Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EMSS (ÖMSS) Sınav Takviminde Yer Alıyormuş

bende başladım ufaktan tefekten sınav hazırlığına,fakat daha raporum çıkmadı,2 hafta sonra heyete gireceğim,raporda yazılması gerekenler (istihdam..evet vb) şeyler nasıl yazdıracağım rapora,doktor %40 veririm diyor ama rapora bunları nasıl yazdıracağım,sonra yanlış rapor alırım diye korkuyorum : ( bilgisi olan lütfen yazsın arkadaşlar

arkadaşım raporunda ağır özürlü ibaresi olmamasına dikkat et ve sürekli ibaresi bulunması lazım. ben yeni atandım sınava girerken dikkat edilmiyor ama ataman gelince bunu istiyorlar. çünkü kazanıp ataman gelince komisyondan bu nedenlerden dolayı geri çevrilmen çok üzüntüverir insana

arkadaşlar raporda agır özürlü ve sürekli demezse bu sınavlara giremiyecekmiyiz yanee:(

arkadaşım sınava giriyorsun ama komisyondan geçmeme riskin var hizmetlilerde öyle oldu bizzat şahit oldum

huseyinmetin;

siz hala bakanın sözlerine güveniyor musunuz? bi eski açıklamalarını netten araştırın. verilen ve tutulmayan söz rekoru kırdılar kendileri.....

bende 2 rapor var biri %55 diğeri %90 sınav başvurusunda %55 kullanmıştım.%90 kullansam bir şey olur mu

bakın arkadaşım raporda ağır özürlü yazmaması lazım ve sürekli olması lazım

acaba 2014 te kura olacak mı arkadaşlar ?

cahit aydoğan;

raporumda sürekli değilde 1 yıl süreli ya da 2 yıl süreli olursa zamanı geldiğinde raporu tekrar yeniletemezmiyim acaba?

catay;

raporunun sürekli ve süreli olması sınava girmeye engel değildir.atama yapıldıktan sonra eğer raporun süresi daha dolmamışsa bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Raporda ağır özürlü yazması sıkıntı değil oda nerden çıktı önemli olan çalışabilir ve çalışacağı durumun belirtilmesi yeterlidir kendinize göre yorum yapıp milletin aklını karıştırmayın....

Cahit aydoğan bu ağır özürlü yazmaması hangi resmi yazıda ve ya kaynakta paylaşırmısın böyle birşey yeni mi çıktı ?

oran ve ağır özürlü yazması önemli değil arkadaş ibareler önemli çalışabilir uzun süre ayakta durmayı gerektiren işlerde çalışamaz veya görmeyi gerektiren işlerde çalışamaz veya ellerini kullanabileceği bazı işlerde çalışamaz gibi ibareler önemlidir. Net bir şekilde çalışamaz ibaresi var ise o zaman sıkıntı yaşanır...

bio o alan boş ama raporumuz üresiz bir sorun olmaz değilmi?

sorun olmaz çok çok aldığın hastahaneye git o aldığın rapor zaten kayıtlarda var o ibareye engel durumuna göre ibare eklet sonra uğraşma senin avantajına olacaktır atanman halinde seni o ibarenin dışında engelini aşan durumlarda çalıştırırlar ise rapordaki ibareyi gözlerine sokarsın umarım anlatabilmişimdir...

bu tayıp bukadr bızı duşunuyosa katılan herkese enaz 3ay once kıtap gondersınde gorelım baska herseye para var bız gelınce yok. 2014ıgrebılrım oyle olursa çalışmadan gırmenın bı mantığı yok

Bio;
bio,raporumda çalıştırılamayacağı iş alanlarının dolu olması iyi olur bunu anlıyorum arkadaşa yazdıklarından.sürekli raporu verirlerse yarın birgün bunu iptal ettirebilirmiyim acaba?

arkadaşım ben yeni atandım komisyona girdik orda ilk sordukları soru raporun süreklimi diye soruldu
raporu süreli olan bir arkadaşı raporu yeniletmesi için geri gönderdi

niye bu komisyon Azrail mi olmayan yetkiy mi kullanıyor

olmayan yetki değil onların elinde yönetmelikte dosya kabulu evrakların durumunu araştırma yetkisi var arkadaşlar sürelilerde tekrar gönderebilir veya çalıştırılamayacağı alanları boş ise isteyebilir engele göre iş verilmesi hasabiyle bunun gibi gayet normal....

Üst Alt