Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS lisans olarak katılacak kişi sayısı belli oluyor

Arkadaşlar toplanıp bakanlarla başbakanımızla görüşelim konuşalım...Engelli kadrosunu açmayan kurumların önlerine gidip konuşalım %3 sayısını %5 lere %10 lara cıkaralım.... 30 bin engelli alımından bahsedildi...memurlar arası geçiş olmasını engellemek için bir komisyon oluşturalım...Takip edelim...Atanacak her kişinin daha önce memur olmadığından emin olalım...bizi engelliyiz nasıl olsa bilmeyiz kaderimize razıyız sanabilirler...Kaderi biz çizelim...Ya da kaderimizi çizecek olanlara kendimizi kanıtlamalıyız...kura atamasından vazgecilsin ve herkes sınava girsin...hakkıyla kazanan herkes atansın...Başbakanla belediye bakanlar kurulu hatta TBMM üyeleriyle görüşelim konusalım...Buradan yazmakla kendimizi duyuramayız...

kurum gecışlerını kım tesbıt edecekkı? mesala 2012 ıçın kaçtır nerden bulunur bu bılgı bılen yok 2012 den sonra ılkdefa mmeur olmuş engel ısayısını tuıkden veya osymden kım den ıstenir bilmiyorum ıstemk lazım baklım kaç çıkacak.

TUIK sana bu rakamı vermez...bunu isteyecek olan bizzat vekillerdir...meclistir...Devlet devleti satmaz...İşte diyorum bunun için engelli arkadaşlar birleşelim...gerekirse derneğimizi açalım...Öyle el altından başka işler yapan derneklerden değil...Sadece engelliler ve engelli hakları için savaşacak ve ugrasacak bir dernek...Bunun için kurucu üyelerden birisi olabilirim...Ama ondan önce arkamızı dayayabileceğimiz siyasiler olmalı...veya yardım kuruluşları...

nurse1988;

arkadaşım ben ilk sınavda önlisans olark sınava girdm toplm önlisans sayı 6950 kişiydi 8000 değil lisanstda 5017 kişidi sarım lisasnsn artkdaşlarım vardı

ya arkadaş daha başvuramadık bu başvurma olayı ne sıkıntılıymış ya :D bir başvursak bir de okulu bitirebilirsek mühendis olarak girmeyi düşünüyorum ama bakalım inşallah kısmet olur :D

Üst Alt