Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 Yılında Vergi indirimi için başvuru yapan var mı?

yok hayır izmit maliyeye gelmemiş bugun aradım. Ankaradan yarın yola çıkacakmış ben sadece raporun sonucunu öğrendim. Ama ben aradıktan sonra dosyamı bulup yarın gönderiyrouz dedi telefona çıkan görevli
Belkide aramasam daha fazla beklemem gerekebilirdi

yesil_izmit;

13 Şubatta Başvurdum. 1 Nisanda raporum işyerime ulaştı arkadaşlar

Merhaba herkese , maliyeden sevkle gittiğim hastaneden 20 şubatta raporu%41 oranlı rapor çıktı , 11 martta rapor bakanlığa gönderilmiş ve 18 nisanda "işleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi(dereceye girdiniz) %41 diye takip sitesi eviste yazı gördüm...tahminim önümüzdeki günlerde yazıda ulaşmış olur , gerekli gün ve yılıda doldurdum , bundan sonraki aşamada ne yapmam gerekiyor ?

13 mart 2012 de raporum kayseri devlet hastanesinden Nevşehir il sağlık müdürlüğüne geldi beni çağırdılar. ben belediyede çalıştığım için raporu Nevşehir defterdarlığına teslim ettim. rapor %59 çıkmış.( ağır osas- tip2 şeker- hipertansiyon-bel fıtığı ve işitme kaybından) raporum ankarada 20 gün gibi jet hızıyla onaylanıp gönderilmiş. ama benim elime 29 nisan yani bugün geçti. % 59 olan özürlülük oranım aynen onaylanıp geldi. 1996 sigorta girişim var sgk dan bi arkadaşım vasıtasıyla sordurdum bana 2015 ocak ayında emekli olabileceğimi söylediler. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına inş.

arkadaşlar benimde engelim %55 vergi indirimi için başvuracam başvurmasınada rapor için tekrar hastaneye gönderilen varmı yoksa elindeki o yıla ait rapor yeterlimi oluyor tekrar hastane çilesi olmasın nolur

evet ben başvurdum 1 ay gibi kısa sürede geldi yalnız benim raporum %49 idi sürekli oranı yükseltmek için hastaneye başvurdum 193 ten muaf olarak başvurdum doktorlar butun hasatalığımı tek tek yazmışlar ama oran yazılmadan ankaraya gönderdiler ankaradan gelen cevap % 98 ve birinci dereceden engelli olarak raporu aldım arkadaşlar ankaraya oran yazılı raporu göndermeyin benden tavsiye

menzil63;

ömer kardeş senın oransız gıttı dıye düşmez dıye bırsey yok benım oranlı gıttı aynı sekıldegeldı bu işler kısmet işi kımse nolacagını bılemez..

benim raporun sonuçlanması 3 ay sürdü raporumdaki oran aynen onaylandı

bende mart 2014 de başvurdum nisan ayında çalıştıgım kuruma olumlu olarak döndü inşallah sizin içinde aynısı olur

arkadaşlar bende 12 haziran itibarı ile ankara başvurumu yaptım. %40 oran bakalım ne olacak?

Ben 8 mayista heyete girdim, 29 mayista ankara raporu aynen onayladi(%76)

Dosya No13850
TC Kimlik No29464921478
Ad SoyadNAZIM ŞENGÜN
Açıklama
BAŞVURU DURUMUNUZ
25.04.2014Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
07.01.2014Hastaneden rapor bekleniyor

arkadaşlar abimin 2 ay olacak hala gelmedi amarikadanmı geliyor acaba

birde şunu sorcam 2 snedir vergim var ama eviste gözükmüyor bişi çıkmıyor işyerinden parasını alıyorum neden indernette çıkmıyor

karatas_52 arkadaşım nereden sorgulattın. Bende 17 şubatta aldım raporu maliye hemen göndermiş 13 mart gibi iş yerime yazı gelmiş oran düşürülmeden. Fakat şunu bir
türlü öğrenemedim bilen lütfen aydınlatsın raporum 1 yıllık seneye tekrar yeniletmem gerek, vergi indirimimde mi 1 sene geçerli oluyor bu durumda???

