Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim düzeyinde girenler burada toplanın

valla bende hesaplattım 84 küsür dedi merakla beklemekteyim biran önce açıklansada yolumuza baksak beklemek sıkıcı

Herşeyi düşünerek atama yapılıyormuş mezun olunan yıl,yaş, cinsiyet vs.beklemek gerçekten çok bunaltıcı benim düşüncem atanabilirsem nasıl adapte olurum kurumun çalışma sekline falan.offf çok ince düşünüyorum herkes gibi🤔😥

kürşat12 sıralamaya göre gider sanırsam 1.2.3.4.5 gibi orta ögretimden 500 kişi alınacak tahminen ilk 500e girmek şart sıralamada

Merhaba arkadaşlar ortaöğretim tercihlerde sağlık memurluğu var düz liseden atananlar tercih yapabiliyor mu sağlık memurluğunu??

Mezun olunan okul sağlık meslek olanlar yazabiliyor diye düşünüyorum düz memurlukta var hastanelerde kısmet tercih yaparken açıkta varsa olur herhalde

inşallah olur düz lise mezunuyum tercihlere yazacağım inşallah yazabilirim

Yok sağlık memurluğunu düz lise mezunu yazamaz hastalarla uğraşmak için okulda eğitimini alanlar yazabiliyor.duzlise mezunları ancak tıbbi sekreterlik yapabiliyor.sizin sağlık problemi ne?

kronik

tıbbi sekreterlik yok hemşirelik, sağlık memurluğu var

Hepimiz kronik .... hastasıyız bende ms(multipl skleroz)var ama bu sağlık memuru olmaya yetmiyor.illaki sağlık meslekte okumak gerekiyor senin dediğin bölümü yazmak icin

bişiyi merak ettim..bu ilk atamada puanlarımız yeterde atanırsak.2. veya diğer 2019 yılındaki yerleştirmelerde de tercih yapabiliyormuyuz..

arkadaşlar sizce genel yetenek mi fazla puan getirir yoksa genel kültür mü geçmiş yıllarda hep genel kültür fazla puan getirmiş.

birde sizce bu sınav öncekilerden kolaymıydı zormuydu.

mosnter0606

Bu sinavi 2 yonden degerlendirmek gerekirse onceki sinava nazaran sadece matematik ve guncel bilgiler vatandaslik sorulari kolaydi turkce tarih cografya zordu ve belirleyici olan turkce ve tarih sorulari olucaktir

Gy 10 net GK 18 net toplam 28 net atanma şansım nedir?

Gy - gk tam doğru ve yanlışlarım. Hizmetli gelir mi?

Gy 18 d 2 y
gk 22 d 8 y

toplam 39.5 net ortalama 85 puan

ortaöğretim meslek lisesi mezunuyum. Büro yönetimi ve ticaret sekreterliği alanı. Yüksek ihtimal o alandan kadro açmazlar ama açarlarsa girerim. Bu haliyle hizmetli gelir mi acaba?

arkadaşlar sizce 2016 mı daha kolaydı yoksa 2018 mi ortaöğretime göre.

Ortaöğretim EKPSS beklediğiniz puanı ve bölümünüzü yazabilir misiniz?

Benim 41 net hemşirelik 85 diye hesapladim atanma şansım nedir

Neden şu konuları birleştiriyorlar anlamıyorum. Neyse şu sonuçlar açıklansada tercihlerimizi yapsak

Gy 10 net gk 18 net toplam 28 net atanma şansım nedir?

Toplam 51 doğru 4 yanlis , 5 boş hesapladim , puanı da 91-92.civarı hesapladim , sanırım ilk atamada birey gelir...

Slm arkadaşlar nasılsınız ayın 17 sine az kaldı inşallah atanırız heyecan yapan var mı benim gibi ilk kez girdim sınava rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın

bu sene puanlar baya yükselir etrafımda baya yüksek puan alan var

Sınava ortaöğretimden girdim.atanırsam üniversiteye devam ederken çalışabilirmiyim.

Evet aynı anda hem Üniversite hem iş olur. Mesela sabah dersin var okula,bitince de işe gidersin.

Arkadaslar orta okul mezunu sivami giriyor yoksa kura ilemi tombala hesabi

Üst Alt