Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS Kura Sonuçları Açıklandı!

kura sonuçları açıklandı

[FONT=sans-serif]kura sonuçları açıklandı: [/FONT][FONT=sans-serif]2014 beri 6 girişim yine aynı hüsran HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ. [/FONT]:mad:

3. Girisim kuraya gene çıkmadı 😁 çıkanlara hayırlı olsun.

Bu kura ne oluyo

Tercih sonıcumu

Lisansttan 67 atananda varmış

Okusamışım lisans:D

Kazananlara hayırlı uğurlu olsun. Klavuzlarda yazan derecelere fazla aldırış etmeyin onlar eğitim düzeyinize göre belirleniyor aklınızda bulunsun.

Tövbe bismilah ne zaman cekildi kuralar 15 gün önce ösym başvuru merkezine gittim sınava girecekler için başvuru var dediler kura 5 ayda başlıyacak diye söylendi :((((((:)mad:

Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz.

Sonuç Açıklama Ana Sayfası

yazıyor ne zaman tercih yapıldı tercihleri kaçırmış olabilirmiyim?
bu kuranın tercihleri ne zaman yapıldı kaydı yapılması gerekiyormuydu yeniden anlamadım.? aydınlatırsanız sevinirim.

musametin 8-16 Mart tarihleri arasında tercihler yapıldı ve şimdi de sonuçlar açıklandı.

kaçırdım o halde tercihleri :( bilgi için teşekkrler diğer tercih ne zaman.

malesef kacırdık demek ki ınternetle yatıp kalkmamız lazımmış öğrenebilmemiz için saglık olsun

((mehmet)) sağlık olsun aslında bir sistem kurulup form üyelerine sms e posta gönderse haberlerle alakalı çok güzel olur. :( sağlık olsun

musametin ((mehmet))

02-16/05/2018 tarihleri arasında tekrar başvuru var ama bir değişiklik olmazsa tercihleri Aralık ayı gibi yapacaklar. Bunu kaçırmayın.

yeniden kayıt mı yaptırmamız lazım bize neden bilgi vermiyorlar dolaylı yollarla.

kim kuracakki o sistemi zaten adamların işine gelmiyo engelli çalıştırmak uğraşmazlar yazıklar olsun

kendimiz takip edecez

musametin evet yeni kayıt olacak. Forumdan zaman zaman yapılıyor paylaşımlar.

KKELEBEKK zaten bunu bekliyorum dört gözle hepte takip ediyordum bu kurayı nasıl kacırdım anlamadım:((

KKELEBEKK

sınavsız atanma oluyor mu ? kuraya üniversite muzunu katılabilir yor mu? yoksa ilkokul mezunları mı katılıyor ? acaba bilemedim ben şimdi

((mehmet)) tarihleri mi gözden kaçırdınız acaba :(
İron

ilkokul, ortaokul, ilköğretim mezunları katılabilir sadece kuraya.

En az lise ve üzeri olanlar sınava katılmak zorundadır.

Yok kolay kolay tarihleri kacirmam valla bende anlamadım bu iki oldu

Yapacak birşey yok vardır bunda da bir hayır onumuzdeki ay onu bekliyecez herkese hayırlı geceler

Arkadaşlar ben ilk gircem sonra tercih var galiba kura nedir

İlk girenleride bilgilendirin:)

merhaba,
ben atananlardanım, adalet bakanlığı. şimdi ne yapmak gerekiyor. birde göreve başlamadan ikamet yerine tayin olma durumum var mıdır? bilgisi olan veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Engelli kura 2018

Selamlar ben yüzde 90 calisabilir engelli raporum var engelli memur alimi icin başvuru yapmak istiyorum ortaöğretim olduğum için kuraya tabi olacam gerekli evraklar neler ve ne zaman başvurular birde kuradan çıkma şansım ne

Bu yıl başvuru yapıcam geçen yılki kura sonuçları dimi çünki başvurlar 02,05,2018 de

ön lisans,Üniversiteden,lise hemen işe başlıyorlar kura işi sıkıntılı loto gibi :D

2018 EKPS kura ile atanan var mı..??

arkadaşlar ekps kura ile atanan varmı..?? varsa kurumlarına müracatlarını yaptılarmı..??

peki kardeşim 2018 mayıs ayında kura için başvuru yokmu benmi yanlış biliyorum

@erdem3455 ortaöğretim mezunları kuraya değil sınava giriyor.

@ates1001 adalet bakanlığının adliyelere gönderdiği yazıda öyle bir madde var. Yerleşen kişi başka bir ilde başlamak istiyorsa dilekçesini alıp bize yollayın diye bir şey yazmışlar. Yani ikamet ettiğin ilde başlayabiliyorsun anladığım kadarıyla..

kura sonucu adalet bakanlığına atanmışım fakat ne arayan var ne soran..gerekli kurumlarla görüştüm bakanlıktan yazı gelmedi henüz dediler..bu iş uzun mu sürüyor acaba bilgisi olan varmı..?

İzmir aramaya başladı. Sizi de bugün ararlar. Bugün aramazlarsa en geç pazartesi ararlar..

Kurrada atama olasılığı çok düşük üniversite meğzunları bile hizmetli kadrosuna talip oluyorken bizlerin atanması rüya bile değil

Üst Alt