Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 KPSS ve EKPSS yerleştirme takvimi açıklandı!

Ulan tek atanayım da hakkari Şırnak çemizgezek olsun nedir bu yaaa böyle iş mi olur beee bende sonuna kadar HAYIR diyecem çok afadersiniz ama si.... hep biz olduk basın bu dünya ulan.....

Insanların duygularıyla oynamaktan başka bişey değil bu binlerce insanın o kadar planı var hayalleri var sınava hazırlan sonuç bekle ki zaten çok geç açıklandı başta olan yetkililer kendilerini bizim yerimize koysunlar bakalım ne yaparlar acaba? Madem martta atama yapmayacaksınız ne diye çıkıp canlı yayınlarda tarih veriyosunuz yani bu kadar mı zor bi atama yapmak ve bu normal insanların beklediği bişey değil işe paraya mesleğe ihityacı olan binlerce insanın umuduydu temmuz ne demek ayıp günahtır bu kadar insanın vebali ile gidin hesap verin biz hakkımız olanı istiyoruz haksız bişeyle torpil ile falan değil lütfen herkes tepkisini dile getirsin arkadaşlar...

HA bide atancaklar ya işçi olarak tekrar tercih yapcaklar.O kadrolara da yazık olcak sonra 2 sene bekle babam bekle kadro açılsın.

Bu hayırlar evetler de çıkar işine döndü .Hayırlısı neyse vatan için o olsun .

[FONT=Helvetica]Açıklamaya bak yaaaa :mad:

Değerli Engelli Kardeşlerim,[/FONT]

[FONT=Helvetica]Devlet Personel Başkanlığından aldığım bilgiye göre; Engelli Öğretmen atamaları Şubat-Mart gibi yapılacak.Bu atamanın EKPSS'ye giren kardeşlerimizin tercih yapacakları atama yerlerine tevessül etmemeleri için yapıldığını, EKPSS'ye girecek olanların kadrolarını işgal etmemeleri için öncelik verildiğini belirtiyorum.
Öte yandan Bakanlıklarımıza Haziran ayında mezun olacak Engelli Memur Adayı kardeşlerimizin yoğun talepleri doğrultusunda Mart ayında yapılması planlanan atamayı Haziran ayında formlar dağıtılmak suretiyle Temmuz ayında olağanüstü bir durum olmazsa yerleştirmeler yapılacaktır.[/FONT]

açıklama yapmış Bennur Karaburun ee temmuza kadar bekle işçi olarak girenler tercih yapamasın kardeşim biz girmek için uğraşıyoruz onlar buldu da bunuyor rezillik yaa.....

Bu EKPSS ye mezun olabilecek durumdakiler girmiyor mu biz sınava nisan da girdik 2015 2016 öğretim yılında .Eğer yerleştirme haziranda olacaksa nasıl oluyor 2016 2017 öğretim yılındayız.

Karayollarında 13 bölge açıklamış adamlar 25 inde girmiş mülakata dün açıkladılar biz 16 sında girdik hala yok sonuç açıklama

telefonla ara söylüyorlar ben kocaeli başvuru yapmıştım.
Listeler genel müdürlüğe gönderilmiş

@emnshn KARDEŞ BU İŞLER tabi ki menfaat için AKP nin bu anayasada menfaati olmasa uğraşır mı en basitinden neden hep biz mağdur oluyoruz onu çözemedim arkadaş martta atama yapmak çok mu zor ya yine işbaşı geç yapılacaksa geç yapalım yılbaşı yapalım ama en azından sonuç belli olsun atanan ona göre hareket etsin atanamayan oturur ona göre ders çalışır zor olan nedir yani milletvekilin çıkıp mart diye tarih veriyor 2 ay sonra çıkıp temmuz diyorsun böyle siyasetmi olur

heartless_ra

adamların da bütün derdi sensin değil mi..??
senin gibi binlerce insan bekliyor. Senin dediğin gibi dertleri koltuk olsa referandumdan önce yerleştirme yapar artı puan toplarlardı. Vardır bir gerekçesi bu durumun. kimse keyfinden kalkıp da, "şu engellileri biraz bekletelim de mağdur olsunlar hahahahaha" demez.
Bir de kalkmışsın evet diyecektim şimdi hayır diyeceğim diyorsun. kendi menfaatin için ülkenin menfaatini geri plana itiyorsun. Bu mu vatanseverlik, bu mu millet sevgisi.
O kadar zor durumdaysan daha fazla çalışıp, daha fazla puan alıp ilk atamada yerleşseydin. İlk atama yerleşecek puanı alamamışsın bu da akp'nin suçu mu..??

bak @shnmrtyrn ne demiş. açıklamayı iyi oku, haziran'da mezun olacaklar için ertelenmiş..