ben evis diye site var ordan bakıyorum vergim sürekli emekliyim 2 snedir ama orda gözükmüyor hiç bişi ama para alıyorum raporumda var

bilen yokmu burda yaş vergisi olan nerden bakıyor yazsın ne devlet şifresinde förünüyor nede eviste vergim sürekli emkliym vatan cadesinden aldım ama görünmüyor

sayın forum üyeleri bende vergi indirimi için Ankara Ulus da Ankara Valiliği içersinde özürlü işlemleri işlemleri ile ilgili birime şubat ayında başvuru yaptım.Bana orda hazır bulunan matbu dilekçeyi doldurmamı ve raporumla başvuru yapmamı istediler.Ben dilekçeyi alıp raporumu iş yerinden temin edip başvuru yapmak istediğim zaman Ankara Numune Hastanesi'nden 22.10.2004 tarihinde aldığım sürekli (%40) raporumu kabul etmeyip beni devlet hastanesine yönlendiren bir yazı ile devlet hastanesine sevk ettiler.İş yerinde (banka) çalışan bir arkadaş rapor oranının düşürüldüğünü kendisinin yüzda 60 olan raporunun düşürüldüğünü benim zaten sınırda olan raporumun düşürülmesi durumunda işten çıkarılabileceğimi belirtmesi nedeniyle başvuru yapmaktan vazgeçtim.Bir yerde okudum ama tam hatırlamıyorum. 2010 yılında işe başlayanlarda erken emeklilik için vergi indirim belgesi alma zorunluluğu kalkmış heralde bu doğru mudur?

şubat 20 de hastanede heyete girdim(izmir,de) mayısın başında işyerime vergi idirimi belgem %47 olarak geldi emeklilik için sgk dan işlemi başlattım haber bekliyorum darısı arkadaşlarımın başına inşallah selamlar

1 ekim 2008 öncesinde sigortalı olup emeklilikleri ssk (4a) statüsünde gerçekleşecek olan kişiler emekli olabilmek için defterdarlıktan sakatlık indirimi hakkı elde etmek zorunda

peki 2010 yılında başladığım bankadan erken emekli olmak için bu belgeyi edinmem gerek mi yoksa sgk hükümleri çerçevesinde mi bu belgeyi edinmem gerekiyor?

12/06/2014 tarihinde ankara maliyeye elden evrakalrımı tesliim ettim.%40 - raporum aynen onaylanıp 02/07/2014 tarihinde işyerime yazı ulaştı. yani 20 günde bütün işlemler bitti..

13 mayıs ta basvurdum. saglık bakanlıgından yazı bu hafta geldi

2014 mart ayında vergi indirimi için başvurdum nisan ayında oran değişmeden vergi indirimi geldi iş yerime ve maaşıma yansıdı.Tüm arkadaşlarım için hayırlısı olsun İnşAllah...

Merhaba herkese , maliyeden sevkle gittiğim hastaneden 20 şubatta raporu%41 oranlı rapor çıktı , 11 martta rapor bakanlığa gönderilmiş ve 18 nisanda "işleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi(dereceye girdiniz) %41 diye takip sitesi eviste yazı gördüm...tahminim önümüzdeki günlerde yazıda ulaşmış olur , gerekli gün ve yılıda doldurdum , bundan sonraki aşamada ne yapmam gerekiyor ?
gelen vergi indirim yazısıyla birlikte sgk unkapanına gidip başvuru yaptım, takip için numara verdiler, yaklaşık 1 ay kadar sürdü, sgk'nın vergi dairesine teyitini eviss den kontrol edebilirsiniz ( sgk ya bilgi verildi diye) ayrıca esgm sitesinde de aşamalar takip edilebiliyor... toplamda 4 4,5 ay kadar süren çile bitti, herkesin bu emeklilik hakkını elde etmesini diliyorum... bizleri bilgilendiren tüm dostlara da teşekkürler, özelliklere @OturanBoğa Bülent beye, sevgiler...

Bu cuma günü bende bi yakınım için başvuracaz. Hayırlısı...

benım raporum 5 hazırandan istanbuldan büyük mukellefler vergi dairesinden ankaraya yollandı ama ankaradan hale sonuç gelmedi istanbul buyuk mukellefler vergi dairesi engellıler bolumunu aradığımda 2-3 ay surer yaz tatılıne sizinki denk geldı dıyorlar bulent abının verdığı numaralarada cevap vermıyorla benımkıde inşallah çabuk gelır.......

arkadaşlar raporum yüzde kırk gitti 3. derece vergi indirim belgem geldi 1 ayda sonuçlandı inşallah emekli oluyorum ALLAHIM herkese nasip etsin

Üst Alt