Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS kadro sayısı için kampanya

yalnizadam valla kardeşim ben Bimer'e bir ay önce yazdım bunu. ama bana cevap olarak bakan Jülide Sarıeroğlu'nun Ekpss süresini 4 yıla çıkardık, 5000 kontenjan falan dediği basın açıklamasını yolladılar. yani pek de umurlarında değil açıkçası. neyse herkes yazsın tabi ki. fazla mal göz çıkarmaz. umarım yapılan bu yanlıştan dönerler.

ımza kampanyasına katıldım umarım bu yanlısın farkına varırlar engellılere mujdemı sok mu anlasılır gibi degil göz boyama algılıyorum ben

Biz elimizden geleni yapalım atama dönemine kadar belki düzelir bu durum sonuçta sınava 80 binden fazla insan girecek ve 85 bine 2500 kadro gülünç bir durum inşaallah düzelecektir

yalnizadam skolyoz bimerden yazdım biraz geç oldu ama işlerden dolayı fırsat bulamadım kusura bakmayın gelen cevabı sizinle paylaşırım hayırlısı olsun

cemil er duyarlılığın için teşekkür ederim. Çevrende tanıdığın engelli engelsiz farketmez onlara da bimere yazmalarını sağlayabilirsen çok iyi olur

yalnizadam

Rica ederim ne demek inşallah beklediginiz noktaya varırsınız elimden geldigince söylerim

cemil er baştacısın hocam tşkler

arkadaşlar bu arada bimer den yazı geldi

Engelli bireylerin istihdam noktasındaki haklarının iyileştirilmesi gerek nitel gerekse de nicel olarak istihdam olanaklarının arttırılması hakkındaki görüşleriniz Bakanlık politika yapıcılarına iletilecektir.
Söz konusu 5000 kadronun 2018 EKPSS den sonra alımlarının yapılması hakkındaki görüşleriniz Bakanlık politika yapıcılarına titizlikle iletilecektir.

arkadaşlar bu süper bir haber elimizden geldiğince bimerden de yazalım 2018 sınava girenlerin ilk kadrosu en az 5000 - 7000 olsun diye yazmaya devam edin

Skolyoz23. 3.atama olmasını neden engellemeye çalışıyosunuz. "5000 alımın sınavdan sonra olması" falan. Bakın böyle birlik olmaz. Birbirimizin üstüne basarak yükselemeyiz.. "3.atama olmaz, gerçekçi olmak lazım, olursada çok komik rakamlar olur" diye yazdığınız yazılar sebebiyle sizi topa tuttular sitede. Fikirlerinize yazılarınıza saygı duyan nadir kişilerdenim. 5000 kadronun sınavdan sonra olması için yaptığınız çalışmanın, kendinizce haklı sebepleri olabilir katılıyorum. Ama 3.atamanın doğru yoldan iptaline sebep olacığını unutmayın..

Smilemisty bak güzel kardeşim mart da atamanız olacak gidip gelip adamın sinir uçları ile oynamayın
mart da 3 ncü atamanız olacak bizim amacımız 5000 kadronun marttaki 2500 ile alakasız olmasıdır
gidip gelip konuyu aynı yere çekmeyin zira hep iyi niyetliyimdir ama artık kalp kırma noktasına kadar gelecem bu gidişle

sizlerin mart ayında ki atamanız garanti be güzel kardeşim gidip gelip ne evham yapıyorsunuz, koskoca bakan canlı yayında martda 3 ncü atama olacak dedi
bırakın da 2018 e ilk defa girenler şimdiden haklarını savunsun
her yerden kafa uzatmayın be abicim yemin ederim sıkıldım cevap yazmaktan ya

beni tanıyorsun ben niye 3 ncü atama olmasın diyeyim ya, benim yazdığım yazıda 2500 verilen atama kardeşlerimize ayrı açılmalıydı bizlere müjde diye 5000 alım yapacağız 2018 de deyip kelime oyunu yapmayın yazıyoruz

onlarda ilgileneceğiz yazmışlar titizlikle
biz 2018 de sınavdan sonra en az 5000 kadro istiyoruz ilk atmaya bizene 3 ncü atamadan yaw
isterse 3 ncü atamaya ayrı 10 bin kadro açılsın bizene

artık sıkıldım şu 3 ncü atama bekleyen kişilerin saçma sapan yorumlarından
kardeşim bizene bizene bizene

mart ayında gidin tercihlerinizi yapın sizin bizimle ne işiniz var arkadaş
bi durun ya ALLAH PEYGAMBER aşkına ya

eğer 3 ncü atama ile ilgili bir problem olacaksa bu yazdıklarım sana şeref sözü veriyorum atanmayı bırak tercih bile yapmam
biz o kadar mı alçağız, az çok yazdıklarımı bilirsin tanırsın

yaw biz diyoruz ki müjde dediniz 5 bin alım dediniz 3 ncü atama zaten yapacaktınız bu en doğal hakkınız dı kelime oyunu yapmayın diyoruz

bize sınava ilk girenlere en az beş bin kadro vermek zorundasınız diyoruz
sizen yüzde bir milyon mart ayında tercih yapacaksınız ALLAH aşkına ne iptalinden bahsediyorsun sen :)
ALLAH aşkına bize karışma hocam bırak da sınavdan sonra iş işten geçmeden haklarımızı savunalım bilinçlensin insanlar

normalde sınavdan sonra haziran da tercih yapmamız lazım iken ne ol du biliyor musun ??

