Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS kadro sayısı için kampanya

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba bilindiği üzere 2018 için çok az sayıda kadro verildi diğer senelerdeki atama sayılarına oranla çok düşük tüm sosyal sitelerde sesimizi duyurmak gerekiyor ki bu konuyu ilk olarak Skolyoz23 dile getirdi lütfen sessiz kalmayalım ve aşağıdaki kampanyayı imzalayalım.

http://chn.ge/2zyooCf

Son düzenleme:
2018 ilk ataması en az 5 bin olmalı imzaya destek ver geleceğini şansa bırakma sadece 10 saniyeni alacak

sorun var imza atılmıyor yalnizadam kontrol edermisin sana zahmet ona göre arkadaşlara söyleyeyim de facebook gruplarında paylaşsınlar
haber bekliyorum düzelir düzelmez paylaşsınlar ki en azından baya katılım olur diye düşünüyorum

Değiştirdim şu an 15 imza var. Daha çok yere yayılmasını sağlayalım

kız arkadaşıma söyledim faceden faylaştı yarım saat önce peki o imza kampanya sayısı düşük değil mi yani daha fazla yapabiliyor musun bu imzalar boşa gitmeden
100 az oldu sanki

O 100 e ulaştığı zaman kendiliğinden yükselecektir. İstediğimiz kadar yüksek imza alabiliriz

tamam herkes on saniyesini ayırıp sanal sistemden isim soy isim yazıp imza atıyorum diyerek bu kampanyaya kendi geleceği için katılabilir aksi takdirde ekpss den +90 almayan biri malesef atanamayacaktır...

Peki 10000 kişi 90 puan alirsa ne olur hocam

Daha durumun ciddiyetini fark edemeyenler var. Bakın eğer bu yanlış düzeltilmezse 90 puanla bile zor atanırız ki bu puanı alacak olan çok az insan olur. Lütfen destek olalım her yere bildirelim bu iş basit değildir artık ciddi olun !

An itibariyle 150 imzayı geçmiş bulunmaktayız. Galiba bu platformda ki arkadaşlarımız bu kampanyaya yanaşmadı destekler hep dışardan geliyor demek ki durumun ciddiyetini daha fark edememişler.

facebooktan arkadaşlarımız paylaşmış şu anda bir sürüde yorum yapıp desteklemek için yayıyorlar ama bu siteden fazla katılım yok, yazık sonra tercih zamanı geldiği zaman neden böyle yok denecek kadar az alım var demeyin
unutmayın bizler kendi geleceğimiz için mücadele etmezsek kimse bize acımayacaktır

Facebook un aktif kullanılması bir yana bu platformda umursamaz olanlar çok :)

atanamazsa gelip ağlamasınlar o zaman kampanya başlatalım diye, iş işten geçmeden mücadele etmek lazım, iş işten geçtikten sonra yapacağımız hiç bir şeyin anlamı kalmıyor ne yazık ki.
o yüzden tam destek vermeye devam...

Tabiki atama dönemine kadar mücadelemiz devam edecek yanımızda olan arkadaşlarımızın vicdanı rahat olsun

Arkadaşlar kampanyayı imzalarken maddi destek vererek en üst sıralara çıkarsak daha çok görülür imza atılır. En düşük destek 3TL. İmza atarken soruyor orda yapabilirsiniz

500'e az kalmış arkadaşlar.. Ama neden bu siteden fazla katılım olmuyor? Herkes hâlinden memnun sanırım. Rica ediyorum herkes imzalasın, ne kadar çok destek olunursa o kadar çabuk iyi yerlere geliriz.

An itibariyle 500 imza atıldı. Gönülden inanıyorumki sesimizi duyurup hakkımız olan atamayı alacaz. Sessiz kalıp umursamayanlarıda unutmayız büyük platformun bu kampanyaya sessiz kalması beni derinden üzmüştür.

Bu nasil siteya 5 lira var 10 lira ver abi bi cigara parasi ver, dilencilik web versiyonu:p

Sahi paralar nereye gidiyor merak ediyorum😐

Bu sitede sesini duyuran çok insan oldu. Çok kampanya başarıya ulaştı. Sizin 5 10 lira dediğiniz kampanyayı öne çıkarıyor. Bir günde Fuzuli yapılan harcamalarınız yerine kalkıp bu siteye 5 10 lira verdiğinizde mi sorun oluyor ?

Ki zorla kimseden destek alınmıyor isteyen gönlünden gelen destek verir :)

Neden bu kampanya ya az destek oldu bu siteden diye merak eden varsa, 2016 sınavına giripte 3.atamayı bekleyen biri imzalamaz bunu. Kampanya yazısında açık açık, 3.atama için 2500 kadroyu alın bize verin onlara da atama olsun tabi ama bizim kadromuzdan olmasın yazmışsınız. Kim imzalar bunu?

Smilemisty kampanya metnimizde 3.atamaya karşı olmadığımız ve 3.atamanın kadrosunun ayrı olmasını yazdık. Her halükarda 3.atama olacak ama bizim demek istediğimiz şey 2018 de ki sınava girecek olanlara yapılan haksızlık çünkü 80 bine yakın insan girecek bu sınava ki 2500 kadro 80 bin kişi için sizcede az değilmidir? Sınavdan 85 bile alan birisinin bile çok zor atanacağı bir durumu göz ardı etmeniz bile yanlış bir düşüncedir.

Twitter dan duyulması daha kolay olur, bence onun için örgütlenmek lazım.

Facebookta EKPSS adayları vb gruplarda örgütlenip ortak hareket edilmeli.

Genelden girip sadece kendi ilini yazanlara simdiden gecmis olsun 85+ almazsa cok zor.
Ben genelden girip sadece izmir yazicam.

Her grup engeliye ayri kadro acilmali agir engelliye hicbir avantaj yok sinavda sacmalik.

@Mami Junior Biz elimizden geldiği kadar duyurmaya çalışıyoruz ama bize destek olan çok az insan var. Millette umursamazlık hat safhada inşallah atama zamanında görürler neyin ne olduğunu

@musty35 bırak kategoriyi daha hepsine bile 5000 bin kadro veremiyorlar

Üst Alt