YARADAN her zaman hayırlısını versin...

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=Helvetica]Açıklamaya bak yaaaa :mad:

Değerli Engelli Kardeşlerim,[/FONT]

[FONT=Helvetica]Devlet Personel Başkanlığından aldığım bilgiye göre; Engelli Öğretmen atamaları Şubat-Mart gibi yapılacak.Bu atamanın EKPSS'ye giren kardeşlerimizin tercih yapacakları atama yerlerine tevessül etmemeleri için yapıldığını, EKPSS'ye girecek olanların kadrolarını işgal etmemeleri için öncelik verildiğini belirtiyorum.
[SIZE=4]Öte yandan Bakanlıklarımıza Haziran ayında mezun olacak Engelli Memur Adayı kardeşlerimizin yoğun talepleri doğrultusunda Mart ayında yapılması planlanan atamayı Haziran ayında formlar dağıtılmak suretiyle Temmuz ayında olağanüstü bir durum olmazsa yerleştirmeler yapılacaktır.[/SIZE][/FONT]
bunu yazan sen değil misin arkadaşım..

yazıyı yazan sensin. açıklamayı kimin yaptığı önemli değil. erteleme gerekçesi senin yazdığın yazıda var. bak ne demiş derken yazıyı sen yazdığın için öyle dedim. bu senin sözün anlamında değil..

[FONT=arial]@ankiloz peki sensin tamam 1000 kişi mezun olamadı diye on binlerce kişinin suçu ne ? Mezun olacak kişilerin mezun
olacağı yeni mi akla geldi insanlar verilen sözlere güvenerek adım atıyor bu insanların maduriyeti ne olacak
[/FONT]

shnmrtyrn arkadaşım bu gibi işlerde herkesi memnun etmek mümkün değil. Biz 2-3 ay beklemek durumunda kalacağız, o 1000 kişi dediğin (sayıyı nerden buldun onu da bilmiyorum) insanlar bu erteleme olmasa 1 yıl sonraki (o da olursa tabi) 3. atamayı beklemek durumunda kalacaklardı. Nisan'da olacak yerleştirme 2 ay gecikmeli yapılacak diye bu kadar gürültü yapmaya gerek yok..

biz 2015 Nisan'da tercih yaptık. Mayıs'ta yerleştirme yapıldı, başlamamız Temmuz ayını buldu. ben 8 Temmuz'da işe başladım. sanki nisan'da tercih yapılsa hemen işe başlayacaksınız.

Biraz şükredin ya.. Bu sınavları başlatan, bu kadar engellinin iş sahibi olmasını sağlayan, özel sektöre %3 kota koyup engelli personel çalıştırma zorunluluğunu getiren Ak Parti.. Şimdi 2 ay geç tercih yapacağız diye kalkıp bunları görmezden mi gelelim..???

@ankiloz sayıya takılma çoğunluğa bak niye önceki senelerde böyle bişey olmadı valla bilmiyorum ama Hayırlısı demekten başka bişey bilmiyorum Vekil martta atama müjde diyo sonra mezun olacaklar var biraz daha bekleyelim benim beklediğim sıkıntılarla geçirdiğim zaman ne olacak senin için 2-3 ayın önemi olmayabilir

Ki şükür etmeyi senden öğrenmicez değilmi ? Sonuçta senin gibi rahat değiliz

shnmrtyrn gerektiğinde benden de öğrenebilirsin sıkıntı değil..
senin söylediğinden şunu anlıyorum, ben kurtulayım diğerlerinin canı cehenneme..
bu düşünce doğru bir düşünce değil..

o insanlar en az 1 yıl beklemek zorunda kalacaklardı, dediğim gibi 3. atama olsa bile. 3 .atama olmasa yeni sınav yeni tercih yeni yerleştirme derken bu süre 1,5 yılı geçerdi.

ankiloz

gerekli biri olursan öğrenirim sen rahatsın bulgurun kuru o yüzden böyle konuşuyorsun

önemli olan benim rahat olup olmamam değil.. ben çalışmasam da böyle düşünürdüm.. sen buna inanırsın veya inanmazsın sana kalmış.. seni zorla inandıracak değilim..

gerekli olup olmadığımı beni tanımadan anlayamazsın.. ;)

2 ay gecikmeli de olsa, inşeallah atanırsınız da siz de rahat bir iş sahibi olursunuz..
konuyu kapatıyorum..