ekim kasım aralık 'a attılar kimse fark etmiyor hala

ya işte bu yanlışı insanlara duyurmak için bırakda bağıralım çağıralım
bize ne sizin 3 ncü atamanızdan
atanacaksın rabbim o günleri gösterecek sana sabır et
ama gidip gelip de şu 3ncü ataması yapılacak kişiler önümüze dikilmesin zira artık kaldıramıyorum

atanacaksınız atanacaksınız arkadaşlar sizlik bir şey yok ya

hadi ALLAH kalbimize göre versin ne diyeyim aşırı moralimiz bozuk, görülmemiş bir haksızlık ile karşı karşıyayız
en ücüzü yanı ise hala sınava giren yüz bin kişiden sadece bin kişi farkında
çoğu bilmiyor anlatıyorsun dahi anlamıyor

eğer sen hala 3 ncü atamaya karşı tavırların var diyorsan sen tercih yapana kadar şerefim üstüne yemin ederim bir daha bu konu hakkında yorum yapmam , tek bir yere dahi başvurup hakkımı savunmam

ben neden bir başkasının hakkını gasp etmek için mücadele edeyim ?
3 ncü atamayı babaların keyfine mi veriyorlar, mecbur verecekler di zaten

size normal de 2 nci atamada 5000 kadro vermeleri gerekirken zaten U dönüşü yaptılar son an da
bu sizin 3 ncü atama hakkınız hatta rakam az bile

bizim amacımız çıkıp kürsülere MÜJDE MÜJDE 5 bin kişi alacağız 2018 de demeleri

neden 3 ncü atama yapacak kişiler ile biz ilk girenleri karıştırıyorsunuz diye sitem ediyoruz
siz devlet olarak zaten 3 ncü atama yapmak zorundasınız neyin müjdesi bu ???

zaten adamların 2 nci atamada 2500 rakamını kırdınız salak mı sanıyorlar bizi

işte kelime oyunu yaptılar sınava ilk kez girenler hala diyor ki beş bin kadro verilmiş abi diyorlar
anlamamışlar

kardeşim bizim sitemimiz işte buna

eğer ALLAH şahit sen hala diyorsan ki 3 ncü atamaya karşıymışım ben sana şeref sözü tek bir kelime edersem nefes almak haram olsun bana

Skolyoz23 Sakin olalım hocam. 3.Atamaya lafımız yok zaten garanti Martta atama olacak. Bizim biraz daha baskı yapmamız gerekiyor. Bimere yeniden yazalım çevremizde engelli olmayanlarada bildirelim. Bu sefer kamuda engelli memur açığının giderilmesi için 10 bin kadro istiyoruz dememiz gerekiyor ve de atamaların yine eskisi gibi haziran temmuzda yapılmasını isteyelim. Herkes bimere yeniden yazsın lütfen.

yalnizadam aynen herkes 2018 SINAVA İLK GİREN KİŞİLER için atama sayısı en az 10 bin ve her zamanki gibi tercihler haziran temmuz olsun kasım aralık olmasın
müjde dediğiniz bu durumu yutmadık demezsek bunlar bizi daha çok slk yerine koyacak

hadi ne kadar e devlet şifresi olan kişi var ise yaz adlarına ben 5 kişi üzerinden yazıyorum
engelli sitelerinde paylaşmaya devam

Ben 9 kişiden rica ettim bimere yazdılar. Elbet hakkımızı alırız :)

sınava hazırlık nasıl gidiyor arkadaşlar? ben yine ara verdim içimde hiç istek yok. sınava 4,5 ay kaldı 2,5 ay kala işten çıksam mı diyorum. zaten evli değilim annem ve babamın yanında yaşıyorum para durumumuz da iyi sayılır.

Skolyoz23 Nedemek hocam taş atıp kolumuz mu yoruldu sanki :) sizlerde baş tacısınız E devletden baktım teslim edildi diyor ama herhangi bir cevap gelmemiş.

