Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 ekpss zihinsel matematik soruları..?

Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kısmetse 2016 sınava zihinsel kategorisinden gircemde benim korktuğum matematik soruları acaba önceki gibi zor mu sorarlar birde hangi konulara çalışcaz

Soruların artık %10 u yayınlanıyor. Millet papağan gibi ezberlemiyor çıkmış soruları alıp bu yüzden çok bi zorlama yapılacağını sanmıyorum;ama geçen sene ki gibi olur yine.
Madde 7 okuyunuz.

ekpss matematik

arkadaşlar ben ortaöğretim zihinselden gircemde matematiğim sıfır :D ben 4 5 tane sallayıp gerisinide boş bırakmak istiyorum başka önerisi olan varmı

hergele1905 sallamaktansa boş bırak hepsini 5 tane salladın diyelim hepsi yanlış çıkarsa ne olacak ? çok kolay sorular var zaten kalem oynatmadan yapabileceğin 4 5 soru kesin çıkar

4 yanlış 1 doğruyu götürdüğü için sallamak pek mantıklı bir şey değil, matematik de dahil tüm soruları gözden geçirmeniz ve yapabildiklerinizi yapmanız iyi olacaktır. Matematiğiniz yoksa diğerlerinden mümkün olduğunca fazla net çıkarmanız puan açısından daha iyi olacaktır

ekpss matematik

iki sorum vardı arkadaşlar cvp larsanız memnun olurum

1-bir kişinin a şehrinden b şehrine gitmesi için 3 farklı yolu vardır.bu kişi gittiği yoldan geri dönmemek şartıyla kaç farklı yoldan seyahat edebilir

2-50 km saat ve 60 km saat hızında iki araç birbirlerine zıt a ve b şehirlerinden yola çıkıyor. iki araç karşılaştıktan sonra 50 km saat hızla giden araç b şehrine 6 saatte ulaşıyor. a ve b şehirleri arasındaki mesafe kaç km dir

arkadaşlar matematik türkçe oldukça kolaydı fakat tarih coğrafya cok zordu sizce?

2018 ekpss

arkadaşlar 2018 bida olcak büyük ihtimalle 2016 da zihinsel ortaöğretimden girdim 72 puan aldım matematik belimi büküyor sınava gircekler için kurs açıyolar acaba kursa gitsem faydası olurmu sözel sıkıntı değil

ekpss zihinsel 2018

arkadaşlar ekpss zihinsel grubundan matematikten hangi konulardan çıkcak bilen varmı

Üst Alt