Senin icin ahkam kesmek kolay yerlesmissin bol keseden salliyorsun mezun olmayanlar mezun olsunda atama yapilsin mantigi nedir bizlerin onune binlerce kisi gececek ben beklediysem onlarda 1 degil 5 yil bekleyecek bu beni ilgilendirmez simdi hersey degisti puanlar vs 78.2 ile kapanan hizmetlilik belki 80 le kapanacak sir o dangalaklar yuzunden

mimars beklemeseydin. Daha çok çalışıp daha yüksek puan alıp daha önce yerleşseydin. elini ayağını tutan mı vardı..??
bu arada senin gibi engelli olan insanlara "dangalak" demen de senin neden hala beklediğini ortaya koyuyor..

mesele atanip atanmama degilki kardesim tabiikide atananda bizim engelli kardesimiz olacak temmuzda.
ama verilen soz onbinlerce insanin hayali umutlari o kadar kolay mi yani bu kadar basit mi dusunuyorsunuz bi 6ay daha.....okulu bitirenleri o kadar dusunuyorsan 3.atamayi neden yapmiyorsun agustosta,eylulde bos laflar kimseyi kandirmasinlar.feryadimiz bu kadar umutlarin hayallerin yikilmasidir bunu anlayacak kapasitede olmayanlar lutfen yorum yapmasin.savunuluculuga gecmesin. biz cok sukur vatan hainide degiliz vatanini satanda degiliz vatanini savunan izzettli ve serefli insanlariz.seslenisimiz umuda hayale vurulan agir bir darbedinin sitemini dile getirmemizdir.

Aklımdan geçen başıma geldi yapacak bişey yok temmuz bekle bekle gelmez aslinda suc bizde 2 soru daha yapamadık

15 temmuza şov lazım tabi gerçi 15 temmuz cumartesiye geliyor neyse bakalım...

2017 EKPSS yerleştirmeleri ile boş olan 1034 engelli memur kadrosuna atama yapılması bekleniyor. KPSS 2017/1 ve KPSS 2017/2 merkezi yerleştirmelerinde ise bütçe görüşmelerinde açıklanan 5 bin kadrolu memur kadrosuna atama yapılacağı tahmin ediliyor. En son yapılan KPSS 2016/2 yerleştirmelerinde 2051 memur kadrosuna atama yapılmıştı. Sonuç olarak 2017 yılı KPSS yerleştirmelerinde 6 milyondan fazla memur adayının beklediği sayıda atama yapılmayacak.

1034 rakami saglik bakanliginin acikladigi sayi degilmi yoksa sadece 1034 kisimi alicaklar

@ankiloz kardeş ilk atamada kaç puan aldıgımı puanımın yetip yetmemesi seni hiçç ilgilendirmez ben kendi memleketimde memur olmak için acıkta kaldım 87 puanla her yıl mart nisanda atama oluyor olursa memleketim olsun olmazsa 6 ay daha bekleriz diye düşündüm ama hükümet ortalıkta o kadar kriz varken nelerle ugraşmaya başladılar bir devlet tabiki bütün derdi halk olacak ben veya sen olacak kendi menfaatları ikinci planda olacak onlar orayı bizi bir kenara atıp kendi işleriyle ugrasmaları için orda degiller.
Ayrıca mantıksız birşey demissiniz haziranda mezun olacak arkadaşlar düşünülmüş diye ne alaka 2016 nisan da yapıldı sınav ve o sınava 2016 da mezun olabilecek kişiler girebilir diye şartlarda vardI o sınava zaten 2017 de mezun olacak arkadaşlar girmedi ki bu nasıl bir gerekçedir ayrıca bizim kızdıgımız konu atamanın temmuzda olması degil bizim kızdıgımız şey yıllardır mart-nisanda yapılan atama neden bu sene temmuzda yapılıyor her zaman 3. atama olan sınavlardan sonra bu sınavdan sonra neden 2 atama yapılıyor peki neden sözde milletvekilin biri çıkıp martta atama yapılacak diyor bizim kızmamızın sebebi bu biz herkese çevremize martta olacak diye duydular söyledik şimdi ne diyecegiz adamlara hep bizmi magdur olacagız AYRICA GÖZÜNE SEVEYİM ATANIP MEMUR OLANLAR GELİP BURDA ARTİST ARTİST KONUŞMASIN HERKES İŞİNE BAKSIN BEKARA AVRAT BOŞAMASI KOLAY OLURMUŞ YAZIKLAR OLSUN.

Üst Alt