Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/1 EKPSS Kura Sonuçları Açıklandı!

Kura başvuru

Arkadaşlar kura ile başvuru mayısın 2 si şansımız varmıdır

2018 EKPSS kura sonuçları hakkında bilgisi olan var mıdır?

Kura sonuçları ne zaman açıklanıyor bilgisi olan varmi

ekpps kura ve yerleştirme

merhaba arkadaşlar ekpps yerleştirme nezaman yapılıyor acil bilgi verin bana

2018 yılının son 3 ayında denildi

ekim kasım aralık ayından birinde yapılacak net tarihi daha kimse vermedi
seçim var diye herkes kendi derdine düşmüş anlaşılan

Kura tercihleri ne zaman?

Merhaba arkadaşlar
Kura tercihleri nezaman ?

Engelliler kura çekimi ne zaman olacak

Arkadaşlar kura çekimi Ekpss 2018/5 kura çekimi ne zaman olacak ben 11.05.2018 kura usulu başvuru yaptım birşey yok elendim mi diye düşüyorum

EKPSS ilk ve orta öğretim kuralar nezaman çekiliyor?

EKPSS ilk ve orta öğretim kuralar nezaman çekiliyor?

kura ile atanma

merhaba arkadaslar ben 4 sefer kuraya katıldım ısmım cıkmadı malum sayı cok az basvuru cok sızce kac kurada ısmım cıkar sıraya falanmı alıyorlar yoksa sansına gelırsemı bazı arkadasların ılkınde cıkıyor bazılarıda 10 kuradan sonra

Ekpss kurahakkında Yardım edebilir misiniz

Arkadaşlar 2014 de Ekpss kuraya girdim sonuçlara baktım o zmn çıkmamış bişey Şimdi yine kura ya girdim
Ama sade kura ilkokul mevzunuyum ortaogretim 8 2mayıs dan 16mayısa kadar olan surede girilen kuraya katıldım sonuclar nerden çıkıyor tercihler nerden yapılıyor bir bilgilendirme sunarsanız sevinirim yeni üye oldum 2018 sınavlsonucları ne zaman çıkar onu da yazın bilgilendirin kısaca

EKPSS Kura Sonuçları ?

Arkadaşlar merhaba EKPSS KURA'ya başvurdum ama neticesi ne zaman çıkacak bilmiyorum.Bilgisi olan bir arkadaş var mı ? KURA'lar ne zaman çekiliyor izleme şansımız var mı ? kazananlar ne zaman açıklanıyor.
Teşekkürler...

Ağustos sonunu bulur. Tercih yapanların sonuçları ile aynı gün açıklanır kura.

Kura

Arkadaşlar abim 12 18 Mayıs arası kuraya başvurdu şimdi bundan sonra ne olacak kura ne zaman bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekpss

Bu EKPSS kura ile atama nasıl olacak şansımız ne kadar acaba sanırım tercihler daha yok olsa bile nasıl anlayacağı nerden takip edeceğiz bu atama tam olarak nerde olacak yeri belimi

E-kpss kuralari

Merhaba arkadaşlar. E-kpss kuraya başvurduk. Kuralar en yakın ne zaman yapılır acaba?

Hala ekpss kura sonuçlarını bekliyorum ama açıklanmadı hala ne zaman açıklama yapılacak bilgisi olan varmi

mayıs ayında basvurduğumuz kura tercihlerini yapaçagız bilgisi olan varmı

Kuraya sadece ilk ve ortaokul mezunları mı basvuruyor. Ben lisansım başvuramamıştım.

Sınava girenler için değil bu tercih dimi.. Kura tercihi daha farklı bir durum sanırım.. Girilen sınav tercihi nezaman peki bilgisi olan var mı?

Başvudum ama kura için tercih ne zaman yapılıyor hiç bilgim yok. geçtimi noldu :/

Kura

Arkadaşlar kura tercihleri ne zaman yapılacak

engelli memur kura cekimi

arkadaslar baylar hanimefendiler cumleten kurban bayraminiz mubarek olsun arkadaslar engelli kura cekimi
yapildimi ilk okul mezunuyum

arkadaslar ben basvurumu 16mayisda yaptim sadece kuraya tabiyim sonucu nasil ogrenebilirim lutfen cvp yazarmisiniz kura cekildimi

Ekpss kura

Ekpss kura tercihleri nezaman olacak?

EKPSS Kura Sonuçları ?

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bu 2. gönderim olacak ama ilkinde yanlış bilgi verildi sanırım.
17 Mayıs 2018 son ödeme günü olan EKPSS Kuraya başvurdum.
sonucu açıklandı mı ? nerden takip edebiliyoruz bilgisi olan var mı ?

Üst Alt