Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Açıklanması (EKPSS):

oraya yazsanız ne olçak. bakın ben sigorta şirketinde çalışıyorum bilgi işlem bölümünde ve dışardakiler sadece bize yazar biz çay içmeye devam ederiz... ben yaşadığım için beklemiyorum... ben yazmadım oraya bişi okumıycaklarını biliyorum...

diyorum ya beklememek. fazla bekleme. hemen açıklanması için ayağa kalkmamıza gerek yok.

29 nisan sınav olduk ağustosun ilk haftası açıklandı kasımda iş başı yapdık.be ne acele?

Ben o müdürün varya ahulan cikmazki karsima öyle insanlar

bence yetkililer herşeyi bir anda bitirip oldu bittiye getirecekler, geçen ki atamalarda bizim tepkilerimizi ölçüp biçmişlerdir ona göre de strateji uygulayacaklar yani bize pabuç bırakmayacaklar...

ösym aradım

Merhaba arkadaşlar ösym aradım an itibariyle. Ve her zaman ki gibi standartlaşmış cevap aldım.Siteyi takip edin...
Bende görevliye 2 milyon kişinin girdiği ygs 6 günde açıklanıyor 66 bin küsüratli kişinin girdiği basit bir sınav 11 gün oldu nasıl açıklanmaz dedim.
Ve standart cevap bilgimiz yok bekliyoruz.... Ben anlayamıyorum ya bu işi...

Hiç merak etmiyorum dogrusu 26 net 15 boş 19 yanliş alacagım puan ortada

arkadaşlar ösym bilerek yapıyor galiba atamaları sırf az tutmak için geç açıklayacaklar gibi geliyor bana sizce?

İstediğin kadar uğraş zaten 3 atamadan fazla olmaz emin ol...

3 atama yapsınlar başımın üstünde taşırım onları ben tek atamadan bahs ediyorum

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bir konuda net bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Ben açıköğretim lisesi öğrencisiyim. Liseyi bitirmem için 130 krediye ihtiyacım var. Matematiksel olarak düşündüğümüzde mezun olmam gereken 130 kredi sınavlara girip kazandığım takdirde 2 yıl içerisinde bitecek ve kazanmam durumunda tercih yapabileceğim. Ben 27 Nisan'da yapılan Ekpss sınavına bu şekilde girdim ama mezun olma durumum bile belli değil ve okuduğumda bugün kura için başvuru şartlarını taşıyıp taşımama konusunda kararsız kaldım kafam karıştı.
''Bir ortaöğretim kurumundan (*), yükseköğretim ön lisans veya lisans programından mezun olan veya olacak durumda olan engelli adayların 24 Şubat-7 Mart 2014 tarihlerinde 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) başvuruları alınmış olduğundan 7 Mart 2014 tarihi itibarıyla bir ortaöğretim kurumundan (*) diploma almaya hak kazanan adaylar ile 2014-EKPSS’ye ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinde başvuran adaylar kuraya başvuramazlar. Başvuru koşullarından herhangi birine durumunun uymadığı tespit edilen adaylar, kuraya alınmış olsalar bile kura sonucu ile elde ettikleri hiçbir haktan yararlandırılmazlar.'' altını çizdiğim madde çok dikkatimi çekti, tamam ben sınava girdim ama diploma almaya hak kazanmadım ve sınav geçerlilik süresi içerisinde sadece mezun olacağım, olamaz isem zaten başvuru yapamam hiç bir yere. Şimdi ben kura için başvuru yapabilir miyim yoksa yapamaz mıyım?

Pasa 2. Tercihlere Yetismez, 3 tercihler olursa ozaman mezun olabilirsen sartlari tasiyorsan tercih yap derim,3. Tercihler zaten 2 sene sonraki sinavlara yakn yapilir senin alacagin puan suan cepte anladin pasa,rahat ol..kuraya basvurma imkanin varmi kesin birsey diyemem ben olsam basvururum..

Ben zaten sınava girdim ama okulum bitmedi tek bilmek istediğim kuraya başvurabilir miyim?

Üst Alt