Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye şimdiden çalışmaya başlayan var mı?

bu sınavı iki kez kazanan biri olarak nacizane tavsiyem yargı.. Ve yine aynı zamanda ekpss konularını içinde barındıran kpss konu anlatımlı bir yayın evinin kitabı.. Birazcık ayrıntıya değinen her hangi bir yayın evinin kitabı olabilir, ihtiyaç mesela.

teşekkür ederim ..

Merhaba arkadaşlar ben de lisans mezunuyum adalet yayınlarından kitap aldım sizce iyi bir yayın mı çalışmam da faydalı olur mu 2016 ekpss için??

Bu sınavı iki kez kazanan biri olarak nacizane tavsiyem YARGI.. Ve yine aynı zamanda EKPSS konularını içinde barındıran KPSS Konu anlatımlı bir yayın evinin kitabı.. Birazcık ayrıntıya değinen her hangi bir yayın evinin kitabı olabilir, İhtiyaç mesela.

peki yargının hangi kitaplarını alalım hangi başlıkta sunulanları mesela
XDestanX

Kesinlikle şu kitabı almalısınız diyemem ama içerik önemli, kimisinin sağlam bir alt yapısı vardır daha özet konu anlatımlı kitaplardan yeterli faydayı görür, kimisi ise daha geniş tabanlı anlatımların yer aldığı kitaplardan.. Zaten bu kitapların içerik açısından hepsi aynı, ancak kullandığı anlatım dili önemli, ayrıntıcı ya da özet, işte bu kısmı size kalmış..

Kesinlikle şu kitabı almalısınız diyemem ama içerik önemli, kimisinin sağlam bir alt yapısı vardır daha özet konu anlatımlı kitaplardan yeterli faydayı görür, kimisi ise daha geniş tabanlı anlatımların yer aldığı kitaplardan.. Zaten bu kitapların içerik açısından hepsi aynı, ancak kullandığı anlatım dili önemli, ayrıntıcı ya da özet, işte bu kısmı size kalmış..

yani şunu demek istedim mesela yargı yayınlarının konu anlatımlı kitaplarını tek tek mi alalım yoksa tüm dersler falan var öylemi alıp bakalım XDestanX

Ama bende aynı şeyi söylemeye çalıştım, konularda hayli eksiğim var, üstelik ben öyle kolayda anlamam derseniz ayrı ayrı alırsınız, ama bana tüm derslerin içinde yer aldığı kitap kafi gelecek, bol bol da deneme çözerim derseniz o zaman da bu şekilde alırsınız, yani bu tamamen size bağlı..

tamam tşklr XDestanX

ortaöğretim matematikte hangi konu lardan çıkıyor bide bunu merak ediyorum eğer biliyorsanız

Pardon..

Temel kavramlar,Okek Obeb, Üslü sayılar,Köklü sayılar,Oran orantı,Basit eşitsizlikler, Mutlak değer,Denklemler,Kümeler,Modüler aritmetik,Permütasyon,Kombinasyon, Rasyonel sayılar,Çarpanlara ayırma,İşlem,Olasılık,Fonksiyonlar,Tablo grafik okuma, vb..

Zaten alacağınız kitapta konular mevcut..

arkadaşlar ben size şunları önereyim
1)tek kitapta takılmayın bir kaç kitapa bakın
2)bol bol soru çözün
3)bol bol konu tekrarı yapın
4)kitap okuyun ki anlama kapasiteniz okuma hızınız artsın çünkü süre 60 dakika
son olarak ağırdan alın çalışmayı bir yıla yakın zaman var eğer şimdiden hızlı çalışırsanız sınava yakın zamanlarda kitapa bile bakmak gelmez içinizden

[FONT=sans-serif]engelli raporun %74 ağir engelli ibaresi işaretli ekpss kuradan katılabilirmiyim[/FONT]

[FONT=sans-serif]evde bakim maaşı alıyorum akülü [/FONT]sandalye[FONT=sans-serif] kullanıyorum %74 sürekli ağir engelli raporum var[/FONT]

[FONT=sans-serif]2016 ekpss kura için başvuru yapsam kabul olurmu [/FONT]

[FONT=sans-serif]bu başvuru sonucu kurada herhangi bir yere atanmasam bile evde bakım aylığı kesilirmi[/FONT]

[FONT=sans-serif]bu konuda tecrubesi olmuş bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum tşk ler[/FONT]

İhtiyaç yayınlarını tavsiye ederim zevkli bir şekilde ders öğrenmek isteyenler için.Yargı da iyidir tabiki.

sulo0735

Sınav formalite icabı olmuyor arkadaşım diyen yalan sallamış.Sınav derecelendirme için oluyor.Normal kpss kitaplarından çalış.Önce konu tekrarı yap sonra soru çözümüne geç.

