne bölümü mezunu olaarak gircen..

geçen yıl 8000 yakın kişi önlisanas girdi şimdi çogu 4 yıllık tamamladı bide lisanstan1000 yakın kişi atanamadı düşün artık...

ben aslında girip giremeyeceğimi bilemiyorum sadece tip 1 dm var bende ,yani benim bildiğim öyle
hemşire olarak girerim girersem eğer :)
uzun zamandır doktora gitmiyordum bu vesileyle bir görünmüş olurum
rapor işini konuşacağım

üst üste bu kadar yanıldığımı hiç hatırlamıyorum
nurse1988 ben seni bayan sanıyordum :)

candy crash;

:)evet bayan değilim daha öncede söylemiştim nick adresim değiştirildi sonrada böyele kaldı..geçmiş olsun dikkat edin.sınava girin inşallah bir yerlere gelirsiniz....dua edicem hepinize

+10 bin lisans bekliyorum ve yerleştirmelerdede öyle 60-70-80 puanlarlada olmaz, en az +85 lazım olacak :)

ekpss

arkadaşlar çok rica ediyorum herkes yazsın türkiye genelinde lisanstan kaç kişiyiz sınava
kaç binlerde lisanstan gireriz sizce???

önceki sınavda sanırım 5 bin kişi girmişti sınava .. lisans olarak.. önlisans olarak ise 7 bin küsürdü..lise olarak da 40 bin küsür dü diye hatırlıyom..

suskun62;

HÜSEYİN ATMA GÖZÜNÜ SEVEYİM :D EN FAZLA 5500-6000.. nerden buldun o kadar adamı :D

muhendis3232;

:D sonuçları beraber göreceğiz, İnş senin tahminin doğru çıkar.

Ön lisans : 15000 Kişi
Lisans : 7000 Kişi
Lise: 65000 kişi diye tahmın ediyorım

suskun62;

kpss de bile her sene ortalama artar 800 bn 1milyon 2014 dede 1.2 milyon :D sen direk 00 artırdın..en fazla 6000 belki o bile çok olacak bende merak ediyorum kaç kişi girecek bakalım :D

atanma sırasında rapor oranıda göz önünde bulundurulmalı bence. geçen sefer adam obeziteden rapor alıp engelli diye ataması yapıldı. görsen sapasağlam insan. bu hak gaspı değil mi şimdi ?

Üst Alt