Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 EKPSS lisans olarak katılacak kişi sayısı belli oluyor
öyle gerçekten hele puanların bu kadar düştüğünü gören hastanede tiyatrocu olur bakalım 12 martı sabırsızlıkla bekliyorum sayılar açıklanır..lisans atama puanları 65 altı olmaz derdim süpriz oldu bence buda süpriz olacak
Merhabalar peki Lise mezunu olup hizmetli kadrosunda goreve baslamistim ancak lisans mezunu olmama 4 ay gibi bir süre var yani haziran 2014'te mezun olacağım. Ekpss'ye lisans mezunu olarak girip lisansa göre mi tercih yapacağım yoksa yine lise düzeyinde mi?
ben aslında girip giremeyeceğimi bilemiyorum sadece tip 1 dm var bende ,yani benim bildiğim öyle
hemşire olarak girerim girersem eğer
uzun zamandır doktora gitmiyordum bu vesileyle bir görünmüş olurum
rapor işini konuşacağım
üst üste bu kadar yanıldığımı hiç hatırlamıyorum
nurse1988 ben seni bayan sanıyordum
evet bayan değilim daha öncede söylemiştim nick adresim değiştirildi sonrada böyele kaldı..geçmiş olsun dikkat edin.sınava girin inşallah bir yerlere gelirsiniz....dua edicem hepinize
önceki sınavda sanırım 5 bin kişi girmişti sınava .. lisans olarak.. önlisans olarak ise 7 bin küsürdü..lise olarak da 40 bin küsür dü diye hatırlıyom..
kpss de bile her sene ortalama artar 800 bn 1milyon 2014 dede 1.2 milyon sen direk 00 artırdın..en fazla 6000 belki o bile çok olacak bende merak ediyorum kaç kişi girecek bakalım
atanma sırasında rapor oranıda göz önünde bulundurulmalı bence. geçen sefer adam obeziteden rapor alıp engelli diye ataması yapıldı. görsen sapasağlam insan. bu hak gaspı değil mi şimdi ?