Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017/1 Lisans bazında kaç engelli memur alımı olur? Puanlar kaça düşer?

shagrath

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Temmuz alımında kaç engelli memur alımı olur ve kaç lisans alımı gerçekleşir? Ayrıca puanlar kaç düşer?

öğretmenlerin hepsini aldılar 100 tane de mühendis, mimar alırlar o kadar çok bile.

almazlar, ay sonunda 300 engelli öğretmen yine alınacakmış, temmuzda da 50 lisans alırlar yeter.

Hangi bilgiye hangi duyuma neye dayanarak bu yorumları yaptın? Eğer varsa bunları paylaşman daha aydınlatıcı olurdu, eğer yoksa niye kuru sıkı yorum yaptın? MEG

shagrath

burda bilimsel çalışma mı yapcaz herkes kendi fikrini söylüyor benim de görüşüm bu elbette alınacak lisans mezunu bende isterim 4000 kişi olsun ama zaten bir yıldır ha bire öğretmen alınıyor, mühendisler mecliste bakanlarla görüşüyor, yazında açarlar 500 kadro 300 ü mühendis, 150 si th. 50 de 4001 kimsenin çıtı çıkıyor mu, varmı bi protesto yok! benimde kuru sıkı sallamam bu, varsa senin duyduğun bilimsel olarak kanıtlanmış teorilerin bilim camiasını ve bizleri aydınlat. jomoloko.

Nasıl bir insansın sen ya nasıl bir yazım üslubu MEG ... seviyeli fikir konuşmayacaksan niye yorum yapıyorsun... Sırf yorum yapmak için mi? Burada insanlar bilgi edinmeye çalışıyor eğer geyik yapacaksan açarsan geyik konusu yorumunu oraya yazarsın. jomoloko nedir ya ergen misin ?

EKPSS lisanstan aldığım 70 puanla atanma şansım nedir?

Ekpss lisans puanım 70 bilgisayar mühendisiyim atanma sansım sizce varmı

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]%45 :)[/FONT][/SIZE]

branş sıralamana bak, ilk 3 içindeysen, açılacak kadrolarda da bilgisayar mühendisi olursa şansın var, genel sıralamada hiç şansın yok.

bilgisayar mühendisi olarak 35 ve üzeri kadro verilirse garanti yerleşirsin ama daha az verilirse ihtimal yok gibi.

açılacak kadrolar belli olmadığı için ümidini yitirme, belli de olmaz belki atanabilirsin? dua edelim kadro sayıları çok olsun?

Aynen öyle ramazan ayı hürmetine Allah yar ve yardımcımız olsun ewlenecem işsizim atama bekliyorum ewlenmek için Allah sesimizi duysun

kpss klavuzu yarın osym de olacak bir açıklama yapılırsa ekpss içinde 19 haziranda bir açıklma yapılır diye düşünüyorum, kadro sayıları neden belli değil İSSSYAAAANNN...

@MEG

benim duydugum kurumlardan 4000 civarı talep gelmiş geçen sene 3000 talep vardı 5000 kişi aldılar bu senede 5000 civarı alırlar yine 1000 civarı lisans olur onun 400-500 ü 4001 alır geçen atamada lisanstan az atama olmuştu millet kızmıştı engellinin okuması suçmu diye bu serzenişin yetkililere ulaştıgına eminim gereken yapılacaktır

Tahmini 1500 lisans mezunu alırlar. Toplam alım da 6000-6500 arası olur.

arkadaş iyi aydınlattı yoksa 50 lisans alacaklardı son anda yetişti kurtardı bizi, kurumlar zaten 5500 toplamda talep etmiş mantığı olan az çok hesap eder, olsun 50 kişiden kurtardın bizi çok sağoll

lise mezunları 3000 kadro, önlisans mezunları 2000 kadro, kuracılar 1000 kadro en az olur diyor kendileri için, lisanslar içinde zaten öğretmen alındı 1500 daha ne istiyor diyorlar onlara anlatın derdinizi..

