Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS'de birinci atamada lise mezunu kaç kişilik kado açılır?

bence maksimum 1500 bunun 500 u hizmetli kadrosudur 500ü diyanet teknik lise kadrosudur diger 500 de memurluk vhki felandır ama benim pek umudum kalmadı her gun ilk iş osym sayfasını yenilemekten bıktım artık ayın 23unde lisans kppss ataması var araya o girecek eylül ekim gibi de bize sıra glecek bence beyfendiler once onları bi yerlestirsinde 2.sınıf muamele görmeye devam edelim

arkadaşlar bir şey soracam sizlere. şimdi ben 385. oldum ekpss de lisans mezunuyum. bedensel engelliyim. şimdi ben bedensel engelliler arasında mı 385. oldum yoksa genelde mi bir yardımcı olursanız çok iyi olur

yani işitme görme zihinsel dahil mi

Lisans olarak sınava giren herkez içinden 385 oldun (zihinsel-görme-işitme-bendensel-genel) sıralamada ayrım yok lise-önlisans- ve lisans ayrımı var tek

arkadaslar bir şey soracam şimdi ben ekpss de 385. oldum. lisans mezunuyum şimdi bu ben,densel zihinsel görme engelliler içinde mi 385. oldum yok ,sa ayrı ayrı ayrı bir sıralama mı var

sağol arkadasım ayrı ayrı bir sıralama var dediler de ondan sordum

Her denilene bakma sen her grub için ayrı ayrı soru sorduk diyolar aa (ortapedik görme işitme genel) hepsinin soruları aynı, sadece doğuştan işitme kaybı olanlar ve zihinsel engellilerin soruları farklı, görme engelliye ve genel engelliye aynı sorular soruluyor mantıklımı sence..
diğer türlü Sıralama tek liste halinde zihinsel engelli alıyor 90-100 o sorularla ama seninle benimle aynı sıralamada yer alıyor.

Valla ne yalan söyleyeyim 17.000 rakamını duydum ya hemen heyecanlandım, ama sonra ki yorumlara baktım heyecanım geçti, ama Allah'tan umut kesilmez...

Ne oldu herkes bi anda umutsuzluğa kapılmış? Daha dün 51.000 engelliye müjde başlığı altında seviniyordunuz?

cennetgülsevdi;

ne duydunuzki böle mesaj yazdınız hayırdır??

Ben bir şey duymadım, duysam da yazmam zaten. Burara birsürü insanın psikilojisi ile oynamam. Lakin 51.000 engelli haberinden sonra buradaki insanları umutsuzluğa düşürecek hiçbir açıklama yapılmamasına rağmen herkeste kasvetli bir hava gördüm.

Arkadaşlar sizlere sormak istediğim bi sorum var.Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...F klavye sertifikası daktilograf kadrosunda kullanılabiliyor mu? Teşekkürler

Bence 2012 ÖMSS'de yapılan atamalardan daha fazla atama yapılacak, şayet daha az atama yapılırsa tepkiler büyür.
Bu arada Haziran sonunda tercih, Temmuz başında ilk atamalar yapılacak inşallah. İkinci atamalar da Kasım ayında olur. Demedi demeyin :)

murat6677;
bu forum ve umut.. çok ayrı kelimeler sen bunlara bakarsan atanamada yapılmaz kardeşim.. takma kafana sen resmiyete bak... burda işi siyasete dökmüşler akp chp farklı kişiler farklı yorum yapıyo..

ferhat kurt;
benim gibilerle harcayamazsın çünküü benim gibi adam bulamazsın ... tamammı profili aslanım benim hadi ergen işlerine girme al yolunu ... :D

Senin gibi adam çokta , asıl benim gibi senin gibilere ağızının payını veren yok.Yok ki gelmişsin burada bana artistlik yapıyorsun.Eee madem bu görev bana düştü bende layıkıyla yerine getiririm bundan gocunmam.
Ha Bide rahat ol ben her hâlükârda yolumu devam ederim.Aynı zamanda senin gibilere de ağzının payınıda veririm.Merak etme.
Ne demiş atalarımız ''At binenin (iş bilenin), kılıç kuşananın'' dır. Unutma..!;)

ferhat kurt;

ikidir atasözdür deyimdir laf verip duruyosunda bari dediğin sözlere sen uysan :D senin gibiler çok konusur boş konusur laf vermeye çalışır veremez sonra ağız payı verdim diyerek övünür.. :D hadi koçum konusturma beni daha fazla

''Konuşturma beni''ymiş sen konuşmayı biliyormuydun be sen anca kem küm edersin.
Ayrıca koçum moçun bu samimiyet nereden geliyor acaba.?Ayrıca ne demiş Luther:

''Kim konuşabiliyorsa, insandır. Çünkü konuşma bilgelik, bilgelik konuşmadır.'' Bunuda önce face'ye sonra aklına yaz..:cool:

ikidir atasözdür deyimdir laf verip duruyosunda bari dediğin sözlere sen uysan :D senin gibiler çok konusur boş konusur laf vermeye çalışır veremez sonra ağız payı verdim diyerek övünür.. :D hadi koçum konusturma beni daha fazla

''Konuşturma beni''ymiş sen konuşmayı biliyormuydun be sen anca kem küm edersin.
Ayrıca koçum moçun bu samimiyet nereden geliyor acaba.?Ayrıca ne demiş Luther:

''Kim konuşabiliyorsa, insandır. Çünkü konuşma bilgelik, bilgelik konuşmadır.'' Bunuda önce face'ye sonra aklına yaz..:cool:

forumu kirlletme özele gel artık ;) ..orda paylaşalım

Form benim paylaştıklarımla kirlenmez ama sen ve senin gibiler artınca kirlenir.O yüzden sürekli girme arada gir..;)

Üst Alt