Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS'de birinci atamada lise mezunu kaç kişilik kado açılır?

muratvebirer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben ilk atamada ortalama 3000 kişilik lise mezunu alınır diye tahmin ediyorum.Sizce lise mezunu ortalama kaç kişi olur?:confused:

geçen seneye göre olursa 3bin olur :) ama bu soruyu sorman saçma zaten forumda bunu bilseler bu kadar çok kargaşa olmaz zaten

:eek::eek:arkadaşlar herkese merhaba ortaöğretim mezunuyum.genel sıralamam 5434 aldığım puan 79.4 a)santral operatörlük belgem b)bilgisayar sertifikam c)daktilograf sertifikam var atanabilme şansım var mı?

17890 KİŞİ temmuzda lise mezunundan atama yapılacak

doğruysa çok büyük bir rakam bence inşşalh

arkadaşlar buda haziranda eklenmiş..daha yeni

Engelli kadroları 2015'e kadar dolacak! - GAZETEKAMU - KAMU

[h=5]2013 yılı itibarıyla kamu sektöründe 22 bin 302 olan engelli memur açık kontenjanının tamamı ile kamu ve özel sektörde 28 bin 864 olan engelli işçi açık kontenjanının tamamı 2015 yılına kadar doldurulacak. Uzun süreli işsizlerin oranı, 2012 yılında gerçekleşen yüzde 24,9 seviyesinden, 2023 yılına kadar yüzde 15'e indirilecek.

[/h]

umalım bu kez söyledikerlini yapsınlar....:)

kardeşim bu bilgi sağlam bir kaynaktan mı? inşallah dediğiniz gerçek olur..

biraz yavaş atalım insanları aldatmayın lütfennn ne 17000 filan

bende kimsenin umutlanmasını istemiyorum bunlar gazatelerede ve internette çıkan habrler fakat..resmi gazetede de böyle bir yazı var yine onuda bu sitede gördük..yani bu haberler birçok gazateye yayılmış..umarım buna göre de herkeste bir tepki olur ve yapmak zorunda kalırlar .. tabi benim görüşeme göre hiç bir zaman yazdıkları ve söylediklerini yapmadılar..belki cumh b. seçimi dolayısıla yükseltebilirler..yoksa 2015 yılına ne kaldı :)

neden saçma olsun?geçen seneye göre diye bir şeyden bahseden yok..
herkesin ağzında resmi olmayan bir 3000 lafı var..
bunun içinde lisans.önlisans.ortaöğrtim.ilkööğretim dahil..

vatan55;

hoca santral sertifikayı nasıl alabiliriz kursu faval varmı

Geçen sınav ilk atamalarda 3000 verildi ise 2500'lerdeki bi lise mezunu puanı ne olursa olsun atanması gerekmiyor muydu?

Ya ben kura cekimine basvurmaya gec kaldim lise mezunuyum tercih yapamiyacakmiyim

İnşallah bu sınav sadece formalite icabı olmuşturda bütün engelliler atanır atanamasakta sağlık olsun

bu sınav formalite değilde inşallah memur olanlar tekrar tercih yapmazlar

2012 ömss atamaları çok sancılı olmuştu. inşallah 2014 atamaları öyle olmaz. verilen 22 bin engelli atanacak sözü yerine getirilmedi. o dönemin bakanı fatma şahin 22 bin sözünü yerine getiremedi.değerli arkadaşlarım geçen dönem ki puanım 73.4 tü. bu dönem ise 79.4 inşallah atanabiliriz. lakin kadroların arttırılması için elimizden gelen herşeyi yapmalıyız. ilgili yerlere e posta,twettır atmalıyız. bimer ve akimi de unutmayalım lütfen elimizden gelen herşeyi yapmaya gayret edelim..

lise için minimum 2bin kişi tahmin ediyorum ben..

:(:(:(:(:(:(:(:(:(umitgunbek merhaba
lütfen öncelikle ekpss atama sayısının arttırılması için imza kampanyasına katılınız

ferhat kurt;

dostum sen nereye yorum yapsan.. iğneleyici bi üslup kullanıyosun kimisn sen ya bu kadar büyük görüyosun kendini.. adabını takın..

arkadaşım 2000 kişi lise için çok az. inşallah ilk atamada bu sayıı daha fazla olur.

saltuk buğra;

Bunu sadece sizden duydum neden.Yarası olan gocunurmuş.Zaten şahsınıza bişey söylediğimi de zannetmiyorum.Öncelikle sus adabınızı takının...!

Benim arkadaş Kastamonu'ya atandı ama ailesi İstanbul'da diye gitmedi.

Son düzenleme:
ferhat kurt;

önce sen bi takında sonra konus ... senin yazdığın bütün yazılarda iğneleyecii hakarret var.. nerdeyse bütün ekpss konularına yorum yapmıssın laf atmışsın bişi görüyoruz da diyoruz senin gibi boş konusmuyoruz.. görünen köy klavuz istemez..

''Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye'' o yüzden sizinle polemiğe giremeyeceğim.Değerli vaktimi szin gibilerle harcayamam...:)

Üst Alt