Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2017 tarihli raporumla yeniden araç alabilir miyim?
benimde 2011 yılına ait eski raporum var ÖTV indiriminden yararlanmak için alıştım. şimdi ehliyet yenileyeceğim ve alacağım yeni rapor ile mi araç alacağım yoksa alacağım yeni rapor sadece ehliyetimi güncellemek için mi olacak benim kafama takılan bu . başka bir şey değil
mayfe 2011 yılına ait engelli raporunuz ile araç alacaksınız, fakat ehliyet için aldığınız rapordaki kodlarla uyumlu ve anlaşılır olması lazım aksi takdirde onay vermiyorlar
birkan01
Bilgi için teşekkür ederim. Peki ben araba almak için yeniden sürücü olur raporu alıp daha sonra ötv indirimi almak için engelli sağlık kuruluna mı başvuru yapmam gerekiyor?
aslanharun eğer engelli raporunuz yok ise ve ortopedik kodlu ehliyet alacağınızı kesin düşünüyorsanız eğer ikisini aynı anda alarak işlemlerini daha hızlı sonuca ulaştırabilirsin
Süresiz engelli raporum var. Sadece sürücü olur raporumun süresi doldu. Ehliyetim de var. H sınıfından B sınıfına dönüştürdüm. Ben şimdi sürücü olur raporu sonra ötv indirimi raporumu almam gerekiyor. Sürücü olur raporunun tekrar alınması bence gereksiz sadece para tuzağı çünkü süresi geçen rapordan sonra hastalığımda değişen bir şey yok.
2017'deki raporum ve ehliyetimle araç alabilir miyim?
Selamlar, 2017'de almış olduğum raporda "Tüm engelli haklarından yararlanabilir" ibaresi yazmakta. Ve ehliyetimin de 2027'ye kadar süresi var. Yeniden ehliyet almam gerekiyor mu? Aracımın 5 senesi doldu. Yeni bir araç almak için neler yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
ehliyetiniz günceldir, kodlar ile raporunuzdaki engel durumu birbirini tutuyorsa araç alabilirsiniz. raporunuzun ve ehliyetinizin ötv indirimi uygunluk durumunu araç alacağınız bayiye sorabilirsiniz.