Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS sonucunda ilk atamalar ne zaman belli olur?

atacr

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

aile ve sosyal politikalar müdürlüğünde raporumu onaylatıp, ÖSYM'de başvurumu tamamladım. bu sınava ilk defa gireceğim için yanlış bir şey olsun istemiyorum çünkü çok önemli bu sınav benim için. şimdi geldiğim son nokta 30 TL harcı İnternet'ten kredi kartı ile yatırdım ÖSYM sayfasında ödendi olarak görüldü. bundan sonrası normal kpss kıvamında sanırsam. sınav yeri açıklanacak, sınava gireceğiz ve sınav sonucu açıklanacak. peki ben sunu merak ediyorum. ön lisans mezunları için sizce ilk atama kılavuzu ne zaman yayınlanır. mayısta sonuç açıklansa hazirandan sonra kılavuz yayınlanma ihtimali nedir. daha önce bu tecrübeyi yaşayan arkadaşlardan yardım talep ederim :)

malesef normalde haziranda olması gerekirken yine mağdur oldu bu sınava girenler 2018 yılının sonunda tercih kılavuzu açıklanacak mış yani 2019 da uyduruktan bir alım daha yapar tamam bu kadar

2018 de sınava girenlere büyük bir haksızlık yapılıyor şu anda

Nasıl yani 2018 in sonunda mı tercih yapacaz? Cidden büyük haksızlık bu !

4 sene geçerli olacak bu sınav dediklerinde vardı bu işte bi bit yeniği. Lise mezunu adam mayısta kura ile atanıp önlisans lisans mezunları nasıl böylr birşeye layık olur anlamak zor

2016da temmuzda açıklanmış atama sonucları 2016/1 ataması

lise mezunları kuraya girmiyor
bence çok saçma olmuş.

İlkokul ortaoğretim herneyse kuraya girenlerin düzeyi

arkadaşlar başbakan ve bakan açıklama yaptı 2018 ilk sınava girenler tercih için 2018 sonunda yani kasım gibi tercih yapmaya başlayabilecekler dedi

normalde sınavdan hemen bir iki ay sonra olması lazımdı ama büyük bir haksızlık işte

2019 da ikinci bir atama daha yapar zaten 2020 sınavı gelmiş olur o zamanda

yani sınavdan hemen sonra tıpkı geçen 3 sınavda yapıldığı gibi haziranda yapılması lazımdı ama olmadı malesef

2018 Ekpss tercih zamanı

2018 ekpss sınavından sonra tercihler tahminen ne zaman olur? Genelde temmuz oluyo diye biliyorum ama şu ilk çeyrek son çeyrek açıklaması kafamı karıştırdı.

detaylı yazdık işte bakan ve başbakan açıklama yapmış 2018 yılının sonunda ekim kasım aralıktan birinde yapacağız demişler

malesef bu sene sınava girenlere hem atama sayısı bakımından hem tercih bakımdan inanılmaz bir haksızlık yapılıyor
2019 yılında bir şeyleri düzeltirler inşallah yoksa aşırı tepki alacaklar

2019 mart ayında seçim var o yüzden 2018 sonuna bırakacaklar.

inşALLAH çalışan umut eden bütün kardeşlerim atanırlar herkeze başarılar atama yıl sonu olmasa iyiydi ama neyse

Valllahi sanırım haziranda öğretmen ataması var.

Sınava girecek olanlar için 2500 alım var onu da yine paylaştırdılar velhasıl atanmayı zorlaştırıyorlar verdikleri kadro zaten az bi de üstüne milleti kandırmaları hoş bir davranış değil

bakanlıktan yılın son çeyreği ifadesi var. Bu da tam olarak Ekim ile 31 Aralık tarih aralığını kapsar.

