Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS sonucunda ilk atamalar ne zaman belli olur?

tysharp bir çoğunun rahatlığı,ses çıkarmaması bana da tuhaf geliyor. Demek ki tuzları kuru :) Şimdiye ortalığın yıkılması lazımdı ama 2500 imza zor toplandı. Bunu kpss için yapmaya kalksalar televizyon haberlerine kadar yankılanırdı. Ne bizi adam yerine koyan var ne de bizim durumdan rahatsız olduğumuz!!!

Beyler bayanlar bilmedgim icin soruyorum 2018 ekpssden 72.5 aldim bi yere atanmam mumkun mu

3. Atamada azda olsa şansın var. Bende meslek lisesi bilisim mezunuyum 74.5 aldım çok az bi şansımız var. Eğer atanamazsak ümidi kaybetmiyoruz 2020 ye daha iyi hazırlanırız

Atanirim die beklidum yorumlari okuyunca moral filan kalmadi belediyeye basvurcam isci icin hic deilse belediyede calisim 2020 hazirlanmam lazim 2500 kisi alim olmus zorun zoru bizimki

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama 72 74 gibi puanlar çok düşük puanlar. 2014 ten beri ekpss ile atanmaya çalışıyorum. 2016 sınavından 78.0 aldım 4406.sıradaydım. 78.2 ile atama oldu hizmetli kadrosuna ben açıkta kaldım. Umudunuzu kurmak istemem ama 2020 sınavına kadar maksimum 3 atama olur. Ortaöğretime verilen kadro sayısıda 2000 2500 ü geçmez. Deneyimlerime dayanarak söylüyorum, liseden memur kadrosu 85 in altına düşmez, hizmetli 81 82 den aşağı düşmez.bu sınavı diğer sınavlarla kıyaslamayın. Bundan önceki sınavlarda yığılma 76 ile 82 aralığında olmuştu, bu sefer 80 ile 86 arasında acayip yığılma var. 86 puan alan 1700 lerde 80 puan alan 5000 lerde.

Bölümden kontejyan açılırsa belki bir umut.

Branş sıralamaları açıklanır o zaman kaçıncı sırada olduğunuz belli olur.

muratsevinc.gs 80 ve 85 arasında yığılma var . Ama 85 ve üstü bilinçli yapılan tercihte atanır. Adalet bakanlığı ve milli eğitim bakanlığı kontejyanlarını takip et kardesim

tercihler açıklandıktan sonra atandığımız kadroda iş başı yapmamız ne kadar sürer?

Arkadaşlar mrb,
88,2 aldım sıralamam 601. İlk defa giriyorum eKpss’ye. Kimyagerim ama kendi bölümümde umudum yok. Düz memurluk istiyorum. İlk atamalarda atanabilir miyim İzmir’e 😕 tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim, teşekkürler 🙏 ayrıca sormak istediğim bir şey var, bnm raporum 2 yıllıktı, seneye bitecek, bu raporu yeniden alamazsam n’olur?

2018 EKPSS sınavından 78,68 puan aldım. İlk defa girdim. şmdi nasıl ve nereye müracaat edeceğim? Sudan çıkmış balık gibiyim, hiçbir şey bilmiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz?

tato78 Güvenlik soruşturması nedeniyle 2-3 ay sonra işe başlıyorsunuz.

NayKoL güvenlik soruşturmasında nelere bakıyorlar? Sadece gbt ve adli sicil kaydı mı?

ölme eşşeğim ölme yaz gelede yonca yesin....

Bu sözün beni çok etkiledi dün. Bugün gidip bir firmayla görüştüm. Tecrübemden dolayı kabul ettiler. Ben özelden yardırayım en iyisi .Atanana kadar yıllar geçecek. Beklemenin bir mantığı yok. Evde otur otur adam bunalıma girer. Zaten geçmişte de bu yüzden sıkıntı yaşadım ya neyse artık. Hadi kalın sağlıcakla. Atamalarda belki gelirim bu siteye.

Kerim Kaya

Değil o 2016 da girenlerin 3. Tercih klavuzları.. Yani 2018 /1 tercihleri...
Bizim tercihler 2018/2 olcak.

22 nisanda girdiğimiz sınavın tercihleri ne zaman

bir de ben geçen ay atandım 2016 daki sınavla

bu sene daha iyi puan aldım yine tercih yapabilir miyim

tato78 o kadar bilgim yok hocam. arkadaşım atandı ondan aldım bilgiyi. atandığında 3 ay sonra başladım dedi güvenlik soruşturması bekletiyor 2-3 ay.

atamalar ne zaman şimdi bilen var mı

Üst Alt