Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015/1 EKPSS tercih robotu ve kadro sayısı hakkında bilgi

2015 tercih robotu açıldı lise kadrolarını exe formatında bana yollarmısınız

2015 tercih robotu açıldı lise kadrolarını exe formatında bana yollarmısınız

Yemin ederim şaka olsa bile hiç komik değil kısacası hiçbiriniz gelmeyin çalışmayın deniyor o kadar

90 puanla hizmetli olucaz iyimi... 1. atmaada gitseydim keşke.

sen yine 90 puanla izmirde hizmetli olursun :)

öyle olucak yapcak birşey yok. 2016 ekpssde önlisans olarak bakıcaz yolumuza.

önlisans açıköğretim mi ? Açıköğretim okumayı düşünüyormusun ?

okuyorum zaten şuanda adalet 1. sınıf 2. dönemdeyim.

ben memurluğu geçtim acaba meb dışındaki bir kuruma hizmetli olarak atanırmıyım diye düşünüyorum

acabaaaaaa!!!!! 85.55 puan ile meb dışında hizmetli atanabilirmiyim diyorum Meb dışında hizmetli kadrosu dahi açmamışlar ya :mad:

Bu kurumların 1 tane bile mobilya, motor, metal, iklimlendirme teknisyenine ihtiyacı yok mu?

adamlar 1 nisan şakası yapmadılar ama 10 nisan eşek şakasını yaptılar :)

Bende 85,5 puanla taklaya gelmiş bulunmaktayım, özel sektöre devam gibi

73 puanla hizmetli de olsa atanma şansım var mı dır arkadaşlar?

hiç mi oy kaygısı yok bunların ya :D bize yine hüsran bize yine kara günler düştü bro

73 ile biraz zor ama doğu illerini yazarsan belki..

2015 ekpss tercih listeleri yayınlandı (güncel)

[FONT=sans-serif]Memurar.net sitesinden alıntıdır.

[/FONT]
http://www.memurlar.net/haber/509463/

Tek sayfada tüm EKPSS sayfalarını yayınlamışlar. güzel bi çalışma yapmışlar fakat tercihlerin açıklanması ve tercih tarihi: 16-24 Nisan 2015 değil mi?

konuyu açma sebebim bilgi almak. ve yanlış yönlendirme varsa önüne geçmek...

Cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim. Lütfen varsayımlar üzerinden cevap vermeyelim.

evet 90 ve 83 puan aralıgındaki ilk 2000 dekiler birbirine yardım etmek zorunda atama konusundaki herkes kendı şehrine atansın

90 puanla memur olcağız diye zorunluluk yok daha düne kadar devlet dairelerinde ne iş olsa yaparız diyorduk şimdi 90 puanla hizmetliliği beğenmiyoruz (2.200,00- Tl. maaş, maaşta devlet garantisi, sabah 08:00 akşam 17:00) özür dilerim biz bu kafayla düşündüğümüz sürece 90- (eksi) 0,1 puan gider hizmetli adı altında devlet memuru olur keyfine bakar bizde sanki devlet sırf sen hizmetli olmadın diye 2200 (artı) 0,1 tl maaş gönderir bize; selam ve dua ile (söylediklerimi bir abi tavsiyesi kabul etmen dileğiyle)

Son düzenleme:
MEB te sabah 8 akşam 5 durumu yoktur.. Yeri gelir 7 de girip 7 de cıkabilirsin:. . Hatta sonu giden hizmetli memurlarda var.. 2200 tl maaş ewli ve cocuklularda olması lazım...bekar memur 1900 civarı .. Amirinin dediği her işi yapmakla mükellefsin.. Engelin işini yapamayacak durumdaysa o hariç tabiki..
Temizlikte yaparsın, fotokopide çekersin, bu amirinin vericeği işin ne olduguna bağlı ve ayrıca gidin forumları gezin arkadaş kaç kişi hizmetli memur halinden memnun?

Ben hizmetli memur olabilirmiyim ? Sorusunu kişiler bi önce kendisine sorsunlar , cevap olarak her türlü yaparım diyebiosan zaten 90 da alsan 95 te alsan yaz gitsin... Ama sonra olurda 3. Atama gelir bi 2 bin kadroda açarlarsa vah anam demesin kimse ,) iyi karar vermek lazım..

muzy1

Çok doğru söylüyorsun, bende bu yüzden ince eleyip sık dokudum. Mesela hizmetli olamam ben ellerim yorulur filan zaten sıkıntılı bir hastalığım var mazallah ayaklarıma geçip ilerlerse memur olmak da bi işe yaramaz. Bu yüzden elimden geldiğince masabaşı iş tercih edeceğim. Az önce branş sıralaması yaptım 246. diyor umarım onu da doğru yapmışımdır. 40 seçenek işaretledim.
Bu branş sıralamasından anlayan filan varsa bizi bilgilendirirse sevinirim..

keske atanabılseydımde aksam 11 de eve gıdseydım benımkı kura dualarınızı beklıyom cıkarmı cıkmazmı allah bılır

muzy1

tamda burada ben söz almak istiyorum; 2013 yılında MEB'na hizmetli olarak atandım % 90 (kronik böbrek yetmezliği) ile 1. derece vergi indirimi alıyorum evliyim 2 tane çocuğum var eş çalışmıyor, 2015 Nisan bankaya yatan maaş 2.226,00- tl. atanırken atamadan sorumlu şefler, memurlar ve müdür yardımcıları yanımızda çatır çatır kavga ettiler benimle birlikte atanan diğer hizmetli arkadaşların atandığı kurumların yetkilileri ile bu atanan arkadaşlar hepsi engelli normal KPSS ile atanan hizmetlilerden değil sizin insiyatifinize bırakmıyoruz bu arkadaşlara temizlik yaptıramayacaksınız, bekçilik yada hademelik yaptırmayacaksınız diye, bende İl Mem'ne atandım sabah 8 akşam 17 yaptığım iş VHKİ ile aynı evrak kayıt birimindeyim evrak kaydı yapıyoruz memnuniyete gelince özel sektörde 20 sene boyunca amelelik, hamallık, ırgatlık, marabalık seyislik ve bilimum agaların yanında asgari ücretten maaş alabilmek için omuz, bacak, el ve dirsek çürüttükten sonra kimse kusura bakmasın Allah'tan da belamı isteyecek halim yok.

Son düzenleme:
Üst Alt