Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS ile 2.3. atama için destek

1.000 destekçiye ulaşmak için 471 imza daha gerekiyor

bende imza kampanyasına katıldım . ailem ve arkadaşlarımada önerdim

umudu devam edenlere umut olmak adına imza kampanyasına katıldım lisans mezunu olarak umudumu kaybettim ekpss puanım 72,30 inşaat mühendisiyim 2 atamada olmayacak biliyorum. çünkü tüm kurumlara defalarca mail yolladım olumlu cevap almama rağmen umutsuz olan benden bu kampanyaya destek olmak en büyük hak herkesin gönlünde ne varsa onun olması adına

sakine 75

Kardeşim, ümitsiz insan, ölü insan demektir. Gaybı yalnız Allah bilir, acziyetini kabul ederek ya Rezzak diye dua ya başla inşallah kabul olur. Yerde yürüyen karıncadan, gökte uçan kuşun rızkını veren yalnız Allah'tır. Bizimde rızkımızı verir sakın şüphe etme. inşallah en kısa zamanda atanırsın gönlünde ki mevkiyi hayırlı kılsın rabbim.

imzaya destek verelim arkadaşlar atama bekleyen tüm engellii arkadaşlarımız için

xpitonxd

bunu bu akşam 300 indirelim sizde diğer arkadaşlarda imza atanlarda tekrar imza atsın...farklı isim, soy isim, e posta, şehir ekliyip imzalayabilir kendi işimizi kendimiz görelim yoksa böyle çok uzun sürer bir an önce tamamlayıp yollayalım

inşallah ikinci atamada hepiniz memur veya hizmetli olursunuz

cemil er

ben zaten atandım inşallah hepinizden ikinci atama sonucu iyi haberlerinizi alırım.umudunuzu yitirmeyin

hayırseverizmir

yok biliyorum abi atandıgını hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim Allah utandırmasın...inş abi darısı tüm atama bekleyen arkadaşların başına umudumuzu yitirdimiz yok ama beklemek kötü

Bu nazik ve içten gelen düşüncene teşekkürler arkadaş ; hayattan umudumu kaybetmedim. içimdeki Allah sevgisi oldukça da kaybetmem arkadaş ben ekpss olayını o kadar taktım ki bir dönem önceki yıllara bakınca ilk atamada atamam gerekli olduğuna inandırdım ve atanamayınca ister ister istemez sağlık sıkıntılarımı da 2 katlamasına sebep oldu ondan dolayı ekpss defterini kapattım benim için hayırlı değilse olmasın yada şer bile olsa yüce yarabbim hayır elesin kader beyaz kağıda yazılmış yazı kaderimde ne varsa onu yaşamak yaşamdan ve yaşayacağım hayattan beklentim olmadan yaşamak hayat felsefem umut ile bekleyen 2 atamada olmasını isteyen tüm engelli kardeşlerimin umutların filizlenmesi için imza atmak ve imza kampanyasına 10 yada 15 kişiyi dahil etmek beni mutlu ediyor..............

sakine 75

ben teşekkür ederim en güzelide o zaten ümidini kaybetmemek yanlız bu atama olayında kendimizi çok kasıyoruz yani tamam işe ihtiyacımız olabilir ama ilk önce sağlık sağlıgın iyi olcak ki çalışabilesin bende ilk atamada baya bi üzüldüm ama bu şuki kendimizi yıpratmaktan başka bişey değil o yüzden fazla gerilmeye gerek yok olmadı tekrar deniceksin veya ne bilim başka özel sektörlere yönel ama ne olursa olsun hiç bişey sağlımızdan daha önemli değil burdaki arkadaşlardan ricam

suskun57

Abi ben dpb bugun aradım konuştugum kişi 2017 den önce olmaz diyor kadro talepleri devam ediyor ocakta nezaman tercih ve atama olacagını açıklancak dedi yani biz 1.000 de olsa 10.000 de imza toplasak belli 2017 den önce olmaz o yüzden nekadar topladıysak bile bizim için yeterli yollayalım bitsin bence çünkü ocak ayınada fazla bişey kalmadı zaten

