Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye ilk kez girecek arkadaşlar burada buluşabilir miyiz?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Benim gibi ekpss ye ilk kez girecek arkadaslar sinava günler kala kendinizi nasil hissediyorsunuz. Benim kafamda bir sürü soru var daha önce hep normal kpss ye girdim arada zorluk farki var mi birde sinav ayni gün yapiliyor tüm adaylar tek sinava mi tabi tutulucak yoksa lise önlisans lisans ayri mi oluyor

Yusuf yürekli kardeşim selamlar. Bende bu yıl ilk defa sınava gireceğim. Ancak sayfada ne hikmetse insanlar sorularına cevap vermiyorlar. Ben lisans beden eğitimi mezunuyum. Ataması bu sefer oldumu olmadimi bilmiyorum. Şu anda çalışıyorum. Herkes aynı günde sınava giriyor diye biliyorum. Sizin bölüm neydi acaba

Zihinselle doğuştan işitmenin harici sorular aynı herkese

Ekpss yerleşme imkanı daha kolay kpssde zor 90alanda yerleşmiyo

İşitme ve zihinsel harici sorular aynı herkese demişsiniz ortaöğretim lisans gibi türler var lise mezunu universite mezunu gibi onlar arasında soru farkı olmuyor mu? Bende ilk defa gireceğim e kpss'ye inşalllah sorular zor değildir ama bence yinede ne olursa olsun eger atama olacaksa normal kpssye göre atanma sansımız daha fazla diye düsünüyorum

Hee evt onu yazmayı unuttum farklı tAbi lise önlisas lisans

Aynen ekpss dahauygun otekinden

Görme Engelli ./Önlisans Sorular nasıl olacak hangi soru ve hangi konudan

işletme lisans mezunuyum ılk kez gırıcem

rapor aslı yerıne aıle ve sosyal polıtıkalar bakanlıgınıdan aldıgmız engellı kımlık kartı gotursek olurmu

4 yanlıs 1 dogruyu goturuyormu

ve ısletmeden hangı devlet daırelerıne atanabılırım

tesekkurler

Ömer Faruk yazıcı kardesim benim bölümum de kamu yönetimi bende merak ediyorum ama pek fazla bilgi veren arkadasimiz yok daha önce sinava giren arkadaslarimiz bizlere yardimci olsa hayira vesile olurlar.

arkadaslar e kpss sınavına ıkı hafta kaldı ve sınav gırıs belgesı ve sınav yerlerı ıle ılgılı hala bır bılgı yok yoksa sınav gırıs yerlerı bellı olduda benım mı haberım yok konu ıle ılgılı bılgısı olan arkadaslar bılgı verebılır mı

yok kardeş önümüzdeki hafta belli olur sınav yerleri kısmetse

Arkadaşlar bazı sorularınızı yanıtlamaya çalışayım.

1. Lise - ön lisans ve lisans soruları farklıdır. Konu dağılımı aynı olsa da aralarında zorluk derecesinden fark vardır.
2. 4 yanlış 1 doğruyu götürür.
3. Sınav yerleri daha açıklanmadı. Her şehirde 1 tane sınav yeri açılacak. 10:30 da başlayacak sınav. Ama siz 9 - 9.30 gibi orda olun.
4. Görme bozukluğu %25 in üzerinde ise sınav sürenize ek 30 dakika verilecek. (Tabi işaretçi yardımı istemediyseniz.)
5. Engelli öğretmen atamaları ile engelli kamu personeli atamaları farklı sayılar içerir. Öğretmen atama sayısı farklı açıklanır engelli kamu personeli sayısı farklı açıklanır.
6. 2016 senesinin hangi öğretmenlikten kaç tane atandığını google 'da aratarak bulabilirsiniz.

xenru işitmeden gircem 60dakka artı ek sürede varmış eksüre ne kadar veriliyo saat varmı salonda

İşitme sonrakilere ek süre yok galiba
Toplu salonda girenlere ek sure yok
Bu hafta açıklanacak giriş yapacağın kağıtta yazar

Ben de ilk defa gireceğim önlisans benimki de :)

çok düşünmeyin onu sınava girin zaten uzun sorular çıkmaz hızlı hızlı biter zorlanmazsınız en başta yapabildğini kesin olarak yap ilk atamada 80 90 puan la atanılır

valla biliyorsunz puanları iyi puan almak elinizde şu 15 günde asılın biraz

conqueror0640

Verilen 60 soru kılavuzunda yapabileceğim soruyu nasıl buluruz, arayacağım diye zaman kaybı yaşanırsa ve genel kültür soruları kompozisyon gibi uzun 2012 de öyleydi

Facede teste katıldım 16.50 net kaç puan glir:D

Mat boş

Standart sapmayı bilmediğiniz için kaç net kaç puan ile atanılır hesabını yapamazzsınız. Yani özetle kolay soruları çözen çok kişi olduğundan sorunun standart sapması düşük olur. Zor soruları yapıp daha az net ile de daha yüksek puan alabilirsiniz.

bende ilk defa ekpss gireceğim. yalnız sorular nasıl olur hiçbir fikrim yok. geçmiş yıl sorularını paylaşabilir miyiz buradan.

soru sayıları:
Genel Yetenek Testi ve Soru Sayısı
1) Türkçe 15
2) Matematik 15
Genel Kültür Testi ve Soru Sayısı
1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
4) Türkiye Coğrafyası 5
5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

sen hangi konuyu iyi bilip bilmediğini bilmiyor musun matte özellikle bakınca anlaşılır mati yaparsan gerisi daha kolay oku yap oku yap

Matematik sorusu,soru kitapçığın kaçıncı sayfasında ben 1. sorudan başlarım, aramam zoru kolayı

ilk defa gireceğim sınava bakalım ne yapabileceğiz herkes için hayırlısı olsun inşallah

Üst Alt