Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
İronek ödeme bilgisinde 2 tl artış gördüm . maaş zammı eklenmemiş daha millet vekilleri zam alırken gece yarısı 2 dak. içinde onaylanıp kabul ediliyor. haram zıkkım olsun milletin hakkını yediler hep hangi parti gelirse gelsin hepsi yedi ama bunlar daha fazla yedi.
2016 zamsız güncel millet vekili maaşları , 2017 yılında ne kadar zam aldıklarını bilmiyorum. Bilen varsa yazsın lütfen!
Emekli milletvekilleri ne kadar maaş alıyor: Emekli milletvekilleri 8.190 TL maaş alıyor. Ancak emeklilik şartlarını sağlayıp emekli olmamış vekiller 2 maaş birden alıyor yani toplamda 23.190 TL milletvekili maaşı alıyor.
Vefat eden milletvekillerinin yakınlarına 12 aylık yardım ödeniyor. Bu da yaklaşık olarak 180.000 TL ediyor.Yurt içi ve yurt dışında göreve giden milletvekilleri görevleri karşılığında maaşlarına ek olarak yolluk ve yevmiye almaktadır.
Milletvekilliği süresince kırmızı pasaport hakkı bulunmaktadır.
Kamu kuruluşlarına ait sosyal tesislerden ve konuk evlerinden ücretsiz yararlanabilirler.
hımm harika bana Azerbaycan ı anlatır mısın lütfen! orada tanıdığım bir gözü protez olan bir bayan arkadaşım var bu yaz Bakü ye gitmeyi düşünüyorum. Şartları nasıl 2500tl emekli maaşım ile geçinebilir miyim orada hayat pahalı mı?@İron
Ben 2007'den itibaren Azerbaycan ve Kazakistanda 8 yıl kadar çalıştım.
Şu anda da ülke o kadar farketmez, afrika ya da orta asyada herhangi bir ülke olur. İş bakıyorum arada birkaç görüşme oluyor.Bir şekilde bir iki aya kadar iş bulup çıkacağımı ümit ediyorum.
Bu arada Afganistanı , Irağı ve suriyeyi ülke olarak saymıyoruz tabiiBunlar dışındakiler
![]()
belediye başkanı değilsen eğer karışıklık olmuş hemen sgk ara düzelttir.yeni emekliyimn daha maaş almadım
emekli maaş kesinti ödemesine baktım e devletten. orada belediye başkanı tazminatı diyor. bu nedir.