Sınavdan neredeyse bir ay sonra sinuçlar açıklanır,beş-altı ay sonra tercih yapılacak denir;bu nasıl iş aklım ermiyor.

hayatın hangi kısmı engellilere engel değilki her seçim döneminde bambaşka vaatler hayalkırıklıgı ile biten sonuçlar tevazu ve samimiyet hiçbir zaman olmıcak siyasetçiler

Ekpss ataması haziran-temmuzda yapılsın

Merhaba arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı herkese hayırlı olsun inşallah herkes istediği yere atanır.Arkıdaşlar engelli ataması aralıkta diye bazı sitelerde yazıyo.Daha neyi bekliyoruz TEMMUZ ayında atamamız olsun zaten güvenlik sorşturması için 3-4 ay gine bekliyeceğiz.BU İSTEĞİMİZİ DEVLET BÜYÜKLERİMİZE İLETEBİLİRSEK ONLARDA BİZE HAK VERİRLER VE ATAMALARI ÖNE ÇEKERLER
ARKADAŞLAR ZATEN ENGELLİ ÖĞRETMEN ADAYLARI HAZİRANDA ATANACAK BİZ NEYİ BEKLİYORUZ EVDE BOŞ BOŞ OTURMAK SİZİ CANINIZI SIKMIYORMU.BİZİDE ENGELLİ ÖĞRETMENLER GİBİ HAZİRANDA ATAMALARI LAZIM

Son düzenleme:
bencede bunun için neler yapabiliriz bimere yazalım mı

KPSS(NORMAL)VE engelli öğretmenler HAZİRANda atanacaklarda biz niye ARALIKTA atanalım?

Arkadaşlar atama sayısı arttırılsın atama takvimi öne alınsın diye yaklaşık bir buçuk aydır burada bangır bangır bağırıyoruz bimere cimere yazın, imza kampanyasına imza atın,akime yazın yazın diye.. forumda yazılıp paylaşılanları takip edin lütfen tabiki birlik olmalıyız sesimizi duyurmaliyiz.hala geç değil yazın arkadaşlar her yere..

EKPSS ataması haziran'da olsun!

Merhaba arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı herkese hayırlı olsun inşallah herkes istediği yere atanır.Arkıdaşlar engelli ataması aralıkta diye bazı sitelerde yazıyo.Daha neyi bekliyoruz HAZİRAN ayında atamamız olsun zaten güvenlik sorşturması için 3-4 ay gine bekliyeceğiz.BU İSTEĞİMİZİ DEVLET BÜYÜKLERİMİZE İLETEBİLİRSEK ONLARDA BİZE HAK VERİRLER VE ATAMALARI ÖNE ÇEKERLER
ARKADAŞLAR ZATEN KPSS(NORMAL) VE ENGELLİ ÖĞRETMEN ADAYLARI HAZİRANDA ATANACAK BİZ NEYİ BEKLİYORUZ EVDE BOŞ BOŞ OTURMAK SİZİ CANINIZI SIKMIYORMU.BİZİDE KPSS(NORMAL) VE ENGELLİ ÖĞRETMENLER GİBİ HAZİRANDA ATAMALARI LAZIM
KPSS(NORMAL)VE engelli öğretmenler HAZİRANda atanacaklarda biz niye ARALIKTA atanalım?

Haziranda olmasını çok isterim sene sonu çok uzak geliyor banada atama sayısını artırmak için çalışma vardı haziran ataması içinde bir şeyler yapılsa seçimlere çok odaklanıldı bize bakarlar mı bu durumda bilemiyorum ama bizimde hakkımız puanlarımız hazır

EKPSS Atamaları için neyi bekliyoruz?

Beyler Bayanlar EKPSS Atamaları için neyi bekliyoruz? Mantıklı bir açıklaması olan yazabilir mi? Aydınlanmak istiyorum.

Mantıklı bir açıklaması yok ne yazık ki. Nisan ayında 2016 sınavına girenler için atama yapıldığından dolayı ne yazık ki bizleri büyük haksızlığa uğratarak tercihlerin Aralık'ta yapılacağı açıklandı. Yani sınavdan yedi ay sonra!!!

Mantıklı bir açıklaması yok ne yazık ki. Nisan ayında 2016 sınavına girenler için atama yapıldığından dolayı ne yazık ki bizleri büyük haksızlığa uğratarak tercihlerin Aralık'ta yapılacağı açıklandı. Yani sınavdan yedi ay sonra!!!

Yahu sanki 1 milyon atama yapıyor da bütçe sarsılacak. Sinir oldum bekle bekle! İnsanlar haklarına sahip çıkmak mı istemiyor korkuyor mudur nedir anlam veremiyorum. Tamam bende deli cesareti var ama :D yok arkadaş çoğundan ses çıkmıyor.

Üst Alt