Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 Eylül Ayı Evde Bakım Maaşı yatan iller!

arkadaşlar
evde bakım aylıkları da bayramdan önce ödenecek. O yüzden bugün ve yarın gidip banka hesabınızdan (bakıcıların banka hesabına yatırılıyor) ödemelerinizi alın.

Bankaya gittim bugün yatmamış. 5 Ağustos gibi başvurmuştuk onaylanmıştı. 15 Eylül de yatar denilmişi acaba biz bekleyecek miyzi.

ablacım kolay gelsın %80 raporum var agır engellı ve yatan maaş 1325 nedn eksık yattı acaba atmden gordugum fıyat bu kesıntı alan yaparmı gercı yapmasını gerektırecek bır sey de yok ama sasırdım

Allah bereket versin Bursa yatmıştır. Herkese şimdiden mutlu huzur dolu bayramlar😊

Selam istanbuldan bir ses yok sanırım inşalah bugün yatar

Sakarya varmi arkadaşlar?? Yatmamis sanirim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tüm iler aniden yatmıyormu arkadaşlar taksit taksitmi yatırıyorlar acaba?

Aynen siralamayla yatıyor diye biliyorum umarim yatar [emoji4]

Kahramanmaraş yatmıştır arkadaşlar
hayırlı olsun güle güle harcayın...

Kalem abla bimerde sorun var sanırsam dılekceyı yazamadım =) bır sorum daha var musaıtsen ılgılenırmısın annem bakım aylıgı alıyor ve yatmadı henuz sehır sakarya =) çok oluyorum af eyle

Gidiyorum bakayim bende bakmaya yatmıştır insallah

Bizimki daha yatmadi yada bizim maas kesildi [emoji16]

Kalem abla bu evde bakim maaslari hakkinda bulgin varmi yardimci olabilecekmisin ?

HERKEZE HAYIRLI BAYRAMLAR.
bu yatan maaş eylülül 13 ünde yatacak olan para dimi , yani ekimin 15 ine kadar başka yatacak bişey yok.

Arkadaşlar istanbul dan alan varmi benimki hala yatmamış gözüküyor bilgi verirmisiniz lütfen yeni raporunda vermistik

Cebrail emir uzun İstanbul dün 17.00'den sonra yattı. o saatten sonra bakmış mıydın hesabına?
ayrıca siz evde bakım aylığına ne zaman başvurdunuz, bu rapor meselesi nedir?

Üst Alt