merhabalar, sizden bir ricam olacaktı, sınava çalışma yöntemi konusunda, benim matematikte biraz temelim var fakat geçmişten kalma sözelim çok zayıf, yani tarih ve cografya. hele hele cografya m sıfır denilecek kadar hiç bilgim yok. türkçem ise sorulara bağlı olarak bazen ii yapar bazen kötü yaparım. mesela 30 sorudan 15 e 15 yapıyorum genellikle. neyse efendim değinmek istediğim konu bu, yeni rapor aldım sanıırm 2016 da sınavıma ilk defa girecem, ama tarih ve cografyamı geliştirecek kitaplar varmı bildiğiniz kadarıyla. mesela önce bi konuya çalışır sonra o konuyla ilgili soruları çözmek isterim. hem tarih hem cografya hemde vatandaşlık dersi için ekpss olarak. bende normal kpss olarak bu size anlattıgım kitaplar var bende ama ben ekpss denkinden istiyorum
bildiginiz öle kitaplar var mı? ve bana tavsiye etseniz. şimdiden teşekkürler

yukardaki deep blue arkadaşımın tavsiye ettiği kitapları tavsiye ederim ne öneriyorsa doğrudur ihtiyaç ve yargı yayınları

cimbomlUmit

E-Kpss müfredatıyla normal Kpss müfredatı arasında bir fark yok arkadaşım müfredat aynı müfredat olduğundan ihtiyaç,yargı,yediiklim,data yayınları olabilir.Data yayınlarındaki avantajın kitap serisini tekli şekilde alabilirsin.Ama ben hepsine birden hazırlanmak istiyorum dersen ihtiyaç 2015 konu anlatım setine bakabilirsin.Nitekim ihtiyaç 2015 soru bankasında da her test çözümleriyle ve açıklamalarıyla verilmiştir.

Yokmu bize yardım edecek . Allahim kafayi iycem lutfen arayn yaa 05349222583

başlamayı düşünüyorum tabiki ama hangi yayın evini tercih etmeliyim sizce? bide ekpss kitapları yeterli olurmu kpss kitaplarınada göz atmak gerekirmi halk eğitimde düzenlenen kpss kurslarına katılmakta yarar varmı sizce arkadaşlar?

E-Kpss için hazırlanmış kitapların çoğu baştan savma bazısı gereksiz kolay bazısı gereksiz zor bunun ortasını tutturan e-kpss yayını yok maalesef.Ama tavsiyem normal Kpss kitaplarına çalışmanız yönündedir.İhtiyaç,Yediiklim,Yargı,Pegem,Data,Beyaz Kalem gibi yayınlar var.Sizin eksiğiniz ne yöndedir bilemiyorum ama bu yayınlar önde gelen yayınlardır.

Yeni engelli raporu aldım ama 2014 te önlisans kpss ye girmiştim ordan aldığım puanla engeliler memur atamasında da gecerli olurmu acaba ?? Bilgi verirsrniz cok sevinirim..

Bende bu ay calismaya başlamayı düşünüyorum dgs çalışıcam zaten ekpss de arada kaynar

@ferit1011
Olmaz. Ekpss ayrı kpss ayrı sınav.

Merhaba Arkadaşlar, yeni rapor aldım ve bende sınava çalışmaya başlicam. 2014 yılında normal kpss'ye girdim. sınava hazırlanırken ihtiyaç'ın yayınlarına ağırlık vermiştim. çalışma şeklim şu şekildeydi: herşeyden önce tarih coğrafya ve vatandaşlık kitaplarını baştan sona 2 defa okudum. daha sonra tarih kitabının ilk konusunu okurdum hemen ardından o konu ile ilgili sorular çözüyordum sonra 2. konuya geçiyordum ve yine soru çözüyordum. bu şekilde bütün konuları 2-3 hafta çalışıp soru çözdüm ve 3. haftanın sonunda tarih kitabını artık baştan sona okuyor ve ardından genel soru çözüyordum. ilk başladığımda tarihi 3-4 günde bitiriyordum ama daha sonra 4-5 saatte bitirmeye başladım evet 4 saat :) bi yerden sonra artık sadece konu başlıklarını okumak bile yetiyordu. aynı durum coğrafya ve vatandaşlık içinde geçerliydi. ve artık 1 gün tarih 1 gün cografya 1 gün vatandaşlık 1 gün matematik 1 günde türkçe çalışmaya başladım. sınava 3 ay kala bazı sorunlar oldu ve çalışamadım ama yine de kpss'ye girdim aldığım puan 80 oldu ama ortaöğretim düzeyinde girdiğim için atanamadım. bu çalışma sistemini ekpss için de uygulayacağım. size tavsiyem ihtiyaçın normal kpss setini alın ve bu sistemi uygulayın. soru çözerkende genel sorular çözün. kırtasiyelerde karma yayınlardan oluşan konu konu testler mutlaka vardır.

Lisans mezunum 2018 ekpss sinavina gireceğim hangi kitaplara calisacagim bilmiyorum yardımcı olur musunuz bir çıkmış soruları nerede bulabiliriz

Üst Alt