Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS ile 2.3. atama için destek

xpitonxd

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
2016 Ekpss 2. Kadroları için bir an önce atama olması için destek verelim arkadaşlar.2016 Ekpss ye girip emek harcayan tüm arkadaşlarımıza umut olalım ve açılmış olan imza kampanyasına destek çıkalım.Engelli engelsiz her türk vatandaşı destekleye bilir.Birlik olursak sesimizi duyarlar...

https://www.change.org/p/engelli-iki...edium=copylink

sitedeki herkesin destek olması gerek buna

[FONT='inherit']ekpss sınavı en az %40 engeli olan engeli arkadaşlarımız için düzenlenmektedir. ekpss sınavı yerleştirme sonuçları açıklanalı 1 hafta bile olmadan işkur tarafından sınavsız iş ilanları açılmıştır, ve bunlardan hiç birinde sınav puanı istememektedir.Bazı işkur engelli kamu engelli alımlarında ekpss sınavı puan aranmamış sadece iş tecrübesi aranmış ve branş aranmamıştır bu bizi engelli arkadaşlarımızı derinden yaralamıştır.
Yapmış olduğumuz tercihlerde'de ösym tarafından diger kpss sınavlarında oldugu gibi branş sıralaması verilmemiştir bunla alakalı olarak arkadaşlarımız branşlarındaki sıralamaları bilmeden körü körüne tercih yapmış (diger normal kpss sınavlarından adaylar branş sıralamasını ösymnin ais siteminden bakabilmekte ve buna göre tercih yapılabilmektedir.Kendi branşlarında yerleştirme yapılamıyacak olmalarına karşın boşuna tercih yapacak tercih haklarını boşuna harcamışlardir.
Bu yüzden ve ülkemizin bulunduğu durumda göz önüne bulunduracak olursak ilk olarak 2 ve 3 atamalarımızın bir an önce açıklanarak tercihlerimizin ve yerleştirme işlemlerinizi yapılması için en azından belirli bir tarih vermesi mağduriyetimizi devam etmemesini istiyoruz.
Diğer yapılan kpss sınavlarında sorular sınav yapıldıktan sonra açıklanmış ekpss sınavında ise hiç şekilde açıklamada yapılmamış sorular yayınlanmamış bunun yanında branş sıralamasınında verilmemesi ekpss adayları sıkıntılı bir duruma itmiştir.
Yapılan darbe yüzünden tercihlerimiz uzamış normal orta öğretim ve ön lisans kpss başvurusu yapıp yapmamakta psikolojik olarak bizi olumsuz etkilemiş hazırlanmak konusunda tereddüte bırakmıştır.Bu olumsuzluklar yüzünden bizede bir öncelik sağlanmasını istiyoruz.
Unutmuyalım' ki bahsetiğimiz ekpss sınavı engelliler için yapılan bir sınavdır bu yüzden engelli arkadaşlarımızın ailelerine hem ek gelir getirecek olması ve daha sosyal olarak yaşayacaklardır bunun yanında ekonomik özgürlükleri yaşayacaklardır. Engelli arkadaşlarımızın aynı zamanda engel durumlarından dolayı psikolojik olarakta sıkıntı yaşayabileceklerinin bu konun aynı zamanda umut kapısı olduğunu unutmamız gerekmektedir.
Bu konuda bir çok açıklama bekleyen arkadaşlarımızın olmasından dolayı lütfen bizlere bir öncelik tanınmasını ve sürmete olan maduriyetimizin bir an önce giderilmesini engelli kadrolarının kamuda çalışan memur kadro sayısının kanuni olarak yapılması gereken yüzdesi kadar yapılması gerektiğinden yapılacak olan alımların en fazla engelli personel sayısının mümkün olduğunca fazla yapılmasını ilgililerimizden arz ediyoruz.

#Engelliyiz darbeci hain değiliz.

[/FONT]
[FONT='inherit']Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:[/FONT][FONT='inherit']
  • t.c devlet personel başkanlığı
[/FONT]

ben atandım inşallah sizlerde atanırsınız imzaladım bile

Ben destek olmak isterim ama imzayı nasıl atıcam onu anlamadım.Yardım Lütfen.

