Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 yılı 2022 maaş miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musty, 2014 yılı için enflasyon artışı dikkate alınmayacaktı. ama 2015 için enflasyon artışına göre memur katsayısı yeniden düzenlenecek ama bu da 1-2 lira en fazla oynatır diye düşünüyorum. ama yine de emin olamadım, başka bir düzenleme olacak mı diye komisyon kararına birazdan tekrar bakarım

Mirhat,
mart dönemi aylıklarına eklenecek 2 aylıkfark tutarlarını hesaplamadım daha. belirttiğim 2022 aylıkları2015 yılının ilk altı ayı için alınacak olan maaş tutarlarıdır. mart dönem aylıgını hesaplamadım.

rakamlar tam kesinleşsin tüm hesaplarıgözden geçirip kesin rakamlarıduyuracagım burdan.
ben sadece çok merak ettiğinizi bildiğimden miktarlar konusunda fikriniz olsun diye yazdım. ki bu miktarlarda çok fazla değişiklik olmayacak zaten. ancak 1-2 lira oynar en fazla.

NOT: musty
toplu sözleşme kararına baktım demin. toplu sözleşmenin 7. maddesinde bahsedilen şartlar oluşursa Maliye Bakanlığı bahsedilen katsayıları enflasyon artışına göre yeniden düzenleyecek. tabi bu şartlar oluşmazsa değişmeyecek. o sözleşmeyi yapanlar resmen dalga geçer gibi bu sözleşmeyi imzaladılar. yazıklar olsun.

abla 0,079308 gore 3600carpan ıle 856 cıkıyo 2aylık fark ılemı yazdın .
849* 0,03 ılede 874 +16 lırada fark olması lazım 890 hesapladım ?

musty ablam sen 31 Aralık'taki maliye'nin yaptıgı düzenlemeye göre memur katsayısını yazmışsın aslında ben uyanmamışım:)
hesabı toplu sözleşmede kararlaştırılan memur katsayısına göre yapmıştım. maliye bakanlığı 31 Aralık'ta enflasyona göre memur katsayısını yeniden düzenlemiş hesabı tekrar yaptım. şimdi ayrı başlıkta yayınlayacagım. mart dönem aylıklarını hesaplamadım. sonra hesaplarım. arkadaşlara duyurusunu yapacagım miktarlar belli olunca demiştim. dediğimi yapayım hemen.

3600 ile çarpıolmıyor ablam gösterge sayıları farklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt