Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS ile ortaöğretimden ilk 1000'e girmek için en az kaç puan almak gerekir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
721
Reaksiyonlar
541
EKPSS 2018 ile Ortaöğretimden ilk 1000 e girmek için kaç puan almak gerekir?

Peki ortaöğretimden ilk 1000 e giren kişinin atanması kolaymıdır?
Yani ilk 1000 e girmek yeterlimidir sizce?

alımlar çok az bilemiyorum gerçekten benim hizmetli kadrosu için umudum var belki bir örgütlenirsek alınacak engelli sayısını artırabiliriz ama bence ilk 1000 büyük ihtimalle yeterli olur.

iyi günler önlisans harita kadastro ekpss sınavında ilk kaçıncı sırasına girmek gerekiyor atanmak için

EKPSS 2018 de rüzgar gibi geldi geçti. Sınava giren arkadaşlar kaç tane netiniz var?

ORTAÖĞRETİM den Benim yaklaşık 35 netim var.
Herkese hayırlı olsun.
Sizlerin kaç netiniz var?

EKPSS 2018 İLE ORTAÖĞRETİMDEN 1000 ci KİŞİ KAÇ PUAN ALMIŞ OLUR SİZCE?
TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM.

35 net mi yoksa 35 doğrunuz mu var. 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Geçen sınavlara göre, yorum yaparsak 35 net 81 82 puan demek. Ortaöğretimden. Ama bu sınav 2016 sınavına göre kolaydı ortaöğretim düzeyi için konuşuyorum. Bide zihinsel olmayıpta zihinselden sınava giren ruhsal engellilerde cabası..

EKPSS 2018 ile ortaöğretimden ilk 2000'e giren kişi ilk atamalarda atanabilir mi?

Ortaöğretim/meslek lisesi mezunu kişi sınav sonucuyla ilk 2000 e girerse kesin ataması yapılır mı?

ben sana şöyle izah edeyim kardeşim 2010 yılında sınava girdim 3000 kişide ilk 30 daydım. atanmam 2 yılı geçti sen burdan hesapla istersen burdaki asıl mesele kurumlara toplamda ne kadar kişi alınacak ! birde tamamen aldığın yada alacağın puanla alakalı

Üst Alt