Bende imzaladım. İnşallah en kısa sürede yapılır. Herkesin hakkında hayırlısı olsun...

sarasota İmzalayan olmazsa bile kafadan email isim soy isim şehir ekliyip imzalayınız ben öyle yapıyorum Arada

arkadaş bu nasıl bişey ya bi yükseliyor bi düşüyor sayı

Ben 50-60 kadar imzaladım 100 de burdan arkadaşlar tamamlar artık

Teşekkürler.Keşke her kez duyarlı olsaydı şimdiye kadar 10 binleri geçmiş ti bu sayı.Haberlere dahi çıkardı .Ama nerede ,bütün gün destek istiyoruz 5 -10 imza . :(

Evet.Muğla merkez lise de hizmetliyim.Ben çalışıyorum ama yakın arkadaşlarım,durumu iyi olmayıp atama bekleyen çok engelli var.Ben atandım kurtuldum da değilim. Zamanın Ötesinde sen atandığını bildiğin halde iş başı yapamadığın için ne kadar sıkıntı çektin...Peki bu kadar emek harcayıp 2016 Ekpss sınavına girip puan alan engelliler ne sıkıntı içerisinde çeken bilir.Arkadaşlar kamuya ekpss atama dışında engelli alınmamalı...

Ben kanu oersonelim atanacak arkadaslara destek olmak icin ben de imzaladim 403 kisi olmus

Evet.Muğla merkez lise de hizmetliyim.Ben çalışıyorum ama yakın arkadaşlarım,durumu iyi olmayıp atama bekleyen çok engelli var.Ben atandım kurtuldum da değilim. Zamanın Ötesinde sen atandığını bildiğin halde iş başı yapamadığın için ne kadar sıkıntı çektin...Peki bu kadar emek harcayıp 2016 Ekpss sınavına girip puan alan engelliler ne sıkıntı içerisinde çeken bilir.Arkadaşlar kamuya ekpss atama dışında engelli alınmamalı...
Rica ederim Asıl ben teşekkür ederim bu örnek davranışınızdan ötürü... haklısınız ama işte herkez sizin gibi düşünmüyor ben atandım atanamayanlar düşünsün zihniyeti çok yoksa sayı binleri bulurdu ne diyelim canları sağolsun inşallah bu sayıda istedigimiz mesajı veririz az ama 😐

İmzaladım. 406 kişi olmuş . 500 destekçiye ulaşmak gerekiyormuş. Kaldı 94 imza İnşallah bi işe yarar . Taş atıp kolum yorulmadı. Bir şey de kaybetmedim . Duyarlı olmak gerekiyor

İmzaladım. 406 kişi olmuş . 500 destekçiye ulaşmak gerekiyormuş. Kaldı 94 imza İnşallah bi işe yarar . Taş atıp kolum yorulmadı. Bir şey de kaybetmedim . Duyarlı olmak gerekiyor

sarasota[FONT=sans-serif] [/FONT] İnşallah abi benimki sadece iş değil bu atama aşkımı da yanıma getirecek veya ben gidicem :) bakalım nasipse abi yoksa iyi kötü asgari ücret bi işimiz var .5650 sıradayız bakalım

Allah herkesin gönlüne göre versin kardesim

Ortaögretimden 1500 alımla rahat girersin diye düşünüyorum

409 uncu olarak imzaladım hadi hayırlısı inşallah...

Şimdiden herkese günaydın arkdaşlar, güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum:)
Bu haftaya katkımız şu imza kampanyasını tamamlamak olsun ne dersiniz? 500'e 80 imza kaldı ama bence biz daha çok imza toplayabiliriz. Düşünsenize 10 000 - 20 000 imza toplasak, taş atıp kolumuz yorulmayacak, belki bize bir umut olur. Sürekli güncel tutarsak güzel olur, imzalayan burdan imzaladım yazsın, güncel kalır.
Hepinize teşekkürler.

https://www.change.org/p/engelli-ik...utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Üst Alt