Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye hangi kaynaklardan çalışabilirim?

yargı yayınevi çalışma kitabı hatalarla dolu

Herkese iyi akşamlar
ekpss sınavına hazırlanmak için yargı yayınevine ait Lisans e-kpss engelli kamu personeli seçme sınavı konu kitabını satın aldım. Aldığım kitapta o kadar çok hata yapılmış ki inanamadım ! Derslerin konu anlatımında, deneme sorularında ve daha pek çok yerde makul görülemeyecek kadar hata var. Özellikle matematik konu anlatımı ve çözümlerde yapılan hatalar o kadar saçma ki ben bunların kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Bu kitapla sınava hazırlanmak inanın mümkün değil. Sanki insanlarla alay eder gibi cevap şıklarında üçer tane soru işaretleri... , cevap şıkları ile uyuşmayan sorular... , anlatımı yapmadan geçiştirilmiş konular... Yayınevine telefon açtım. Bana şikayetimi e-mail yoluyla yazılı olarak gönderin dediler. Daha sonrada ösym şikayet hattına telefon açıp şikayetimi ilettim. İlgili memur kimlik bilgilerimi aldıktan sonra sizinle irtibata geçeceğiz dedi. (444 67 96). Eminim ki benim gibi madur olan arkadaşlar var bu vurdumduymazlığa sessiz kalmayalım.

EKPSS deneme testleri ?

EKPSS deneme sınavları nereden bulabilirim ? 30 GY, 30 GK şeklinde. 1 saat süre içinde çözerek antrenmak yapmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz yayın var mı ?

bulamadım

hiçbiryerde ekpss çıkacak konuları bulamıyom

ekpss soru bankasi

arkadaslar ekpss icin soru bankasi kitap ariyorum guzel yayin evi bildiniz var mi internetten alsam ?

kitap var da mesela matematik kümeler türkçe anlam bilgisi gibi nete baktım hiçbiyerde yazmıyor

anladım kitaplarda ki konulara bakın o başlıklardan sorulur veya çıkmış soruları indirin hemde çözün kendinizi görürsünüz

Arkadaşlar vatandaşlık/anayasa hangi kitabı önerirsiniz?(konu anlatımı için özellikle)

görme engelliler için sesli mp3 de ders çalşmak için nerden bulabilirim

görme engelli olarak ekpss ya çalışmak için mp3 e atmak için ses kayıtlarını nerden bulabilirim.
bana yardımcı olabilirmisiniz bilen arkadaşlar link atabilir mi . mp3 e atıp dersleri dinlemek istiyorum. teşekkürler

Ekpss hazırlık kitap tercihi ve çözümü hakkında

Arkadaşlar EKPSS hazırlanmak için herkes yargı yayın evini tavsiye etmiş gödüğüm kadarıyla ama ben bu kitabı hiç bir yerde bulamıyorum yayında yok stoklarda yok yayın evini aradım onlardada yok ve hala yeni bir baskı hazırlanmamış belli değil ne olacağı elinde bu kitabtan olan varmı acaba teşekkürler

2016 Ekpss

2016 Ekpss için Ortaöğretime uygun konu anlatımı ve çıkmış soruları barındıran hangi yayınevinin kitaplarını önerirsiniz ? :confused:

Eyvallah hocam. Murat yayınlarının 2 serilik kitabı var onu almayı düşündüm ama yargı ve uzman kariyeri de öneren çok oldu kararsız kaldım. Kalan kısa zaman içerisinde hata yapmaktan korkuyorum.

Murat yayınlarının modüler set mi diyolar, genel yetenek genel kültür iki kitap halinde konu anlatımlı ve testli olanını aldm.Ama biraz yüzeysel geldi bana.gerçi çalışmaya yeni başlıyosanız anca bitirirsiniz ama.

Bendede murat yayınları lisans seti var 2 li olan . Gayet güzel bence , sadece matematik çıkmıs soruları baya bi kolay geldi. Gerçektende o kadar kolay gelirmi bilemiyorum . Tarih filan biraz yüzeysel ama sıkmıyor, kısa zamanda en verimli olabilecek kitap bana göre.

RüzgarGülü55 Teşekkürler.. Aynen murat yayınlarının 2 tane kitabı var. İçeriği baya zengin olan kitap olduğu için ilk tercihim Murat yayınları ama kitap içeriği bu seneki sınav konularından bağımsız olabilir diye daha sipariş vermedim.

Eyvallah hocam en iyisi yine de Murat yayınlarının modüler seti galiba

dua edelım bırbırımıze

evet bende kıtap secten aldım 2002 den buyana ders basına oturma ımkanım olmadı sımdıde cok zorlanıyorum calısırken kpss gırcek olan arkadasımda baktı bu cok celıskılı sorular dedı nasıl olacak bılemıyorum bu senekı sınavda sıkıntı yasayacagım galıba
:(
1- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Tamâmı Çözümlü Soru Bankası - Lise ve Ön Lisans Mezunları İçin Ana Kaynak - Lisans Mezunları İçin Yardımcı Kaynak
2- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Yaprak Test
3- Kitapseç Yayıncılık 2014 - 5 Deneme Sınavı
4- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Konu Kitabı - Lise ve Ön Lisans Mezunları İçin Ana Kaynak - Lisans Mezunları İçin Yardımcı Kaynak
5- Yargı Yayınevi 2014 - Konu Kitabı - Lise - Ön Lisans - Genel - Görme - İşitme
6- Akıllı Adam Yayınevi 2014 - Hazırlık Kitabı - Lise - Ön Lisans - Lisans
7- Müfredat Yayınları 2014 - 5 Deneme Sınavı - Ön Lisans - Lisans
8- Yedi İklim Yayıncılık 2014 - Lise - Ön Lisans - Lisans - Şimdiye Kadar Çıkmış (2012 ÖMSS) Tüm Sorular ve Ayrıntılı Çözümleri

Kitapseç Yayınları kitapları çok zordur, alıp da çalışmanızı tavsiye etmem. Öğretmenler de Kitapseç Yayınlarını tavsiye etmiyor.

Başarılar...[/QUOTE]

Ekpss çalışma kitabı bilenler yardımcı olabilirmi

Arkadaşlar ekpss ye gireceğim bu yıl nasıl çalışmam gerekli elinde soru olan varmı yardımcı olabilrmisiniz

sınava zaten 1 ay kadar bi zaman var çalışmaktan ziyade ne kadar soru çözsen kardır o yüzden soru bankası edinip soru çözmeni öneririm

bir ay benim için yeterli bi zaman altyapım var şuan uni okumaktayım, kitap ve kaynak araştırması yapıyorum bu konuda bilgim hiç yok ve soruları nereden bulabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

emir68 kaynak olarak Murat eğitim,ihtiyaç ve beyaz kalem öneririm internetten arama motoruna yazıp pdf olarak indirip yazdırıp öyle de çözebilirsin temelinde varsa bahsettiğim kitaplardan birisini alıp soru çözmeni öneririm

peki konu anlatımlı bi kitap önerebilirmisin bana

bide bu dedğin kaynakların linkini atabilirmisin bana ordan ben bi baksam

tamam ben bu murat eğitim alayım ozmn konu anlatımlı

Üst Alt