Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss Tercih ve MEB kurumu hakkında sorularınızı cevaplayabilirim?

muzy1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ilk olarak tercih dönemi herkese hayırlı olsun, MEB hizmetli kadrolarını yığmış yine , MEB kurumunda çalışmaktayım, tercih ile ilgili yada öZellikle milli eğitim bakanlığı kurumu ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim

s.a muzy1 kardeş bende hizmetli kadrosunu yazacam puanım 81 sıralamam 2300 tercih yaparken nasıl bir yol izlemeliyiz kalabalık yerleri mi öncelik verelim yoksa doğu illerimi bilgi verirseniz sevinirim

bukim77 kardeş puanın ve sıralaman gayet iyi boşa doğu illerini yazma saten üzerinde kişi az istediğin yeri yaz hiç korkma atanırsın

ortepedik engelliyim sıralamam 453 kocaeli meb hizmetliyi tercih edeceğim.Okulda değilde il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde calısabilir miyiz oyle bir tercih hakkımız var mı atandıktan sonra?

davetsiz tşk ederim ama 130 kişi memur alınacak onun tercihleri birde hizmetli olup hizmetli yazamayacaklar var onlarıda çıktın mı kalan tercihlemelerde çok olan illerden başlamak mı yoksa karışık yazmak mı mantıklı

Toplamda 2071 tane hizmetli alımı bunun 1950 adeti MEB hizmetli kadrosunda , en yüksekten MEB için alım olan şehirler

İstanbul, izmir, konya, ankara, hatay, kayseri , bursa , antalya , diyarbakır, kahramanmaraş , adana, gaziantep...

En yüksek alan ilk 30 şehri yazarsanız 1275 kişi yapar, buda yerleşme şansınızı düşürür, ilk 15 tercihinizi yüksek alım yapan şehirlerden başlayıp kalan 15 i daha az alan şehirler yazabilirsiniz,

doğu illerini fazla yazmanız yerleşme şansınızı yükseltir

diyarbakır, yozgat, erzurum, muş, mardin, van , bitlis, çankırı, elazığ ..

Yerleşme şansınızı yükseltebilir. Umarım istediğiniz yere yerleşirsiniz

@yassn41 hiç korkmadan yazabilirsiniz, okula vermezler sizi, gönlünüz rahat olsun masa başında ilçede yada ilde olursunuz, yaşamak istediğiniz şehirleri isteğinize göre sıralayın yeter ,​

bukim77 kardeş hiç karışık yazmana falan gerek yok gönlündeki şehirleri yaz bu sınavda ilk 2500 kişi içinde en az atanmış 1000 kadar hizmetli var onlar tekrar hizmetli kadrosunu yazamazlar memur yazacaklarıda çıkarsan sen ilk 1000 kişiden birisin gönlüne göre yaz gerisi hayırlısı neyse o olsun

@davetsiz iyi niyet ve temennileriniz için teşekkür ederim.1000 kişi tekrar giren varmıdır ilk 2500 arasında.Siz atandınızmı çalışıyormusunuz şuanda çalışıyorsanız hangi kurumda ve görev nedir

bukim77 kardeş ben tüm engelliler ve aileleri derneği kısa adı teday da görevliyim bu konuların uzmanı sayılırım

Abi ben şuan hizmetliyil onun icin sadece memurluk yazacam 122 memurluk var benim sira 635 zor gibi önümde memur olup tercih yapamayacak kac kişi var bilmiyoruz sizce bu atamada ve 2. Atanada şansım ne

bu atamada memurluk zor kardeşim bukim77 bak 635. sırada bi arkadaş ve hizmetli şimdi şansını anladınmı

haaaan2036 şansınız çok düşük, yinede tercihlerinizi yapın, önünüzdeki 523 kişinin o kadroları tercih yapmaması gerekli ki, yerleşebilesiniz

Selam kardeşim;
Ortaöğretim kısmından 84.4 puan ve sıralamam 1117. sıradayım konya'yı birinci sıra hizmetlilik yazdım tamamen sence gelir mi 76 kişi hizmetli alınacakmış da ?

konya büyük şehir ve güzel bi şehir orayı çok tercih eden vardır biraz zor gibi konya

cecen68 alımı yüksek ancak çok kişi yazar orayı, siz yinede tüm haklarınızı altarnatif şehirleride yazın, yerleşme şansınız bence konya için düşük

Emniyette hizmetliyim memurluga gecmek istiyorum bu atamada önümden ne kadar kişi giderse o kadar iyi sizce 500 gidermi o zaman sira 135 olur 2. Atamada şansım olur herhalde

cecen68 önündeki X kişisi 1. Tercihine değilde 2. Tercihine değilde 3. Tercihine konya yazarsa önce o kişi oraya yerleşir, bence bu şekilde konyayı çok kişi yazar , senin şansın tabikide var
haaaan2036 memurluktan başka yerde çalışmam ben diyen kesimde var, ilk atamada 125 memur alınan sınavda 2. Atamada bence 80 ı geçmez. İşe ihtiyacı olanlar olduğu kadar 150 ile 400 arasındaki çoğu kişi senin düşündüğünü zaten düşünüyo, şans işi, sen zaten hizmetli yzamıosun, bütün memur kadroları yaz her atamada belli olmaz,

muzy1

Ben Konya'da üniversite okuyorum atandığım yerden Konya'ya dilekçe versem, Konya'ya aktarırlar mı?

Muzy1 sence lisans 4001 kacla kapatır taban puan ?

cecen68 en kolay atama MEB te var, 1 hakkınız var sadece ve bunu istediğiniz şehire yapabilirsiniz, adaylık kalktıktan sonra ,
Leo34 sadece ortaöğretim ile ilgili yardımcı olabilirim

Başka şehire atanınca ne kadar süre sonra kendi şehrine dönüş yapılıyor ?

Önlisans sıralamam 1580 umutlanim mi cevap lütfen

Arkadaşlar ben tercih yapacaktim fakat lise de sadece 2 dersim kalmisti OSYM'nin sitesi tercih yapamazsinis diyor. Yok mu bunun cozumu? Atanana kadar mezun olurumda, keske tercih yapabilseydim. İkinci atama tahminen ne zaman olur?

CEVAP LÜTFEN!!

Başka şehire atanınca ne kadar süre sonra kendi şehrine dönüş yapılıyor ?

Meb 1 kez hak veriyor adaylık kalktıktan sonra istediğin şehire dilekçe berdikten sonra gidebilirsin

Üst Alt