Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014'de alınan %90 üzeri raporla ÖTV'siz araç alabilir miyiz?
Merhaba abi. Babamın 2014 yılında aldığımız %90 oranında raporu vardır. Raporda sürekli ibaresi mevcut. Yalnız ÖTV ibaresi yoktur. Bu raporla indirimli araç alabilir miyiz
Şimdi Ben ilk hastalandığımda Bir rapor çıkardım orda %90 süreklidir yaızyordu,ancak Ötv falan yazmıyordu.Daha sonra Ötv den faydalanmak istiyorum diye bir rapor daha çıkardım öyle araba aldım.Üzgünüm ama tekrar rapor çıkarmanız gerekiyor. Dilekçenizdede Ötv den yararlanmak istiyorum diyede mutlaka yazın.
Bir sorum daha olacak abi. Ben bu raporla alındığını bilmiyordum o yüzden ÖTV indirimli araç raporuna başvurdum. %83 aldım. Şimdi eski raporum etkilenir mi bakıcı maaşı kesilir mi. Eski rapor %93 sürekli idi.
Araç alımında her zaman en son tarihli raporu kullanmak zorundasınız artık. KÜREKÇİ Yani, yeniden %90 ve üzeri oranlı rapor alamazsanız, araç da alamazsınız. Aman, aksi bir harekette bulunmayın, feci cezalara maruz kalırsınız.
Bülent Bey bende En son aldığı %83 engelli raporuna göre yorum yaptım yani ÖTVsiz araç Almığacağını Birde en son aldığı oran düşük olduğu için Maaşıda kesilebilir yorumu yapmıştım.