Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016-EKPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi (6 Mart 2018 )

TheLonely

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
[SIZE=3]2016 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (2016-EKPSS) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları güncellenmiş olup adaylar, branş sıralamalarına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilir.

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Branş bazında sıralama işlemleri adayların (YÖKSİS ve e-Okul sistemi üzerinden çekilmiş olan) ÖSYM sistemi üzerinde 06.03.2018 tarihi ile aktif olarak bulunan eğitim bilgileri; ve bu tarih itibari ile sistemde aktif eğitimi gözükmeyen adayların ise, başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri baz alınarak hazırlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.[/SIZE]

ibrahimcataltr, ÖSYM tarafından duyuru yapıldı. Bende baktım sisteme daha düşmemişler, Gün içinde sistemden rahatça bakma imkanımız olur diye düşünüyorum. Açıklama sabah saatlerinde oldu, biraz bekleyelim ;)
İyi Günler
:)

Dün sabah sistemde görünüyordu fakat sonra geri çektiler. Bana özel bir sorun mu diyerek paniklemiştim.

Osym sitesinde engel bilgilerinde "Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır." yazıyor. Bununla alakali, suan veya ilerleyen donemlerde bir sorunla karsilasir miyim acaba? İlk raporum 1 yillikti, sure bittikten sonra 1 sene yenilemedim ve suan tekrar cikarttirdim 2 yillik verdiler. Ama osym de hala yazan bu. Duzeltmeleri icin bildirimde mi bulunmam lazim?

Civil enginar, Bence ösym yi arayın durumunuzu dile getirin, sonra bir dilekçe ile konuyu anlatıp yeni raporunuzu da ekleyip posta ile ösym ye göndermeniz iyi olacaktır.

Branş sıralaması ösym sitesinde gözüküyor arkadaşlar.

arkadaşlar ben bakamadım branş sıralaması sekmesi yok bende 2016 ekpss başvuruma tıkladığımda

@walking25, umduğunu bulamamış gibisin kardeşim:) benim de 78.0 puan, 373.sıraya yükselmişim tahminimden daha düşük

Memurlar net'te de birisi yorumda belirtmis, guncelleme hatali. 25. Siradaydim, 19 kisi atandi, suan 6. Olmam gerekirken 16. Gosteriyor. Atananlar dahil genel siralamada da 49.ydum, simdi 55e yukselmis.

Branş sıralamaları kesin değildir zaten tahmini bi sıralamadır, bana böyle demişti ösymyi aradığımda

https://ais.osym.gov.tr/ sisteminden sisteme giriş yap sonra sol taraftaki sekmelerden başvurularım / tercihlerime tıkla sonra gelen ekrandan 2016 - ekpss ye tıkla sonra gelen ekrandan da branş bazında sıralamaya tıkladıktan sonra mezun olduğun bölümü seç ve aşağıda hesaplaya tıklayınca görebilirsin.

Önemli olan liseye verilecek olan kadro inşallah 1000 kişinin altında olmaz...

ÖNEMLİ OLAN
EKPSS BRANŞ
ekpss branş sıramada ösym büyük olasıllıkla sistem hatası var. bir an önce düzeltilmesi lazım yoksa sıkıntılar oluşur

ekpss branş bazında sıralamaları

ösym e kpss branş bazında sıralamaları güncelledi lisans dan girenler puanlarıyla biyoloji alanında sıralama yapıp sıralamalarını söyleye bilirler mi acaba

Ben alanımda 5. sıradaydım şimdi 7 ilginç.

günaydın 8 martta 3. atama yapılacak diye haber okumuştum aslı varmıdır ?

Evet var ösym ve dpb den resmi açıklama var henüz tercih kılavuzu yayınlanmadı. 8-16 mart tarihleri arasında yapılacak.

Engelli Memur Kadroları İçin Tercihler Başlıyor

Saat 10:00'ı geçti hala kılavuz yayınlanmadı kılavuz yayınlanması için neyi bekliyorlar kılavuzu acaba yayınlamak çok mu zor ?

Son düzenleme:
Dünyayı kurtarıyorlar ya.O yüzden geç kalmışlardır.

Doğru düzgün kadro verdilerde sanki birde kılavuz yayınlasınlar bakın yine boşta kalan kaç kontenjan olucak hep bizi kandırıyorlar...

Oysa ki, sayın ÇSGB Bakanı Jülide hanım " adaletli bi atama olucak kadro sayılıra başvuru sayısına göre olucak " demişti. Hepsi yalan. 560 kadro ne ya.

Üst Alt