Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EMSS (ÖMSS) Sınav Takviminde Yer Alıyormuş

OnurcanG

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aşağıdaki yetkili kişiyi aradığınızda 2014 yılı sınav takviminde emss yer verilip verilmediğini sorduğunuzda sınav var yer verildi şeklinde yanıt veriyor

[FONT=sans-serif] buyurun sizlerde arayın teyit edin 444 6796 önce 3 ü sonra 4 ü tuşlamanız yeterlidir...[/FONT]

tarihi vermedi takvim açıklandığında ulaşabilirmişiz

yani 2013 te yerleştirme olmayacakmıymış :(

çok güzel kaçıranlar için sınavın olması

Sınav zaten 2 yılda bir yapılacak 2014 de olması kadar doğal bir durum yok ki...

ağustos ayında imam hatip kadroları ve öğretmen ataması yapılacak ocak 2014 de bakanında açıkladığı ve büyük ihtimalle de seçimin olacağını düşünürsek son bir genel alım yapılır. sınav yine nisan da 2 . yıl dönümüne rast gelir sonuçtur v.s 2014 sonuna bir alım yapılır ertesinde yine seçim var alım olur ancak bunlar benim düşüncelerim tarih benim düşündüğüm gibi mi olur bilemem...

Kafa karıştıran bir grup var. Bildiklerinden mi yoksa bilmediklerinden midir bilmem; olmayacağına dair sürekli insanların içini karartıyorlar. Hal böyle olunca insanın aklına, acaba olmayacak mı? diye sorular da gelmiyor değil.

ben raporumu yeni aldım % 58 ÖMMS' başvurmak istiyorum başvuru tarihlerini bilen var mı sınav tarihinden kaç ay önce

çalışabilecegimiz kitaoları nerden alıcaz:confused:

sevindirici bi haber.. peki hangi ay olacağıda dair bir bilgisi olan varmı acaba?

2014 de sınav olması doğaldır
2012de yerleşemeyenler bence katılsınlar hatta bende katılacam .yüksek puana rağmen olmadı ama bu sefer olacak gibi.2014 emssye katılacak olanlara vakit kaybetmeden sınava hazırlığa şimdiden başlayın önerim budur.gecen yıl yani 2012 ömssye katıldığımda kitap dışına çıkıldı yani kpss kitabından soruldu bence hem emss hemde kpss kitabı alın çalışın derim.ne olacağı süprizlerle dolu bir sınav olacak gibi.

Bu zaten bilinen bişey! Sınav 2 yılda yapılacak zaten.
Bence 2012 sınavıyla yerleşemeyenler şimdiden iyi hazırlansınlar derim. Çünkü seçim yılı olacak ve epey alım olur. Sıkı hazırlanın dostlar!!!!

doymadın mı bidaha mi uğraşmak istiyon galiba çalışmaya niyetin yok senin....

cahit aydoğan;
Atandında daha neyin çabasındasın..

EMSS isminde olması çok güzel. Artık özürlü kelimesi en azından resmi yerlerde telaffuz edilmesin. Bizler özürlü değil sadece engelliyiz. Engeller bizi engelleyemez yeter ki engellenmeyelim :)

arkadaşlar bir soru sorduk ters cevap veriyorsunuz. eğer tekrar hakkım varsa sınava girerim .çünkü kimsenin hakkını gasp etmiyorum ve hakkını yemiyorum. bu şekilde düşündüğünüz için kaybediyorsunuz.sizde yüksek puan alın yerleşin buda sizin hakkınız

arkadaşlar, ben bu konuyu bugün bakana bizzat sordum, 1014 başında, şubat ayında dedi, ama muhtemelen o başvuru tarihidir, sınav tarihi yine nisan falan olabilir, bu arada kontenjanların arttırılacağını söyledi, bilginiz olsun...

yanlış alıntı olmuş sınavla ilgili olumlu bir şeyler yazan herkes beni mutlu ediyor :) merkezdeyim hemşo sen neresinden?

Benım su dersi ben verım Haziranın 1inde ondan sonra 2014 ÖN LİSANS OLARAK dalarım sınava :)

Üst Alt