Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 Yılında Vergi indirimi için başvuru yapan var mı?

Konular
68
Reaksiyonlar
52
Arkadaşlar,
13 Şubat Perşembe günü vergi indirim için göz engelinden dolayı aldığım % 50 elli raporumla maliyeye başvuracağım süreç ne kadar sürede tamamlanır.
2014 te başvuru yapıpı süreci tamamlayan arkadaşlar var mı ?

Ilk kez başvuruyorsanız 1 ay gibi sürer, sonraki iş değişikliklerinde 1 hafta diye biliyorum

mrb yeşil izmit 2 ocakta gitti subat 6sında izmite geldı gıttıgı gıbı geldı darısı bekleyenlere...

Bende 23 Ocakta yeni aldığım %47 raporla başvurdum, hayırlısıyla bekliyorum. Yeni raporlar düşürülmeden aynen onaylanıyor sanırım, inşallah benim ve benim gibi yeni gönderenlerin hepsininki aynen onaylanıp gelir.

eski raporum %56 idi şimdiki raporum %54 şubatın 5inde vergi dairesine götürüp teslim ettim. istanbuldan başvurdum. 3-3.5 ay gibi sonuç gelir dediler. beklemedeyim.

arkadaşımla birlikte 8 ocakta gönderdik 1 hafta öncede geldi sonuçlar oranlar aynen onaylanmış darısıda tüm bekleyen arkadaşlara inşallah

arkadaşlar anladığım kadarıyla bu aralar çok oranı düşen yok genelde onaylıyor

Ortopedik rahatsızlıklarda da oran düşmeden geliyormu ona emin değilim.

ben 26 ocakta gönderdim fakat benim tedaviyle kısmen düzelen depresif bozukluk başta olmak üzere sol göz kaybına vede bel kaymasıda var ama ben oran düşürülür diye bekliyorum.inşallah onaylanır ama fazla umudum yok......

64% oranla ankaraya gitti, 1 ay sonra %69 geldi. benden 1 veya 2 evrak daha istediler. Ama şükür geldi.

bu birazda ankaradaki adamın psikolojisine bakıyo galiba

Adamı görmedim ama, Galiba cuma gününe denk geldi.. Memurlar cuma gününü seviyor galiba :))) tarih cumaya denk gelmiş. Şimdi baktımda :)

Arkadaşlar 13 şubat tarihinde evrakları verdim bakalım ne zaman gelecek :)

son zamanlardaki istatisliklere göre 45 ila 50 gün arasında onaylanıyor

11 subatta ankaraya giden raporum 28 subat tarihi ile %45 ile aynen onaylanmis simdi ise bana ulasma kismini bekleyecegim heralde 20 gun kaar surcek tahminen sonuc bekleyen arkadaslara sabir diliyorum

Bende itiraz ettim raporuma tekrar 20 gün sonra farklı bir hastanede tekrar heyete gireceğim.%50 raporumu 42 ye düşürmüşler bende itiraz ettim il sağlık müdürlüğüne gittim bakalım 20 gün sonra gidecem.

Son düzenleme:
5 şubatta heyete girdim 11 şubatta heyet raporum çıktı 26 şubatta ankaraya ulaşmış ama bana ne zaman gelir bilmiyorum beklemedeyim umarım herkesinde beniimde raporum istediğimiz şekilde gelir

GulgulAnkarada onaylama 8 is gununde onaylaniyor sadece kargolama isi 3 gin suruyor eger istanbuldaysaniz once evise gircek ki oda uzun surcek yogunluktan ardindan da is yerine kargo gulgul sen bu hafta degilde ondan sonraki hafta onaylanicaktir insallah ankara maliyeyin ara

gözünüzde nasıl bir problem vardı.benim gözümde tümör alındı.görmüyor.lensle10/3 parmaklarımı görebiliyorum flu

Görme tembelliği ameliyat olmadım bir göz &10 bir göz & 15 görüyor

Arkadaşım sevgili hemşerim;
2013 aralıkta yaklaşık 2 ay önce maliye,ye vergi dairesine verdiğim evraklarım ankaradan olumlu olarak döndü %56,tı giden rapor aynen onaylandı en az 1,5 ay 2 ay kadar sürüyor.
hadi hayırlı olsun darısı herkesin başına !:)

valla rekor ankara hemen onayladı bugun ıs yerıme vergı ındırımı yazım geldı hayırlısı bakalım herkese nasıp olsun
ısalllah

Ben işçi olarak meb de çalışıyorum bu vergi muafiyetine nereye ve nasıl başvuracağız

yesil_izmit;

Bugun ankarayı aradım. Raporum 1 ay gibi kısa bir sürede sonuca bağlanmış % 42 düşürülmüş ama önemli değil :)

yazanlar söylermi tekrar rapor istenilen oldumu? direk elinizdeki raporumu yolluyorsunuz yoks sizi hastaneyemi sevk ediyorlar.?

Ben şahsi başvuru yaptım sonucu alıp defterdarlığa başvurdum. Onlar gönderdi

yesil_izmit;

raporum suan izmıt maliyeye geldımı nasıl hemen işyerine gıdıyor anlamadım ben tam 1 ay beklıyom işyerime gelsın dıye

Üst Alt