Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017/1 Lisans bazında kaç engelli memur alımı olur? Puanlar kaça düşer?

aligo

Merhaba bir fikir sahibi olunabilmesi icin benim yaptığım siralamayida aciklamak isterimki fikir sahibi olabilelim.Puanim 78 siralamam 2254 ilk atamada atanan 78 puan ustu 4001 ve branstan atanan 78 puan üstü kisi sayısı tam olarak 700 siralamam 1500 lere indi öğretmen atama puanlarini bilmiyorum aciklanmadi sanırım aciklandiysa da ben bulamadım 78 puan ustu 600 öğretmen atandigini varsayiyorum siralamam 900 inmis oluyor tam sınırda oluyorum yani tercihlerime bağlıolarak açıkta kalabilirim fakat puanlarin cok fazla dusmeyecegini burdan anlayabilirz .Bir kac yer 75 gorebilir tahminim

benstery

İlk atamada 78 ve üstü tam 770 memur 400 öğretmen gitti toplam 1170
ikinci atamada ise önünde yaklaşık 600 öğretmen daha gitti 1170+600=1770
2254-1770=484'lere denk geliyor sıralaman. 1138 adet 4001 var 100 adet ise 78 ve üstü tercih yapacak branş var önünde (mühendisler vs.) yani 1238 kadro bizi bekliyor. Sıralama 484 ilk atamada 87-88 e denk geliyor. Zaten ilk atamada bunlar 500 adet 4001 ve her kurum 1-2 kadro açmasına rağmen güzel yerlere yerleşti.

Normal kpss nin 2.tercih sonuclari aciklandi mi,aciklandiysa hem ekpss ye hem de kpss ye giren iyi not alan kisiler kpss uzerinden yerlestirilirse bizim sansimiz biraz daha artmaz mi ?

aligo

Ogretmen puanları açıklandımı? Ayrıca 400 +600 iki defa mı alım yapıldı? Toplamda 2000 oğretmen alındıysa bile 1000 tanesi 78 puan ustu olması zor dusuk puanlarlada atandılar. Ogretmen kac puanla atandı tahmın bunlar hep. Muhendıs olarak tercıh edebıleceğım 3 yer var sadece 3 unude ettım ama gelmesı zor . Memurluk olacakmı bakalım herkese bol şanslar

benstery

2. atamada 1329 öğretmen daha atandı. Toplam 1829 öğretmen atanmış oldu. Branş bazında sıralamalardan az buçuk önünden atanan öğretmenleri hesaplayabilirsin.

2018 EKPSS ye gireceğim bende. Branşım lise matematik. Daha önce lise matematik öğretmenliğine yerleşen arkadaşlar, kaç puanla yerleştiniz.
Çevremdeki insanlar ilk atamada atanırsın diyorlar ama korkuyorum.

Werze

İlk atamada 19 ikinci atamada 101 kişi atandı yani atanamayan matematik öğretmeni kalmadı. İlköğretim matematik ise 73-74'lerde kaldı.

aligo

Bilgiler için çok teşekkür ederim. Genel kültür bilgime güveniyorum. Genel yetenekte ise Türkçe dersinden korkuyorum. Özellikle dil bilgisi ve anlatım bozukluğu kısmında onu da marta kadar halleder ve atanırım inşAllah

Ogretmenler dahil ilk atamada toplam kac kisi memur oldu

Bu atamada ogretmenler dahil kac kisi memur olucak bilen var mi

@aligo ilk atamada 82,6-83 arası kapttıgını biliyorum hatta mal sorumlusu vardı 81 le aldı ben yazmamıstım ama sonucta 81 le atanan oldugu gibi 88 le 90 la atanamayan olmustur yani tercih yapamayan veya kendi memleketi dışını yazamayan olmuştur ben kendi hesabıma göre ilk tercihlerde benden daha fazla puanla atanan en fazla 600-700 kişi oldugunu düşünüyorum ama ögretmen atamalarında aldıkları 2000 ögretmenin taban puanlarına hiçbiryerden ulaşamadım umarım dediginiz gibidir puanlar baya düşer ilk 5 tercihim konya ilk tercih afet acil durum başkanlıgı kurum evime yakın hayırlısı olsun

2015/1 atamalarında (bir önceki sınav için 2. atamalar) 4001 memur kadrosu için puanlar 66'ya kadar inmiş, toplamda memur kadrosu vhki dahil 400'ün üstünde... Yapılacak atamalarda ise 1300'ün üzerinde memur kadrosu mevcut, üstelik çok sayıda birden fazla kontenjan ayıran yerler var. Benim tahminim taban puanlar epey bir düşecek gibi görünüyor.

Puanlar çok düşecek şeklinde bir algı oluşturuluyor. Sonuçlar açıklandığında büyük hayal kırıklığı yaşamamak için beklentileri fazla yüksek tutmayalım arkadaşlar. Puanı 80 altında olan arkadaşların atanamama durumu olabilir. Tüm engelli arkadaşlarımız forumu kullanmıyor ve puanı 80 üstü çok arkadaş var tercih yapan

Valla ben 2014 yılında atandım bende ince hesaplar yapmıştım ama tercih edilen yerde önemli tabi benim görüşüm şu büyük şehirleri yazmak mantıksız bence çünkü taşradaki herkes büyük şehir yazıyor zaten eğer işim olsun rahat edeyim diyorsanız büyük şehirlerden uzak durun derim ha puan olur 90 ve üzeri yazarsın kardeşim atanma olasılığın var bende ilk iki tercihimi yaparken İstanbul birinci sıra yazıyordum baktım olacak gibi değil üçüncü tercihlerde Bilecik yazdım oldu bu benim görüşüm katılırsınız katılmazsınız ayrı konu Büyükşehirleri yazacak adamın en azından 85 almış olması lazım benim görüşüm tabi bunlar

benstery

80 üstü alıp da buraya yazmıyorlar bunlardan cok var demenin mantıgı nerde,ister yazsın ister yazmasın insanlar kendi sıralamalarına göre konusuyor ve kimin ne puan aldıgı zaten belli yani buraya yazsa da yazmasa da gerçekler bu :)

green16

Forum kullanmıyorlar yazdım dikkatli okursan. Forum kullananlar puanlar düşecek diyor ya herkesin burda olup puanını söylediğini farzederek konuşuyorlar

benstery

İşte ben de onu diyorum

Herkesin buraya gelip puanını söylemesine gerek yok bir kişinin sıralaması neyse gerisinde bıraktıklarını veya önünde olduklarını zaten bilir.

75 puanla 3300.sıradaki adam 74 puanla 3500.sıradaki adamın önündedir veya 80 almıs adamın arkasındadır,80 alanın gelip buraya yazıp yazmamasının bir önemi yok.75 puan alan zaten sıralamasından onu bilir.

Gecmis yillarda 68 kadar dusmus bizim sansimiza kaldi artik insallah cok duser

Üst Alt