Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS Soruları ve Cevap Anahtarı Yayınlandı!

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
202
2016 EKPSS sorularına, verdiğiniz cevaplara ve doğru, yanlış karşılaştırmalarına bakabilmek için ÖSYM'ye giriş yapın. EKPSS 2016 sekmesinden sonra, Cevap Anahtarını görüntüle seçeneğine tıklayın.

Burada işaretlediğiniz formun alt kısmında + - şeklinde işaretlemeler ve soru sayılarının üzerine tıkladığınız da, hangi sorunun olduğuna dair ekran karşınıza çıkıyor.

Şu yulaf diye iddia eden arkadaş vardı. Bir de pozitif ayrımcılık sorusunu iddia eden. Umarım gazları çıkmıştır.

Diğer sınavların bütün soruları yayınlanıyor bizimkinin neden % 10'u yayınlanıyor?

hepsi yayınlanmış zaten yüzde onu deil cevapları soruları görebiliyoruz geç oldu gerçi iyi oldu böyle yanlışları görmüş olduk

Arkadaşlar cevap kağıdını görüntüleden alttaki doğru yanlış sorularının üzerinde tıklanarak öğrenebilirsiniz.Soruların hepsi yayınlanmış tır ancak sınava girenler görebilir sadece.Soruları kimseyle paylaşmayın bizden sonra sınava girenlerde çalışıp kazansın:)

Ah Ösym,bunun sonuçlar açıklanana kadar yapılması lazımdı tercihler açıklanana kdar değil ama,neyse :)

soruları siteden çekip bir araya toplayıp paylaşmak gerek. sınavlar için yararlı olur.

Moralim bozuldu girip baktimda.turkce supriz yapmazsa dedim dedim 6 koca yanlisi turkceden yaptim.aksam aksam sinirlerim hopladi yine

ÖSYM keşke biraz daha bekleseydi şurda tercih vermeye ne kaldı ki acele etti soruları yayınlamakta

Bugün yapılan lys sınav sorularının hepsi yayınlandı bence bu ösym bizle dalga geçiyor.

Milletin sınavı iki günde bizimki iki ayda açıklanıyor

Normal kpss aynı gün yayınlandı... yani aradan onca zaman geçmiş sonuç belli olmuş niye bu saatten sonra soru yayınlıyon. Bırak gitsin biz unutmuştuk artık o meseleyi ne gerek var buna.

Ekpss-2016 Sınav Soruları

Arkadaşlar Merhaba;

Ekpss 2016 sınav sorularını ösym yayınlandı, ben Önlisans İşitme-1 den girdim ve soruların hepsinin ekran görüntüsünü aldım. Diğer sınavlarda eğitim ve türüne göre olanları haliyle göremiyoruz. Lisans genel-işitme1 ve Önlisans Genel sınavlarına giren arkadaşlardan ricam soruların ekran görüntüsünü alıp paylaşabilirler mi? Soruların görüntülenme süresi 24.06.2016 Tarihinde bitiyor. Daha sonra sınava girecek arkadaşlarımız ve kendimiz için kaynak olur diye düşünüyorum. İlgilenebilen arkadaş olursa güzel olur.

ne oldu şeker pancarcı arkadaşlar lodoscu arkadaşlar

ekpss ye girenler soruların tamamını görebilir

2016 ekpss sınavına girenler ais sistemi üzerinden 2016 ekpss bölümünü seçip cevap kağıdı görüntüle bölümüne girip aşağı ya indikten sonra soru numaralarının üzerine tıklayarak 60 sorunun 60 ı nıda göre bilir

Üst Alt