Bimer başvurularımız şu anda maliye bakanlığına iletilmiş. Boş durmak yok çevremizde her kim olursa olsun bimere bu konu hakkında başvuru yapmalarını sağlamak gerekiyor. Meclis te yine gündeme geldik inşaallah başaracağız.

bana en son 2018 ilk atama sayısı hakkında en az beş bin kadro ilgili makamlar tarafından titizlikle incelenecektir diye yazı geldi
ben yine yazdım bakalım bu sefer ne mesaj gelecek

aile ve sosyal politikalar bakanlığı cevaplamış ondan önce devlet personel başkanlığı yapacak bir şey tarzında yazmıştı
ama bu sefer devlet personel başkanlığından aile sosyal politikalar bakanlığına sevk etmişler
oradan ise aynen yazdığım gibi bu konu hakkında ilk atamanın en az beş bin olması için ilgili makamlara görüşleriniz titizlikle iletilecektir yazmışlar

yazmayı bırakmayalım zira pes edersek biteriz

ya sınava 100 bin kişi girecek fazla değil bin kişi yazsa bimere mecbur dikkate alacaklar ama hala millet bilmiyor facebook gruplarında diyorlar ki, 5 bin alım olacak mış ne istiyorsunuz hala

ya ben anlatmaktan bıktım zaten onlara artık anlatmıyorum

Benim başvuru ilk önce çsg bakanlığına gönderilmiş ordan maliye bakanlığına göndermişler.

Şu 5000 yeter diyen cahil insanlara laf anlatamıyorsun adamın daha haberi yok ilk atamaya 2500 kadro verildiğinden. İlk önce sınava girin gerisi kolay diyorlar ama bunların sonu belli böyle diyenler ne atanıyor ne de bir yere varabiliyor. Haklarını istemeye bile çekinen insanlardan ne beklersin @Skolyoz23

Binal yıldırımın az önceki açıklamasına göre 2018 de kamuya 110 bin memur alınacak acaba bizim kadrolar ne durumda :)

Tekrardan bimere yazmamız gerekiyor arkadaşlar lütfen yeniden yazın 110 bin memur alınacak ve buna göre yaklaşık 16 bin boş kadromuz oluyor

Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Çalıştığım için fazla zaman bulamıyorum yazmak için.Bende sınava ilk kez gireceğim.bimere,cimere, aile bakanlığına kadro sayısının artırılması için mail attım. organize olup 2500 atama sayısını artirmamiz lazım.Başka yol yok.2019 seçimleri bizim için zamanlama olarak iyi bir fırsat.2500+2500 yemini yutmayalım arkadaşlar 90 alan bile açıkta kalacak.madem 110 bin atama olacak bize de 10.000 kadro olmalı.

Son düzenleme:
Başbakanın yapmış olduğu "110 bin memur alınacak" açıklaması ne yazık ki bizi ilgilendirmiyor arkadaşlar. Bizim payımıza düşen sadece 5000 gibi bir sayı.. Sınava ilk defa girecek olan arkadaşlarımıza haksızlık bu.

Çünkü ilk atamalar martta olacağı için (2500 kişi) bizleri kapsamıyor, bizim atamalarımız tahminen eylül, ekim gibi olacak. Onda da 2500'ün içinde hem kura, hem ortaögretim, hem önlisans hem de lisans olacak. Hangimizi atayacaklar acaba çok merak ediyorum. Oysa ki, engellilerin daha fazla topluma kazandırılması gerekirken.. Sizden ricam; sınava girecek olan, olmayan herkes destek olsun, seçimlerin hayrına belki kadro sayımızı arttırabiliriz, sesimizi daha fazla duyurabiliriz.

110 bin kişi alıyorlarsa engellilerede 10 bin kadro olmalı.mücadeleye ve istemeye devam arkadaşlar.

Bimere 4.kez başvuru yaptım sizler de baskı kurarsanız elbette hakkımız olanı alırız

birileri farkına varmaya başlamış helal olsun sizlere...

Arkadaşlar ben yazsam ne olacak demeyin sen yazsan, ben yazsam, o yazsa yüzleri binleri bulacağız ve emin olun bu kadar tepkiye sessiz kalamazlar
110 bin memur alacaklar
450 bin taşerona kadro verecekler

ama 2018 ekpss sınava ilk girenlere 2500 atama verecekler (her yerde 5 bin diyorlar kelime oyunu yapıyorlar oyuna gelmeyin)
5 binin yarısı yani 2500 ü 2016 ataması ile olacaka

ne yazık ki erken seçim konuşuluyor kulisler de eğer öyle olursa malesef bizim seçim öncesi umudumuz da kalmıyor zira 2018 için 2500 kesin artık ya baskı kuracağız ama öyle baskı kuracak bir kuvvet görmüyorum ne yazık ki bizlerde ya da çok çalışıp 90 + alacağız bizim altımızda olanın canı cehenneme diyeceğiz

seçim sizin

Bencede erken davranmak lazım tabi daha olayın ciddiyetini kavrayamamış insanlar var inşaallah farkına varırlar

secim yaklaşıyor engellilere kadro

2019 da malum secim var krıtık bı donem o zamana adar en gellilerden ve ailelerınden oy olmak için engellilerede bı calışma yaparlarmı kadro falan verırlermı

Merhaba arkadaşlar, 2016 ekpssye kaç kişi girmiş bunu nereden öğrenebilirim? Özellikle lisanstan girenlerin sayısı lazım. Biraz önce ÖSYM'nin sitesine baktım sayısal bilgiler kısmında bulamadım.

Üst Alt