Daha ilk atananlar yerlesemedi , hala bekliyor herkes , o olmadan zor

[FONT=&quot]ekpss sınavı en az %40 engeli olan engeli arkadaşlarımız için düzenlenmektedir. ekpss sınavı yerleştirme sonuçları açıklanalı 1 hafta bile olmadan işkur tarafından sınavsız iş ilanları açılmıştır, ve bunlardan hiç birinde sınav puanı istememektedir.Bazı işkur engelli kamu engelli alımlarında ekpss sınavı puan aranmamış sadece iş tecrübesi aranmış ve branş aranmamıştır bu bizi engelli arkadaşlarımızı derinden yaralamıştır.[/FONT]
[FONT=&quot]Yapmış olduğumuz tercihlerde'de ösym tarafından diger kpss sınavlarında oldugu gibi branş sıralaması verilmemiştir bunla alakalı olarak arkadaşlarımız branşlarındaki sıralamaları bilmeden körü körüne tercih yapmış (diger normal kpss sınavlarından adaylar branş sıralamasını ösymnin ais siteminden bakabilmekte ve buna göre tercihyapılabilmektedir. )kendi branşlarında yerleştirme yapılamıyacak olmalarına karşın boşuna tercih yaparak tercih haklarını boşuna harcamışlardir.[/FONT]
[FONT=&quot]Bu yüzden ve ülkemizin bulunduğu durumda göz önüne bulundurarak olursak ilk olarak 2 ve 3 atamalarımızın atamalarımızın bir an önce açıklanarak tercihlerimizin ve yerleştirme işlemlerinizi yapılması için en azından belirli bir tarih vermesi mağduriyetimizi devam etmemesini istiyoruz.[/FONT]
[FONT=&quot]Diğer yapılan kpss sınavlarında sorular sınav yapıldıktan sonra açıklanmış ekpss sınavında ise hiç şekilde açıklamada yapılmamış sorular yayınlanmamış bunun yanında branş sıralamasınında verilmemesi ekpss adayları sıkıntılı bir duruma itmiştir.[/FONT]
[FONT=&quot]Yapılan darbe yüzünden tercihlerimiz uzamış normal orta öğretim ve ön lisans kpss başvurusu yapıp yapmamakta psikolojik olarak bizi olumsuz etkilemiş hazırlanmak konusunda tereddüte bırakmıştır.Bu olumsuzluklar yüzünden bizede bir öncelik sağlanmasını istiyoruz.[/FONT]
[FONT=&quot]Unutmuyalım' ki bahsetiğimiz ekpss sınavı engelliler için yapılan bir sınavdır bu yüzden engelli arkadaşlarımızın ailelerine hem ek gelir getirecek olması ve daha sosyal olarak yaşayacaklardır bunun yanında ekonomik özgürlükleri yaşayacaklardır. Engelli arkadaşlarımızın aynı zamanda engel durumlarından dolayı psikolojik olarakta sıkıntı yaşayabileceklerinin bu konun aynı zamanda umut kapısı olduğunu unutmamız gerekmektedir.[/FONT]
[FONT=&quot]Bu konuda bir çok açıklama bekleyen arkadaşlarımızın olmasından dolayı lütfen bizlere bir öncelik tanınmasını ve sürmete olan maduriyetimizin bir an önce giderilmesini engelli kadrolarının kamuda çalışan memur kadro sayısının kanuni olarak yapılması gereken yüzdesi kadar yapılması gerektiğinden yapılacak olan alımların en fazla engelli personel sayısının mümkün olduğunca fazla yapılmasını ilgililerimizden arz ediyoruz.[/FONT]

Bu gün okulda görevliydim.Kpss sınavından çıkan çok kolaydı sorular dedi.120 soru sorulmuş cevaplar yayınlanmış bu ne hız.Biz engeliler kaç gün bekledik cevap anahtarını.Yakında kpss orta öğretim sonucu da belli olur ardından atamalar.Umarım Ekpss 2016/2 atamaları olur biran önce.

xpitonxd o sınavdan çıkıpta kolay diyenler demekki başarılıymış sınav hiçte kolay değildi aksine ekpss ile alakası yok arasında dağlar kadar fark var bence

Evet sarasota abi çıkan sorulara baktım kolay değilmiş.Bunlar ya başarılı yada çok yanlış yaptılar :)

Merhaba ;

Arkadaşlar sadece imza atarak değil de twitterda gündem oluşturmak için düzenli etkinlik yaparsanız destek veririm.

Üst Alt