Lisans puanlar kaça düşer ?

Herkese selam, puan tahmini en zor branş olan lisans için sizce son olarak puanlar kaçları görür veya sıralama olarak nereye kadar düşer tahminlerinizi merak ediyorum arkadaşlar ?

ekpss lısansdan atanmak için en az kac puan almalıyız?

ekpss lısansdan atanmak için en az kac puan almalıyız?

Kardeşim, en son 82.16 ile kapatmıştı. Kadro sayılarını görmeden bir tahmin zor olur. Puanınız kaç?

77.3 sıralama 2572 mesela 500 tane 4001 açıldığını farzedersek

4001 ortak alandan 500 kişi olursa 80 altına düşmez, branşı olan için daha iyi gözüküyor şartlar. 500 den fazla olursa 4001 alımı 75 e kadar düşer zamanında söyledim birlik olup protesto edelim ama nafile 50 puanla öğretmen alındı ama 80 puanla memur alınmayacak gibi, gönül isterki 50 puana kadar memurlarda alınsın ama........

Bi arkadaş hesaplama yaptığını her 1 puan da 90 kişi oynadığını söyledi eğer doğruysa 76 77 leri görebilir

acı gerçekler mi tatlı yalanlar mı? keşke 50lere inse de puanlar herkes yerleşse, 79 puanımla önümde 1000 kişi var 4001 den. kim nereye atanıyor hangi 1 puan 90 kişi, zaten geriye kalanlar işletme-iktisat-maliye-kamuyönetimi mezunu hepsi 4001 tercih edecek, öğretmen olup 50 puanla atanmak varmış nasip değilmiş, yada 60 puanla mühendis olup atanmak, boş bölüm okursak böyle olur.

MEG

Ekpss 79 alan bir kişi 2. atamadan korkmaz benim düşüncem.82 ile kapattı ilk atama.2800 kişi atandı şu zamana kadar.Bu atananların yarısı senden yüksek puanlı olsa atanamayanların yarısı memur olsa bile atanman garanti demektir.Kaldı ki bir önceki sınavda senden düşük puanla atanılmış.Ondan önceki sınavda senden 10 puan düşük olan bile atanmış 4001!Neyin endişesi bu anlamadım?

Kadro sayısı tahmini olarak ne zaman belli olur en azından az buçuk tahmin edilebilir atanma olasılığı

2800 kişiyi nerden çıktı, 2016 da atanan memurların zaten en az yarısı yine 2017 öğretmen alımında yerleşti, 4001 de 83 te kapattı ağırlıklı olarak, benim puanım iyi olabilir sana göre ama bana göre iyi değil, ayrıca tanıdığım arkadaşlarımın puanı 74-76 arası onlarıda düşünerek yazıyorum ben kendimi düşünmüyorum ne kadar çok alım olursa puan o kadar düşer, ilk günden beri diyorum paylaşalım sosyal medya kullanalım, mv. yazalım, bimercimerdpb yazalım, konu bile açılmadı, atanamayan 200 öğretmen kaldı 20 pıuanla nerdeyse onlara bile 4 kere haber yapıldı, herkes hakediyor aslında atanamayınca görüşürüz kadrolar belli değil sanki 10000 kişi alacaklar, lisans 4001 den 300 kişi alınca görüşürüz, sanki en düşük puanı ben almışım gibi.... atanamayan önümde her branştan 1000 kişi nerdeyse var ve hepsi 4001 tercih edecek, tercihlerde görüşürüz 75 alan mı yerleşemedi 79 alan mı? şuda var 85 üstü arkadaşlarım tercih etmedi niye kendi illerine 2-3. tercihte atanmak için puanların 79 a 69 a düşmesi anlam ifade etmiyor tercih etmeyen 100 lerce kişi de var. ve yüksek olanların hepsi 4001 den tercih edecek maalesef :(

Son düzenleme:
Üst Alt