Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016-EKPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi (6 Mart 2018 )

Bence değiştiriyorlardır kadroları .sıkıntı vardır büyük ihtimalle .3 saat olacak bir önceki tercih saati 4 deydi şimdik kaçda açarlar sistemi.BEKLİYORUZ

Saçma sapan şeyler çıkıyor... Ösym Ais'den bölüm ve puanıma göre 'Branş Bazında Sıralama' Yaptım 1.'de 625. sıra çıktı 2.'de 325, sıra çıktı 3.'de 300. sıra çıktı şimdi 4'ü yapmaya niyetliyim ama 1. sırada gösterilir diye korkuyorum milletin hakına gireriz diye :)

Savsaklamadan başka bir şey değil bu.8 Mart demişsin.9 da yayınlamak zorundasın.Yakışıyor mu koca kuruma bu.

Madem kadrolarda sıkıntı vardı neden zamanında değişiklik yapmıyorlar da hala şu saat olmuş kılavuzu yayınlamıyorlar binlerce insanı bekletiyorlar.

Yukardaki Tercih işlemleri.

Branş sıralamada hata var sistem hatası .Birçok kişinin branş sıramada 1 yada 1'in üstü sayı eklemişler.Koca Kuruma Yazık.Ösym değişmesi lazım

ösym sayfasında profilime girdiğimde tercih yapılabilecek sayfayı bulamadım bi sorun mu var acaba ?

aynen tercih yapmayı başaran varmı ? çünki ösym sayfasına girdiğimde geçmiş tercihleri görüyorum ancak tercih yapabileceğim sayfayı göremiyorum ..

EKPSSP2 Puan Türünde 75,68 puan ile KONTROL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ alan(lar)ında 3. sıradasınız

ben ogm de çalışıyorum arkadaş koskoca kurumlar 10 kişilik alım yapmadıkları için farklı farklı yerlerde çalışıyoruz.

Smilemisty hizmetli ihtiyacı için işkur kullanılıyor artık. Eskisi gibi 1000 tane hizmetli kadrosu beklemeyin arkadaşlar..

-Aday İşlemleri sayfasına giriş yap
-sol kısımda bulunan Başvurularım/Tercihlerim kısmına bas
-Karşına çıkan sınav başvurularım kısmından 2016-ekpss ye bas
-Karşına çıkan braş bazında sıralamaya bas
-En aşağıda hesapla butonuna bas

Arkadaşlar kadro derecesi kısmında 11 olan var 12 olan var 13 OLAN VAR 12,13 olan var nedir bu kadro derecesi bilgisi olan varmı ?

11i neye göre yazmışlar bilmiyorum ama 13 düz lise mezunları 12 meslek lisesi mezunlarının göreve başlama derecesi oluyor..

Iyide kurra ile atamada bu kodların ne işi var o zaman ?

branş sıoralaması güncellen dimi ?

var mi bi, sey

Aynı durum bend de var siz düzeltebildiniz mi?
Civil enginar Aynı durum bend de var siz düzeltebildiniz mi? Ben baya aradım bir çok yeri sorun olmaz diyenler oldu ama güvenmiyorum ben

Zahrawi

çoğunluk sorun olmaz bizde de öyle dedi, bu nedenle uğraşmadım. sorun çıkmaz umarım.

2018 Ekpss ye kaç hemşire gircek

HEMŞIRE kontenjani artirilir mi

EKPSS sonuçlarıyla beraber branş bazında sıralamada açıklanıyor mu?

Ekpss sonuçlarıyla beraber branş bazında sıralamada açıklanıyor mu???

EKPSS 2018 sonrası Branş bazında sıralamalar ne zaman güncellenir?

Branş bazında sıralama ne anlama gelmektedir bilmiyorum?

Branş bazında sıralama ne anlama gelmektedir?

EKPSS 2018 Branş Sıralaması Güncellenmesi

Haziran ayında yapılacak olan 500 kişilik kontenjan için sıralama çok önemli. Branş güncellenmesi ne zaman olacak bilgisi olan var mı ya da tahmini?

2018 EKPSS branş bazında sıralamalar ne zaman güncellenir?

EKPSS 2018 Sınav sonuçları bugün açıklandı. BRANŞ BAZINDA SIRALAMALAR NE ZAMAN GÜNCELLENİR, BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA?

Üst Alt